Sexy verhaal: De eerste keer met drie I

door Yentl

Het is vanavond weer tijd om naar ons favoriete restaurantje te gaan.

Heerlijk samen, zonder afleidingen genieten van lekker eten en een wijntje. “Misschien is zij wel aan het werk,” schiet er door mijn hoofd.

Al langere tijd is dit een restaurant waar wij graag terugkomen en stiekem niet alleen vanwege het lekkere eten.

Wanneer we in de auto zitten legt Maarten zijn hand op mijn bovenbeen, knijpt zacht en kijkt me aan terwijl hij zegt: “misschien is zij er wel”.

Wat ondeugend lach ik terug maar ik merk dat het veel meer met mij doet. Mijn handen worden klam, mijn hartslag schiet omhoog en in mijn hoofd begin ik te fantaseren. “En als ze er inderdaad is, wat dan?” vraag ik nieuwsgierig.

Met grote blauwe ogen kijkt hij me aan. “Dan ben jij weer je charmante zelf en flirt je er lekker op los en zien we wat er gebeurt,” antwoordt hij.

Zodra we geparkeerd zijn werp ik nog een laatste blik in het spiegeltje om mijn make-up te controleren. Mijn mascara zit nog op de juiste plek, mijn eyeliner verbazingwekkend strak, mijn donkerblonde haren zitten wat verwilderd maar mijn zwarte satijnen jurkje maakt veel goed.

Een tikkeltje nerveus stap ik uit terwijl hij nergens last van lijkt te hebben.

“Ben je zenuwachtig?” vraagt hij als we aan tafel zitten.

“Een beetje,” beken ik, “maar volgens mij is ze helemaal niet aan het werk,” voeg ik daar snel aan toe.

“Je klinkt bijna teleurgesteld,” grapt hij en we bestellen drankjes en meteen wat te eten. Niet lang daarna dwaalt mijn oog af richting de bar. Daar staat ze, achter de bar, om onze bestelling in te schenken. Een tinteling schiet door mijn lijf en ik krijg het warm wanneer haar ogen me strak aankijken. Ze lacht naar me en ik besef dat zij mij allang heeft gezien. Mijn ogen schieten naar Maarten, ook hij heeft haar gezien. “Wat een geluk, hè,” zegt hij terwijl ik zijn hand over de mijne voel strelen.

Tijdens het hoofdgerecht komt ze naar ons toe om te vragen of alles naar wens is. Als vanzelf, en zoals bij iedere ontmoeting, word er volop geflirt en ik merk dat Maarten duidelijk geniet van de aandacht die Danie mij geeft. Vol trots is hij het met ieder complimentje eens en wanneer ze vraagt of wij nog plannen hebben voor de rest van de avond vallen we eventjes stil.

“Ik hoopte eigenlijk al dat jullie er snel weer zouden zijn,” zegt ze voordat ze terugloopt naar de bar.

Haar bruine haren dansen in een staart heen en weer en jeetje wat zien haar billen er goed uit in die zwarte broek. Ik neem een slok van mijn witte wijn en kijk naar Maarten. “Zij wil jou echt wel, hoor,” zegt hij met een opgewonden lach. “Zullen we haar vanavond eens uitnodigen?” Mijn fantasie slaat op hol terwijl hij de vraag nog eens herhaalt. Alles heeft naar dit punt toe geleid, zo vaak hebben wij het hier samen over gehad, wat als we haar meenemen, hoe zou dat zijn? Ik ben het met hem eens. Het is tijd.

De rekening is betaald, het was weer zalig. Voor we de deur uitlopen gaan we langs de bar om Danie gedag te zeggen. Met de breedste glimlach die ik ooit heb gezien zwaait ze naar ons. Maarten pakt mijn hand en neemt me mee terwijl hij een weg baant door de mensen richting Danie.

Hij leunt over de bar, kijkt haar aan en zegt: “Als jij geen plannen hebt voor vanavond dan ben je welkom om bij ons langs te komen, dan mag je met mijn vriendin spelen.” Ik zie dat hij haar een briefje geeft. Danie leunt naar voren om iets in zijn oor te zeggen.

“Wat zei ze nou?” Vraag ik wanneer we buiten staan. “Dat ze over een halfuurtje ongeveer klaar is,” antwoordt Maarten en hij kijkt me aan. “Gaan we dit nou echt doen?” vraagt hij dan wat nerveus.

“Ja!,” antwoord ik, “dat gaan we zeker.”

Lachend en hand in hand lopen we over de parkeerplaats en laten ons in de auto vallen. “Ik heb wel echt weer lekker gegeten,” zeg ik om de sfeer wat rustiger te krijgen. Maarten moet er om lachen.

“Ik ben echt heel erg opgewonden. Jou zien flirten met een andere vrouw maakt me echt heel geil, schat,” zegt hij en hij laat zijn hand door mijn haar langs mijn gezicht gaan. Zijn duim laat hij op mijn lippen rusten, langzaam open ik mijn mond een beetje en druk mijn tong tegen zijn duim, zachtjes zuig ik terwijl ik hem aankijk. “Ik begrijp heel goed dat zij jou wil,” zegt hij en ik laat mijn hand over de bobbel in zijn broek glijden. Een kreun rolt over zijn lippen en zijn hand grijpt mijn haar vast. Hij trekt me naar zich toe en zoent me. Zijn lippen op die van mij, onze tongen vinden elkaar met een hartstochtelijke zoen als gevolg. Maarten stelt voor om naar huis te gaan aangezien de tijd niet stil staat.

Tijdens de rit naar huis doen we ons best om niet aan elkaar te zitten. Thuis aangekomen merk ik dat we beide wat zenuwachtig zijn en schenk nog snel een wijntje voor ons in. Zal ze echt komen? Wat zal zij verwachten? Het houdt me bezig. Samen bespreken we onze grenzen, we zijn het erover eens dat lust te delen valt zolang dit binnen elkaars grenzen gebeurt en we dicht bij elkaar blijven. Met ons wijntje gaan we op de bank zitten. Ik kijk naar Maarten, zijn lichte spijkerbroek en lila T-shirt vallen zo lekker om zijn zongebruinde huid. Ik zet zijn pet af en breng zijn haar wat in model.

“Wat is hij toch ongelooflijk knap,” denk ik bij mezelf. Ik weet dat Danie op vrouwen valt dus ik hoef hem niet al te veel te delen. De adrenaline giert al door mijn lijf, ik voel dat mijn slipje al aardig nat is geworden van enkel de gedachte van wat wij gaan doen. Ik klim op Maartens schoot en gooi mijn armen om zijn nek. Zijn handen glijden via mijn benen naar boven richting mijn stringetje. Zijn vingers schuiven het moeiteloos aan de kant en minstens twee vingers verdwijnen gemakkelijk in mijn natte poesje. “Hmm lekker,” kreun ik in zijn oor.

Jij bent pas lekker,” reageert hij en zijn andere hand pakt mijn bil stevig vast. Ik voel zijn stijve tegen me aandrukken door onze kledingstukken.

Het geluid van de deurbel galmt door de woonkamer.

Meer sexy verhalen:

Alsjeblieft geen stripper

Lammetjes en lentekriebels

Mag ik hier even wachten? (+podcast)

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy