Vijf redenen waarom soloseks beter is dan seks +1

door Julia

Even een ‘me-time momentje’, wie houdt er niet van? Op sommige mensen is een potje masturberen het lekkerste wat er is. Misschien is seks met jezelf zelfs veel lekkerder dan seks met een +1… Lees maar.

#1 De juiste plekjes

Jij kent je lichaam als geen ander, je weet precies wat je lekker vindt en welke manier van bevredigen je het fijnst vindt. Aanwijzingen geven is niet nodig. En dat is heel handig als je superopgewonden bent, maar niet de tijd heb voor een uitgebreide sekssessie. Een vluggertje met jezelf eindigt (meestal) altijd met een happy ending, dat kunnen we van seks +1 niet zeggen.

#2 Het stelt nooit teleur

Voor de duidelijkheid met hij bedoel ik, je vibrator. Niet dat partners er altijd iets aan kunnen doen als een orgasme niet lukt. Met een sekstoy zal het je in ieder geval nooit overkomen. Of het nu om een korte verwenbeurt gaat of dat je de hele middag wilt genieten, op je vibo kun je altijd vertrouwen.

sex +1

#3 Altijd, overal

Voor soloseks hoef je geen rekening te houden met een plaats of een tijd. Als jij zin hebt, duik je gewoon even ergens het toilet in, of je zoekt een stil plekje op kantoor waar je je even terug kan trekken. Met seks met een +1 gaat dat toch net ff wat lastiger, en als je betrapt wordt heb je echt een groot probleem. Terwijl in je eentje het puur een kwestie is van je hand uit je slipje halen en klaar. Niemand die weet wat jij daarbinnen aan het doen was.

#4 Weinig moeite

Er is maar een persoon die bevredigd hoeft te worden en dat bespaart je een hoop tijd en moeite. Geen ingewikkelde seksstandjes waarbij je je evenwicht moet bewaren, of een pijpbeurt die maar nooit lijkt te eindigen. Met soloseks hoef je je alleen op jezelf te focussen. Je bent nooit te moe voor een solosessie, maar vind je vingeren toch iets te veel werk? Dan kun je altijd nog terugvallen op de sextoys.

#5  Geen turn offs in bed

Stel je bent hartstikke hitsig en kunt niet wachten tot je je lover het bed in kunt trekken. Maar als het eenmaal zover is ben je in een klap afgeknapt door zijn vieze geur of, omdat hij binnen 2 minuten al is klaargekomen. Hoe bedoel je anticlimax?. Met soloseks zal je dit niet gebeuren, er zijn simpelweg geen afknappers als je lekker met jezelf aan de slag gaat. Je pakt er een goeie porna-video bij of gebruikt je eigen fantasie en je brengt jezelf zo tot een heerlijk hoogtepunt.

Beeld: Pinterest

Meer over soloseks:

– 10 redenen waarom soloseks geweldig is

– Bestaat er zoiets als te veel masturbatie

– 10 tips voor betere solosex

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy