Single en een trio uitproberen? Zo pak je het aan!

door Yentl

Het staat bij velen bovenaan de (naughty) bucketlist: een trio. Er worden niet voor niets veel sexy verhalen over geschreven. Ook is er in deze formatie de heerlijkste porna beschikbaar. Trio's zijn hot! Wanneer je met iemand samen bent kan het een grote stap zijn naar extra spanning in je seksleven. Voordat je deze stap neemt is het belangrijk dat je dit samen bespreekt, je grenzen aangeeft en duidelijke afspraken maakt. Het is van belang dat jullie er dezelfde verwachtingen bij hebben. Maar hoe zit dit wanneer je happy single bent?

Let's spice things up. Je wilt iets nieuws proberen, een trio. Het is niet de bedoeling dat je op zoek gaat naar één gelukkige, maar twee! Dit kan best even spannend zijn. Waar begin je?

Ga op zoek naar gelijkgestemde

Zoek een omgeving die al aardig bij je wensen aansluit. Zoals een parenclub of een erotisch feestje. De kans is dan meteen groter dat je een stel tegen het lijf loopt die een trio helemaal ziet zitten. Belangrijk om te weten: Bij de meeste parenclubs kun je als stel of als single dame naar binnen. Single heren worden niet altijd toegestaan. De website geeft vaak al een goede sfeerimpressie. Zo kan je bepalen of dit iets voor je is. Liever niet alleen op pad? Neem een vriend en/of vriendin mee naar een erotisch feestje! Spreek af hoe en wanneer je elkaar met rust laat en kijk lekker rond en geniet. It’s all about the love.

Liever online

Op pad gaan en nieuwe dingen ontdekken is natuurlijk erg spannend. Zeker wanneer je dit zonder partner doet. Mocht het idee van een parenclub of feest je het zweet tussen de billen bezorgen: kijk online rond! Ook hier vind je gelijkgestemde. Sinds 2014 is Feeld (voorheen 3nder) in het leven geblazen. Een datingapp voor, je raadt het al, trio’s! Hoe handig is dat? Je kunt je voorkeuren aangeven en mensen laten weten waar je naar op zoek bent. Plaats een leuke foto (no nudes allowed) en ga op ontdekking uit. Je kunt spannende gesprekken voeren terwijl je veilig in je eigen omgeving kan bepalen wat dit écht met je doet. Dagdromen gegarandeerd! Tip: begin een gesprek luchtig met een compliment. Je hoeft echt niet direct vol in de aanval te gaan. Het is geen zakelijke overeenkomst, maar een nieuwe ervaring die prettig hoort te zijn voor alle partijen.

Afspraken

Je hebt een leuk stel (of gewoon twee onwijs leuke mensen) gevonden en jullie willen alle drie hetzelfde. Wat nu? Praat voor je aan je trio begint. Maak kenbaar wat je wensen zijn en besteed aandacht aan die van de andere. Het is belangrijk dat je elkaars grenzen kent en niet overtreed. Zeker wanneer je dit avontuurtje met een stel aangaat. Bespreek hoe ver je bereid bent om te gaan en hoe jij een trio voor je ziet. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer één van jullie de kamer verlaat? Wachten jullie op elkaar zodat er niets gebeurd zonder de derde, of voelt iedereen zich oké met one on one tijd tussendoor? Dit zijn belangrijke punten. Het is niet de bedoeling dat iemand zich buitengesloten voelt of er een naar gevoel aan overhoudt. Zodra hier eerlijk en open over is gesproken kan het genieten beginnen.

Veiligheid

Kies een omgeving die voor alle aangenaam voelt. Wil je dat zij naar jouw huis komen omdat dit vertrouwd voor je is. Of spreek je liever bij hun af zodat jij zelf bepaalt wanneer je weer weggaat. Spreek bijvoorbeeld eerst af in een restaurantje zodat jullie de vibe kunnen aftasten. Denk er aan dat het voor jou, als single, van belang is dat je je veilig voelt. Zij zijn immers met z’n tweetjes. Toch niet helemaal wat je verwacht had? Onthoud dat het niet erg is om je te bedenken. Met iedere één op één date loopt het ook niet altijd uit op seks toch? Maar is de klik net zo aanwezig als online? Geniet and let the fun begin!

Nog niet uitgelezen? Lees ook:

3 vrouwen over hun trio avontuur

Je eerste trio: 8 must know tips

Trio sex: de 6 beste sex standjes voor bij een trio

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy