3 vrouwen over hun trio avontuur

door Lissa

Een trio staat bij veel mensen op hun bucketlist, maar hoe is dit eigenlijk in praktijk. Is het in de praktijk net zo leuk als de fantasie? Deze vrouwen vertellen hun avontuur!

“Ze werd jaloers en wilde dat we meteen stopten”

Rianna (24 jaar): “Ik heb meerdere trio’s gehad en eentje daarvan was met een stel. Ik wilde namelijk graag een trio met een vrouw, omdat ik er achter was gekomen dat ik biseksueel ben. Via de app Feeld heb ik een stel leren kennen dat graag een trio wilde. We hebben bij een tentje afgesproken en even wat gedronken. De klik was er, er werd wat gezoend en daar is het bij gebleven. Later hadden we afgesproken bij een hotel. Dit was voor mij heel erg spannend, maar ik had er wel zin in! Hoewel het gezellige mensen waren, waren er ook een paar opmerkelijke dingen. Zo hadden ze gevraagd of ik me helemaal kaal wilde scheren down under. Toen we bij de slaapkamer waren vroeg de vrouw van het stel mij mee de badkamer om jarretels aan te doen. Ik vond dit allemaal wat apart en kreeg het gevoel dat het trio echt een cadeautje naar het vriend was. Ze gaf heel duidelijk aan wat ze wel of niet wilde. Zelf vind ik het veel moeilijker om mijn grenzen aan te geven, en had niet het gevoel dat daar ruimte voor was.

De volgende ochtend hadden we nog een keertje seks. Een groot nadeel van seks hebben met z’n drieën is dat er een kans is dat er één iemand buiten valt. Op een gegeven moment gebeurde dat bij haar, en daar werd ze heel naar van. Ze werd jaloers en wilde dat we gelijk stopten. Ook sprong ze meteen onder de douche. In de douche nog een keertje met z’n drieën geprobeerd. Toen zij was klaargekomen, was de seks helemaal klaar. Toen dacht ik: ‘en ik dan’? Ik ben wel een persoon die voor gelijkwaardigheid is in de seks en dat we ook allemaal klaarkomen.

Als ik terugkijk naar deze ervaring heb ik wel geleerd dat ik ook mijn grenzen mag aangeven. In de toekomst zou ik het denk ik nog wel een keer met een stel doen, maar dan wel op een respectvolle manier en misschien met een stel die meer ervaring heeft.”

“Zij gaven mij kusjes en aanbeden me”

Sammy (21 jaar): “Ik raakte aan de praat met een meisje in het café waar ik werkte en we hadden een hele chille vibe. Ze liet een foto van haar vriendje zien en toevallig kende ik die jongen! Ik was al vanaf mijn 16e bevriend met hem. Ze stelde voor om een keer met zijn drieën te chillen. Dus een paar maanden later meeten we en zegt ze lachend: “Als we een trio zouden doen, willen we dat met jou doen.” We deden er nog wat lacherig over, maar ik nam het niet serieus.

Nadat we een tijdje later met z’n drieën een wijnproeverij deden, liep ik aangeschoten naar de wc. Ik keek mezelf in de spiegel aan en dacht: fuck it, waarom niet? Al een tijdje strugglede ik met mijn seksualiteit. Of te ontdekken of biseksueel was, wilde ik een keertje een trio met een vrouw proberen. Ik vertrouwde hen beiden en het waren chille mensen, dus waarom niet? Ik liep naar het meisje toe en vertelde dat ik in was voor het trio en toen zoende ze mij.

Zij nam die avond de leiding en dat vond ik heel fijn. Ik had geen idee wat ik aan het doen was en hij was ook heel nerveus. Eenmaal in het appartement zei ze: “volgens mij hebben we teveel kleren aan”. We zoenden elkaar, kleedden elkaar half uit en dronken ondertussen wat cocktails. Op het balkon zat ik tussen hun in. Zij gaven mij kusjes en aanbeden me. Dat was wel een heel bijzondere ervaring.

Toen we lagen uit te hijgen van de seks, vroegen ze of ik bij hun in bed wilde slapen. Ik sloeg het aanbod af. Dat voelde weer wat te close. Dus ik sliep op de bank. De volgende ochtend werd ik wakker en dacht echt: ‘what the fuck heb ik gedaan’ en daar moest ik wel heel hard om lachen. Ik was bang dat het in de ochtend heel awkward zou worden, maar het was eigenlijk wel prima. Alleen tussen hem en mij was het nog ongemakkelijk. Ik weet niet waarom, misschien kwam dit doordat hij nog steeds nerveus was.

Na dit avontuur ben ik op de trein naar huis gestapt en sindsdien heb ik ze nooit meer gesproken.”

“Opeens waren onze kleren uit, heel random

Amber (22 jaar): Vorig jaar ging ik samen met een vriend en mijn toenmalige scharrel op vakantie naar Portugal. Het was heel spontaan geboekt, maar we hadden er superveel zin in! Eenmaal aangekomen op bestemming lokte het terras ons heel erg aan. Er stond een heel leuk nummer op, dus vroeg aan een groepje zingende meiden of ze wisten hoe het heette. Toen vroeg een meisje van de groep heel direct aan mij of ik ooit met een meisje had gezoend. Toen ik ‘ja’ zei vroeg ze of ik haar nu wilde zoenen. Ik was een beetje van m’n apropos. Ik vond het heel raar dat ze het in deze setting vroeg, dus wees haar aanbod af.

Ik liep terug naar het tafeltje waar de boys zaten en vertelden hun wat ik net had meegemaakt, ze konden er wel om lachen. Even later liep ik naar de toiletten en dat meisje dat me wilde zoenen, liep me achterna. Bij de toiletten vroeg ze of ik hier wel met haar wilde zoenen, en daar had ik inderdaad geen problemen mee.

Na dit hitsige momentje, kletsen we met z’n allen nog op het terras en zijn we naar ons appartement gegaan met twee meiden. Een was met die vriend die mee was en dat andere meisje was steeds met mij. Het ene momenten waren we aan het zoenen en opeens waren onze kleren uit, heel random. Dit ging steeds verder en de jongen met wie ik aan het daten was kwam er later ook bij…

Ik had er weleens over nagedacht om een trio te doen, maar dit liep allemaal gewoon perfect. Ik zag het namelijk helemaal niet aankomen. Ook toen we naar het appartement liepen was ik me er nog niet echt van bewust dat we seks gingen hebben, ik dacht meer; ‘o, leuk en gezellig’! Ik vond het een superleuke en spannende ervaring. Ik vond het ook totaal niet erg dat de jongen waarmee ik aan het daten was met haar bezig was. Als ik ooit weer een trio ga doen, wil ik dat het weer zo natuurlijk ontstaat!

Meer over trio:

Je eerste trio: 8 must know tips

Trio sex: De 6 beste sex standjes voor bij een trio

De beste seksspeeltjes voor een trio

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy