Ingekakt sexleven? 5 tips tegen saaie sex

door Lotte

Het leven is te kort om saaie sex te hebben. Maar hoe houd je het spannend? Elke relatie heeft vroeg of laat te maken met een sexdip. Jullie doen het nog wel, maar eigenlijk weet je van het begin tot eind precies wat je kan verwachten. Tijd voor nieuwe moves! Af en toe een inkakker in het slaapkamerplezier is geen teken dat je relatie slecht is. Elk stelletje moet regelmatig nieuwe dingen blijven proberen om de boel spannend te houden. We geven je 5 makkelijke, maar sterke tips!

1. Verras hem met een hand-/blowjob op een ondeugende plek

De meeste mannen worden niet happy van een shopping spree… Maar als je hem een happy ending geeft in een paskamer, kan zijn dag niet meer stuk.

2. Elke week een ander standje

Spreek af dat je om en om elke week met een nieuwe move komt. Dat kan een nieuw standje zijn, maar ook een nieuwe sexplek of nieuwe techniek. Op LotteLust vind je heel veel interessante tips… Al zeggen we het zelf.

3. Flirt weer met elkaar

Je hoeft elkaar niet meer te veroveren, maar dat betekent niet dat het niet leuk kan zijn. Of je nu 5 jaar of maar 5 maanden bij elkaar bent, flirten blijft een goede manier om de spanning op te wekken. Dus flirt je helemaal suf met elkaar. Tease, dans en zoen alsof je elkaar net kent!

4. Doe een sex-pauze

Geen sex is beter dan saaie sex? Ja! Het kan namelijk zijn dat je het té veel doet. Bijvoorbeeld omdat jullie denken dat ‘normale stellen’ het vijf keer per week doen, terwijl voor jullie kan twee keer juist perfect zijn. Kwaliteit over kwantiteit!

5. Ga naakt

Plan een dag in waarbij jullie alles naakt doen. Zorg dat je al je boodschappen al hebt gedaan en hang een dagje de nudist in eigen huis uit. Zo kun je de hele dag lekker aan elkaars lijf zitten.

Meer over sex:

Intiem zonder sex: 6 manieren

Au! Zo voorkom je pijn tijdens sex

Waarom zoenen tijdens de sex absoluut onmisbaar is

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy