Intiem zonder sex: 6 manieren

door Lotte

Wat is nu het belangrijkste voor een goede relatie? Is dat goede sex? De meningen zijn daarover verdeeld. Het is ook maar net waar je het meeste waarde aan hecht. Gelukkig is er ook een tussenweg. Ja-ha, je kunt heus wel ‘intiem’ zijn met elkaar zónder dat je daarvoor een potje hoeft te rollebollen. Handig als er periodes zijn dat jullie een minder hoge sexdrive hebben. Misschien is dit zelfs nog beter dan een zweterige vrijpartij…

Een lange massage

Een massage is een heerlijk cadeautje om te krijgen, het geven ervan is vaak wat minder leuk. Vandaar dat stellen dit maar weinig doen.Uit recent onderzoek van Northumbria University blijkt dat stellen die elkaar regelmatig masseren een stuk gelukkiger zijn. Dus koop wat heerlijk ruikende massageolie in, lees deze tips om een massage-pro te worden en masseren maar!

Was elkaar

Elkaars lichaam verzorgen is een van de meest intieme dingen die je kunt doen. Het is namelijk iets wat niemand anders doet behalve je partner zelf. Ga samen onder de douche of in bad en was elkaars haar en zeep elkaar in. Het doel hoeft niet eens te zijn om sex te hebben; het gebrek ervan maakt het gebaar misschien zelfs specialer. Je doet het namelijk voor elkaar en niet om er een orgasme voor terug te krijgen. Dat is echte liefde.

Kook voor hem/haar

Liefde gaat door de maag. Voor je geliefde koken is de beste manier om zonder woorden ‘ik hou van je’ te zeggen. Een vrouw die zich heeft uitgesloofd in de keuken om zijn of haar favoriete eten te bereiden wordt door veel als onweerstaanbaar gevonden.

Wees de grote spoon

Misschien zal je partner het niet zo snel toegeven, maar ook de ander wil weleens de kleine spoon zijn. Draai de rollen eens om en kruip de ander stevig aan in bed. Dit zijn favoriete knuffelposities van mannen.

Een potje zoenen

Wanneer hebben jullie voor het laatst écht gezoend? Echt alleen gezoend, wel met tong erbij natuurlijk. Een potje tongen doen veel stellen vooral in het begin van je relatie. Dan kon je soms uren verstrengeld bij elkaar liggen, soms zonder sex te hebben. Doe dat weer eens over en je zult zien dat er weer vlinders boven komen drijven. Check hier de beste zoentips allertijden.

Deel je fantasie

Praten over een heimelijke (seksuele) fantasie die niemand anders kent? Dat is pas intiem zijn met elkaar! Don’t get us wrong, sex is het intiemste wat je kunt doen met een persoon maar het kan tegelijkertijd ook heel plat zijn. Hoe vaak heb je nog een écht diepzinnig gesprek met elkaar waarin je je verlangens blootlegt? Precies!

Meer over intimiteit 

Waarom zoenen tijdens de sex absoluut onmisbaar is

Zo geef je een goede massage

Sexting dossier: de do’s en don’ts

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy