5x Face to face standjes voor meer intimiteit tijdens de seks

door Yentl

Seks op zich kan natuurlijk al erg intiem zijn, maar door oogcontact te maken, en te houden, til je de intimiteit van de stoeipartij nog een level hoger. Met deze standjes kan je elkaar niet alleen verlangend aankijken, maar is het ook nog eens makkelijker om elkaar hevig te zoenen. Win-win situatie dus! De 6 lekkerste standjes vind je hier onder. Get ready voor zwoel oogcontact.

1. Octopus

Laten we van start gaan met een van de meest intieme standjes. In de octopus positie – zoals dit standje heet- heb je de mogelijkheid om elkaar aan te kijken, aan te raken en eventueel te zoenen, mocht je lenigheid dit toelaten. Tevens is dit ook een perfect standje om uit te proberen tijdens het voorspel, je kunt deze positie namelijk ook gebruiken om met elkaar, of samen, te spelen. Met jezelf spelen terwijl je lover je diep in de ogen kijkt… hot!

standjes

2. Spooning

Een van de meest relaxte uit dit rijtje met standjes. Zorg dat je je bovenlijf iets draait zodat je je lief in de ogen kunt kijken, aanraken en kan overladen met zwoele blikken. Jullie tempo zal zich ook direct aanpassen naar de vibe. Een minstens net zo’n lekkere variant hierop en om face-to-face op jullie zij te liggen en verlangend in elkaars ogen te kijken.

standjes

3. De Oester

Warning: bij dit hete standje is enige flexibiliteit vereist. Mocht je nou niet tot de meest flexibele personen behoren dan kan je er ook voor kiezen om je voeten tegen zijn borst te zetten. Net zo hot, net zo lekker en net zo intiem! Respect als je in deze positie ook nog weet te zoenen!

standjes

Bended knee

Bij dit intieme standje ga je helemaal in elkaar op. Kies voor een iets hardere ondergrond en ga allebei op één knie zitten. Je bent dichtbij elkaar, in elkaar en de kans is groot dat je de rest even vergeet. Al zoenend bepaal je het tempo terwijl je elkaar hongerig aankijkt. Ow yeah!

standjes

Stand & Carry

Oké, toegegeven… dit standje vraagt misschien om iets meer kracht en werk, maar is natuurlijk ook prima zittend uit te voeren! Maar denk je dat je ‘m aan kunt, dan raden wij het zeker aan om staand te proberen. You’re welcome.

standjes

Meer sexy standjes

De 6 fijnste standjes voor anale seks

10 Hete standjes voor lesbische koppels

6x de lekkerste blowjob standjes voor hem én voor jou

Beeld: Pexels.com / Badgirlsbible.com

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy