How to: seks in een studentenhuis

door Rosanne

De muren zijn dun, er is weinig ruimte en het is ook niet altijd even schoon. Ik heb het over een studentenhuis. Komt je vriend of vriendin weer eens langs? Of heb je iemand gefixt na het stappen waar je graag een potje mee wilt palen? Je wil je huisgenoten niet tot last zijn en toch kunnen genieten. Lees dan even verder!

Huisgenoten

Seks is leuk en daar mag je van genieten! Misschien ben je lekker aan het experimenteren met een onenightstand of een scharrel. Je studententijd is er om van alles uit te proberen. Maar wat nou als je een gehorig huis hebt? Vooral als je met veel huisgenoten woont en de muren dun zijn kan het soms lastig zijn. Je wilt namelijk niet dat je huisgenoten iedere keer kunnen meegenieten. Of je nou een relatie hebt of lekker aan het scharrelen bent. Ik geef jou de tools om toch lekker te genieten van seks in je studentenhuis.

Plek en tijd

Ga op zoek naar een goede plek. Of dit nou je slaapkamer is, de douche of ergens anders. Zoek een goede plek waar jullie de ruimte hebben en waar je niemand stoort – en andersom. Let er wel op dat je de badkamer niet al te lang bezet houdt. Vooral in de ochtend of avond kan dat vervelend zijn voor de huisgenoten die willen douchen.

Doe het als iedereen al ligt te slapen. Liggen al je huisgenoten al te ronken in hun bed, dan kun je gerust je gang gaan. Let alsnog wel een beetje op jullie geluid, het is ‘s nachts namelijk stil in huis. Of ga ervoor als juist iedereen nog beneden is. Zitten al je huisgenoten beneden een filmpje te kijken? Tijd om met jouw lover het bed in te duiken.

Spelletje

Maak er een spelletje van om zo stil mogelijk te zijn. Hoewel het soms heerlijk kan zijn om jezelf helemaal te laten gaan en op te gaan in het moment. Kan het juist ook spannend zijn om zo stil mogelijk te zijn. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je hand op je (seks)partners mond te duwen, dit vinden sommige mensen heel erg opwindend. Dit is ook het perfecte moment om eens een gag ball te proberen. Maak er dus een spelletje van.

Zacht speeltje

Voor samen of soloseks hebben we nog een retegoede tip: investeer in een fluisterstil speeltje. Deze is een stuk zachtjes dan een gewone vibo. Dus woon je in een studentenhuis en gebruik je regelmatig speeltjes tussen de lakens, dan is een fluisterstille vibo zoals deze ROMP hieronder echt een must. Bestel ‘m bij EasyToys en dan wordt-ie ook nog eens discreet bezorgd. Ook fijn als je roomies hebt.

Alleen thuis

Doe het als niemand thuis is. In een groot studentenhuis is dit misschien wat lastiger en komt dit waarschijnlijk niet zo vaak voor. Maar als er niemand thuis is, kun je ook niemand tot last zijn. Vraag bijvoorbeeld in de groepsapp wanneer je huisgenoten niet thuis zijn omdat je een (seks)date hebt. Of geef ze een keer een avondje uit cadeau, naar de bioscoop bijvoorbeeld. Dan kun je sowieso twee uur lang ongestoord je gang gaan!

studentenhuis

Slot

Zorg voor een slot op je kamer. In mijn studentenhuis klopt altijd eerst iedereen aan voor ze binnenkomen, maar in sommige huizen loopt iedereen de deur bij elkaar plat. Zorg er dan voor dat je een slot hebt op je kamer. Zo kunnen jij en je bedpartner ongestoord aan de slag. Heb je nou geen deur omdat je die nog niet verdiend hebt? Dan wens ik je succes. Haha nee, dan raad ik je aan om de badkamer in te duiken. Als je dan je deur verdiend hebt, dan kun je gelijk het slot erop zetten. Of deze prachtige deurhanger van EasyToys.nl.

Bed

Horen je huisgenoot altijd jouw krakende bed? Probeer de schroeven van je bed eens extra aan te draaien, dit kan helpen. Werkt dit nou ook niet? Overweeg dan om een ander bed te kopen. Een klein beetje geluid maakt niet uit, maar als je het gekraak door het hele huis hoort is het misschien beter om een nieuw bed aan te schaffen.

Open gesprek

Werkt dit allemaal niet en wil je gewoon lekker zonder zorgen seksen? Speel open kaart en bespreek het met je huisgenoten. Misschien dat je huisgenoot wel eens (subtiel) een opmerking heeft gemaakt. Misschien hebben jullie regels nodig of moeten jullie gewoon even bespreken wat jullie wel en niet chill vinden. Zo voorkom je onderlinge irritaties.

Probeer een beetje rekening te houden met elkaar. Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat je gehoord wordt, maar jij zou het zelf ook niet fijn vinden om je huisgenoot iedere avond te horen.

Heb schijt

Heb soms ook een beetje schijt. Zoals ik al zei is het niet chill om je huisgenoten iedere avond mee te laten genieten van jouw sekspartij, maar als dit een keertje gebeurt is dat geen ramp. Seks hoort nou eenmaal bij het leven.

Meer over seks:

Zo denken studenten over safe sex

3 fijne manieren om seks tegen de muur te hebben

De briljante oplossing tegen uitglijden bij douchesex

Beeld: Pexels

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

2 reacties

Fay-Lina 27 maart 2022 - 21:32

Over die van het krakende bed, je kunt ook iets van rubber tussen alle contactpunten van losse onderdelen stoppen.
En damn, wat ben ik blij dat de muren dik zijn op m’n studentengang :/

Beantwoord
Lotte 28 maart 2022 - 21:09

Goede tip, thanks!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy