Soorten seks die ieder koppel eens moet hebben geprobeerd

door Yentl

Of je nu al jaren met je lover samen bent of net een nieuwe vlam aan de haak geslagen heb, iedere keer tussen de lakens zal seks weer anders zijn. Er zullen hoogtepunten (ha!) en dieptepunten voorkomen en zo ongeveer alles daar tussenin. Een mooie manier dus om te ondervinden welke soort het beste bij jou en je lief past. En no worries, je hoeft gelukkig niet te kiezen.

Avontuurlijke seks

Ieder koppel heeft zo nu en dan avontuur nodig. Nieuwe uitdagende standjes, een spannende outfit, een nieuw speeltje, rollenspel of zelfs een nieuwe omgeving. Bespreek je fantasieën samen en go for it!

seks

Alle remmen los seks

Je laat jezelf echt he-le-maal gaan. Je gooit je onzekerheden overboord, knalt er ongekend harde decibellen uit en bent er ineens voor in om te proberen wat je eerder niet durfde!

Wilde seks

Het is zo goed, en wild, dat je iets breekt. Je gaat zo op in het moment dat je van geiligheid niet meer doorhebt wat je vastpakt of wegschopt. Voor je het weet is de lamp van je nachtkastje getrapt, bevind zich een scheur in je dekbed of zijn jullie door de lattenbodem gezakt. Soms kan het er ook zo wild aan toe gaan dat je zelf, of je partner, iets breekt. Dat is dan helaas niet het soort waar je in de groepsapp trots over vertelt. De bedbrekende seks overigens wel.

Geplande seks

Dit klinkt misschien niet zo sexy, maar stel je eens voor dat je tijdens die lange werkdag al weet wat er die avond op het menu staat. Helemaal niet gek, toch? Een stomende sessie op de agenda kan heel opwindend zijn, daar lees je hier meer over.

seks

Spontane seks

Ineens voel je het wanneer je naar je lief kijkt, kriebels. Niet zomaar kriebels, je staat instant in vuur en vlam. Eigenlijk ben je overdonderd door geiligheid en niet meer te houden. Een ondeugende blik is genoeg om de ander op hetzelfde niveau te brengen. Lang leve de spontaniteit!

Boze seks

Ook wel bekend onder goedmaakseks. Je bent woest, boos en kan je partner eigenlijk even niet luchten of zien, maar man o man wat is de seks toch bloedgeil wanneer je al aardig opgewonden bent. Let er wel op dat je geen ruzie uitlokt enkel omdat de boze seks zo lekker is, laten we er geen routine werk van maken.

Intieme seks

Seks die zo intiem is dat je het liefst in huilen uit zou willen barsten, wat overigens ook helemaal oké is. Bij intieme seks bevinden jullie je helemaal op hetzelfde level. Je vind troost in elkaar en vertrouwen. Deze ronde word er niets gebroken, niet wild gedaan en blijven alle kamasutra standjes achterwegen. Jullie zijn in een eigen bezweten bubbel. Wanneer je terugdenkt aan de lovemaking zul je dit ongetwijfeld in sepia-achtige kleuren doen en met een uitermate romantisch muziekje in gedachten.

seks

Dronken seks

Is de intieme seks iets te zoetsappig? Dan is dronken seks een mooie tegenhanger. Hierbij gaan ook alle remmen los, maar dan op een andere manier. Dit kan goed uitpakken, maar ook een goede voeding zijn voor hilarische en schaamteloze momenten. Niet te vergeten katers.

Ochtendseks

Je weet wel, van die heerlijke wakkermakende seks. Soms heb je gewoon iets meer nodig dan het irritante geluid van je wekker. Nou en dat je hierdoor te laat op je werk aankomt. Jij hebt in ieder geval geen ochtendhumeur!

Zijn wij nog iets vergeten? Heb jij een lekkere herinnering waar je maar aan blijft denken? Laat het ons weten in een (anonieme) reactie! Wij zijn benieuwd.

Meer over relaties

Lange afstandsrelatie? Probeer dan deze Facetime-standjes

Hoe zorg je voor meer seks in je relatie?

Relatieproblemen: zo kaart je ze aan

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy