De beste standjes om een seksspeeltje voor twee te gebruiken

door Lotte

Seks is lekkerder als je een speeltje gebruikt, als je het ons vraagt. Natuurlijk kun je ook genoeg hebben aan een partner, maar wie houdt er nou niet van éxtra stimulatie? Het maakt de seks spannender en je kans op een orgasme is groter. What’s not to love? Wij vertellen je welke posities het lekkerst zijn als je een koppeltoy draagt.

Samen komen met een koppelvibrator

Weet je niet wat een koppeltoy is? No problem. Het gaat om een vibrator die je tijdens de seks met een partner kan gebruiken. Natuurlijk kun je speeltjes als een vibrator of buttplug als koppel samen gebruiken, maar er zijn ook toys die speciaal zijn gemaakt voor samenspel. Dit noem je ook wel een duo vibrator. Neem de Tiani 3 van sexual wellnessmerk LELO. Deze kun je als vrouw in je vagina inbrengen, vervolgens kan je mannelijke partner bij je naar binnen gaan. Het is dus een G spot vibrator en clitoris vibrator is één. Dankzij de twee motoren stimuleert het seksspeeltje beide zones. Yes, ook je partner kan van de trillingen genieten!

Tiani 3 is ook de gebruiken in combinatie met een dildo, wel is belangrijk dat je genoeg glijmiddel gebruikt. Ook is het leuk om de Tiani 3 te dragen in je slipje en erop uit te gaan. Je partner kan je teasen door met de afstandsbediening de toy te bedienen.

Tiani 3 LELO

Cowgirl

Get on top! Neem de touwtjes in handen en klim bovenop je vent. Terwijl je de Tiani vibe draagt kan hij nog gemakkelijk bij je naar binnen. Om de sensaties optimaal te voelen beweeg je niet op en neer, maar schuur je van voren naar achteren.

Nog een voordeel van bovenop zitten: hij kan gemakkelijk je borsten masseren (als je dat lekker vindt). Of de koppelvibrator harder tegen je clit aanduwen terwijl jij beweegt.

seksspeeltje

Missionaris

Good old missionaris kan natuurlijk niet ontbreken. Het klassieke standje is ideaal als jullie nog niet eerder een koppeltoy hebben gebruikt. Het standje is fijn om aan de ervaring te wennen.

Wil je hem nog dieper voelen? Gooi dan je benen over zijn schouders. Als je heel lenig bent, laat je hem je benen richting je hoofd duwen.

duo vibrator

CAT-standje

Wanneer jullie warm zijn gedraaid met een potje missionaris, kun je overgaan op het CAT-standje. Dit lijkt op missionaris, maar er is een belangrijk verschil. De penetratie gebeurt verticaal in plaats van horizontaal. Om dit voor elkaar te krijgen is het de bedoeling dat zijn borstkas ter hoogte van jouw schouders komt. Vervolgens buig je je mooie benen in een hoek van 45 graden. Het fijne aan seksen in deze positie met de Tiani toy in, is dat hij met zijn schaambeen meer drukt op jouw clitoris waardoor je de vibraties van de toy nog beter voelt.

LELO tiani vibrator

Shop de Tiani 3 voor €159 via lelo.com.

LELO vibrator

Beeld: LELO/Pexels

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy