Hoe voorkom je een gag reflex tijdens het pijpen?

door Maud

Staat deepthroaten op het lijstje ‘wil ik nog eens proberen’, maar lukt het niet zonder kokhalzen? Het is niet zo gek, het is een natuurlijke reflex. Bij de een gebeurt het al als het tipje van je vinger naar binnen gaat en bij de ander pas als er iets diep in je mond zit. Geen zorgen, want wij hebben voor je uitgezocht hoe je deze gag reflex vermindert.

Oefen van tevoren

Begin eerst met het oefenen van deepthroaten. Gebruik hierbij een hard voorwerp, bijvoorbeeld een tandenborstel. Breng deze voorzichtig naar binnen en test waar jouw grens zit. Als je merkt dat je moet kokhalzen hou het voorwerp dan 10 seconden in je mond. Adem rustig door je neus en houd het object stil. Als deze 10 seconden voorbij zijn, haal je de tandenborstel langzaam uit je mond. Dit herhaal je vervolgens nog een paar keer. Zo ontdek je waar jouw grens ligt en weet je ermee om te gaan. Tip: als je hebt geoefend met de tandenborstel, kun je daarna overgaan naar een dikker voorwerp. Zorg wel dat je het voorwerp vast blijft houden, zodat het niet in je keel schiet.

gag reflex

Beweeg het object

Als je hebt geoefend, kun je het object wat meer gaan bewegen. Mannen bewegen in alle opwinding zelf namelijk ook, dus het is fijn als je je hier alvast op voorbereid. Je kunt het object langzaam heen en weer bewegen in je mond en vervolgens ook je gag reflex te onderdrukken. Als dit goed gaat kun je het tempo steeds wat sneller laten gaan. Je lover zal waarschijnlijk ook steeds wilder bewegen, dus dit is handig om te leren.

Het echte werk

Nu ga je je kunsten uittesten op je partner. Als het je eerste keer is, overleg het dan eerst even met hem. Vertel hem dat hij zelf niet mag bewegen, dat verkleint de kans op kokhalzen. Vervolgens ga je echt beginnen. Doe precies hetzelfde als met de tandenborstel/dildo. Breng zijn penis langzaam in je mond naar binnen en probeer je gag reflex te onderdrukken. Beweeg voorzichtig zijn penis heen en weer in je mond en test zo uit wat fijn voelt.

Mond open

Je denkt waarschijnlijk dat je lippen strak om zijn penis moeten sluiten, maar met deepthroaten is dit zeker niet het geval. Het is de bedoeling dat je je mond wijd open doet. Zo kan zijn penis makkelijker in je keel glijden. Schrik niet als er veel kwijl bij komt kijken, dat is heel normaal. Het is tenslotte alleen maar gunstiger, want zo heb je natuurlijk glijmiddel.

Handige standjes

Je hebt bepaalde standjes die je kunt uitvoeren om zijn penis gemakkelijker wat dieper in je keel te krijgen. Deze standje gaan je makkelijker op weg helpen.

Met je hoofd over de rand van het bed

Bij dit standje ga je op je rug liggen met je hoofd over de rand van het bed. Hij brengt staand zijn penis bij jou naar binnen. Zorg ervoor dat je mond en keel op één rechte lijn zitten, zodat het wat makkelijker gaat.

gag reflex

Hij zit boven op je

Bij dit standje lig je op je rug met een kussentje onder je hoofd. Hij komt bovenop je zitten en brengt zo zijn penis bij je naar binnen. Bij dit standje kun jij je hoofd wat meer bewegen en zelf het tempo aanhouden. Zo heb jij de controle en kan je hem wat makkelijker van je af duwen als het te heftig wordt.

gag reflex

Voor de gevorderden

Als je deze stappen heb gevolgd, kun je het net iets spannender maken. Je zou bijvoorbeeld tijdens het deepthroaten zijn ballen kunnen likken, geluid erbij kunnen maken of hem over zijn rug strelen. Als je wat meer ervaring hebt, zijn dit opwindende technieken om te proberen bij je partner. Vraag vooral ook wat hij fijn vindt!

Lifehack

Er bestaat een handige lifehack om je gag reflex tegen te houden. Bij deze hack maak je een vuist en stop je je duim in deze vuist. Knijp in deze vuist en je gag reflex is weg. Hoe handig!

Meer over blowjobs:

Pijpen: tips voor een betere blowjob

Hoe een blowjob nou écht voelt volgens 10 mannen

De pijpetiquette: de dont’s bij blowjobs

Beeld: Pinterest, Meesterminnares

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy