Pijpen: tips voor een betere blowjob

door Lotte

Als je met iets een man aan je kan binden, zijn het wel goede pijpen skills. Een BJ is een cadeautje dat hij op elk moment van de dag graag in ontvangst neemt. Blow him away met deze blowjob tips. 

Je pijpkunsten kunnen misschien wel een opfrisser krijgen. Volg onze tips voor beter pijpen op en maak hem gek!

Warm welkom

Voor de meeste mannen is het altijd BJ-tijd, maar vooral spontane acties vinden ze extra heet. Verras hem een keertje als hij net thuis is of net wakker wordt.

Tease

Bij goede (orale) sex wordt er geplaagd! Kus zijn dijen, liezen, onderbuik. Zet je nagels in zijn benen. Bouw het langzaam op en laat hem smachten! Let maar eens op hoe hij reageert wanneer je hem dan eindelijk in je mond neemt.

Oogcontact

Maak hem he-le-maal wild door hem strak aan te blijven kijken terwijl je zijn penis langzaam in je mond laat glijden. Oogcontact tijdens het pijpen is niet alleen heel geil, het toont ook intimiteit en lef!

Nat

Sex is het beste en lekkerste als het nat is. Dat glijdt nou eenmaal lekkerder. Dat geldt voor je poes, maar ook voor je mond. Als die droog is, kunnen je lippen niet gemakkelijk glijden over zijn piemel. Bovendien loopt zijn gereedschap geen beschadigingen op. Speeksel is vaak voldoende, maar ook glijmiddel met een smaakje speciaal voor orale sex is een goede tip. Dat maakt het voor jou ook prettiger = win-win!

Tempo

Vrouwen willen vaak te snel van start. In een langzaam tempo beginnen is the key to succes. Als je merkt dat hij sneller gaat ademen, ga jij ook weer een stapje sneller.

Balspel

Vergeet zijn ballen niet! Vrouwen weten vaak niet wat ze aan moeten met zijn kroonjuwelen en focussen op de penis. Ze verdienen ook de nodige aandacht. “Hoe dan?” vraag je je af? Leg een hand onder zijn ballen en laat je vingers over zijn ballen glijden. Bijvoorbeeld in rondjes of ‘achtjes’. Ballen blijven zoals je weet heel gevoelig, dus be careful. Alleen al een kleine aanraking doet wonderen.

Kreunen

Laat merken dat je het opwindend vindt om hem te pijpen. En de beste manier om dat te doen is kreunen. Ben je niet zo fan van pijpen? Dat geeft niks, een beetje faken mag. Bovendien wind je jezelf ook op door te kreunen en hijgen.

 

Meer over pijpen:

– Is pijpen liefde tonen? 2 mannen en 2 vrouwen vertellen

– Dit is hilarisch: Pi Pa Pijpen

– Leer pijpen van pornoactrices

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy