7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

door Lotte

Voorspel wordt vaak afgeraffeld om door te kunnen naar ‘het betere werk’. Super jammer, want met lang foreplay wordt de sex daarna veel intenser. Deze 7 voorspel ideeën brengen daar verandering in!

Voorspel dat alleen bestaat uit vlug handwerk en orale sex wordt na een tijd saai routinewerk. Mis je nog inspiratie? Geef het voorspel een sexy upgrade met deze goede tips!

Cadeautje voor later

Het mooie aan voorspel is dat het al uren van te voren kan beginnen. Door hem bijvoorbeeld te teasen met een berichtje wat je later die dag met hem van plan bent. Tip: stop een zijden sjaal in zijn tas voor hij naar zijn werk vertrekt. Schrijf er een briefje bij met de tekst: “deze heb je vanavond nodig ;)”. Wedden dat hij niet kan wachten tot hij thuiskomt?

Sexy lingerie/outfit

Zoals we weten zijn mannen visuele wezens. Met een joggingbroek, wijd T-shirt en huidskleurige beha maak je
hem niet wild. Trek een sexy lingerie-outfit aan. Het liefst een die hij nog niet kent voor een verhoogd verrassingseffect.

Kijken en niet aanrakenkoele sex hete dagen zomer douchesex

Kom de kamer inlopen in je setje terwijl je lover televisie kijkt, of iets dergelijks, en trek onopvallend zijn aandacht. Kijk hem verleidelijk aan, maar laat hem je niet aanraken… Laat hem alleen kijken terwijl je televisie kijkt, de was opvouwt. Hij zal gek worden van verlangen!

Voorspel in de douche

Na een lange dag wil je je vaak het liefst even opfrissen voordat je samen in bed duikt. Sla twee vliegen in een klap door samen te douchen. Sop hem in en geef hem een sexy massage. Begin bij zijn schouder, borst en eindig met zijn billen en zaakje.

De ultieme tease

Zijn penis is niet de enige erogene zone op zijn lichaam. Het gebied eromheen wordt vaak over het hoofd gezien. Terwijl je hem pijpt: stop steeds als hij bijna klaarkomt om de binnenkant van zijn dijen te masseren en te zoenen. Hij wil alleen maar meer dankzij deze start-en-stop truc. De opbouwende sensaties geven hem uiteindelijk een knallend orgasme.

Sexy muziek

Muziek op tijdens de sex klinkt heel afgezaagd, maar bedenk zelf hoe muziek onbewust emoties bij je opwekt. Een spannend nummer maakt alles tien keer intenser. Blijf weg van clichénummers als ‘Pony’, maar kies bijvoorbeeld het zinderende Earned It van The Weekend of Wildest Moments van Jessie Ware.

Spelen met warm

Met ijsklontjes spelen is een goede voorspel tip, maar als je hem echt wil verrassen doe dat dan met warme temperaturen. Dat is ten eerste veel aangenamer voor zijn gevoelige geslacht. Neem heet water in je mond (of licht getrokken thee, zodat het wel aangenaam drinken is). Laat het even in je mond rusten zodat de hele binnenkant verwarmd wordt. Slik door nét voordat je zijn penis in je mond neemt.

Erotische massage

Net als aftrekken, maar dan net een stapje verder. Begin spontaan zijn nek, schouders en rug te masseren. Gebruik hierbij veel massageolie. Gebied hem na een tijd om zijn broek uit te trekken. Begin daarna met het kneden van zijn billen en laat je handen langzaam glijden naar zijn zaakje. Begin zijn ballen zachtjes te masseren. Eindig met een lange massage van zijn penis. Begin heel teder en voer het tempo langzaam op. Bekijk hier een voorbeeld van een sexy massage

Heb jij nog goede voorspel ideeën? Deel ze met ons!

Beeld: Pexels

Meer sex tips:

– De beste sex standjes volgens mannen

– Sextips van gelukkige stelletjes

– 4 gekke hacks voor betere sexytime

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+? Bedankt! 

2 reacties

RedBoxxx 12 januari 2016 - 18:25

Leuk artikel Lotte! Pakkende inspiratie.

Beantwoord
M.F. 27 december 2022 - 00:59

Ik zie dat mannen willen altijd de dominante figuur in de slaapkamer zijn, maar wat wil een man eigenlijk in de slaapkamer? Hebben ze erotieke zones? Waar zijn ze te vinden? Ik ben een vrouw die altijd de vraag in mij stel. De mannen zeggen nooit eens wat ze willen. Waar zij hun erotieke zones te vinden? Ik heb allang géén relatie maar ik wil het graag weten.

Groetjes,

Lezeres

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy