By 

Aftrekken doe je zo!


Aftrekken kan een verdomd lastige klus zijn als je niet goed weet hoe je dit aan moet pakken. Dit zou stukken schelen als je zelf een piemel zou hebben, maar helaas/gelukkig is dat niet het geval. Toch zijn er manieren waarop je jou aftrekskills kan verbeteren. We hebben een een aantal tips onder elkaar gezet, zodat je zijn penis een ultiem verwenmoment kan geven. 

Aftrekken tip 1

Communiceren is misschien wel de algemene key voor goede sex. Jij weet niet wat hij lekker vind, je zal moeten communiceren om er achter te komen hoe je hem gek kunt maken. Uiteraard hoeft hij je niet gedetailleerd over zijn penis te navigeren, luisteren naar zijn ademhaling kan vaak voldoende zijn om te ontdekken wat hij wel of niet lekker vindt.

Aftrekken tip 2

Hoe natter het speelveld hoe beter. Echt een typische mannen uitspraak, maar zeker nuttig. Een handjob met glijmiddel maakt het voor hem prettiger en voor jou een stuk makkelijker. Even geen potje in de buurt? Speeksel doet ook wonderen.

Aftrekken tip 3

“De lul kan meer hebben dan je denkt”. Wees niet bang om zijn penis stevig vast te pakken. Een veel gemaakte fout van vrouwen is ze de penis als het ware gaan aaien. Daarnaast is het goed dat als je hem stevig vast pakt je ook gedurende het aftrekken langzaam aan opvoert.

Aftrekken tip 4

Zijn ballen zijn ook uitgenodigd. Misschien voor beiden een beetje onwennig aan het begin, maar er zijn veel mannen die het bijzonder fijn vinden als je ook zijn ballen betrekt bij het aftrekken. Probeer voorzichtig uit tot hoe ver hij het prettig vindt, ook hierbij geldt: luister goed naar zijn ademhaling of het hem bevalt of niet. Bekijk onderstaande video om te kijken hoe je dit precies moet aanpakken.

Aftrekken tip 5

Ga op zoek naar zijn prostaat. Ga tijdens het aftrekken met je duim in zijn anus en druk dan iets naar beneden Let op: ook hier geldt: zorg voor glijmiddel en dat het schoon en fris is. Verder niet te veel overleggen, maar verras hem met dit succesnummer. Volgens Orlando uit onderstaande filmpje is dit HET recept voor een geweldig orgasme.

Wil je meer tips om hem op te winden? Lees dan het artikel: Zo maak je hem geil.

Bron: YourTango

Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

tantra-sex-beginner
Alles wat je moet weten over tantrasex
February 20, 2019
sexrubrieken kaars
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #3
January 25, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’
January 16, 2019
Sex q&a
Hé pik: Q&A over speeltjes en aftrekken (+ hilarische bloopers & WINNEN)
January 06, 2019
vriend geen stijve
Help! Mijn vriend kan opeens geen stijve meer behouden – VrijVraag #28
January 04, 2019
perfecte penislengte penis
Feiten over testosteron en mannen die je nog niet wist
December 29, 2018
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #1
December 20, 2018
als hij er geen pepernoot van bakt
Wat te doen als hij er geen pepernoot van bakt
December 04, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *