Aftrekken als een pro doe je zo!

door Lotte

Aftrekken kan een verdomd lastige klus zijn als je niet goed weet hoe je dit aan moet pakken. Dit zou stukken schelen als je zelf een piemel zou hebben, maar helaas (?) is dat niet het geval. Toch zijn er manieren waarop je jou aftrekskills kan verbeteren. We hebben een een aantal tips onder elkaar gezet, zodat je zijn penis een ultiem verwenmoment kan geven. 

Aftrekken tip 1: Praat!

Communiceren is misschien wel de algemene key voor goede sex. Jij weet niet wat hij lekker vindt, je zal moeten communiceren om er achter te komen hoe je hem gek kunt maken. Vraag het op de man af bijvoorbeeld. Uiteraard hoeft hij je niet gedetailleerd over zijn penis te navigeren, ook luisteren naar zijn ademhaling kan vaak voldoende zijn om te ontdekken wat hij wel of niet lekker vindt.

Aftrekken tip 2: Soepel glijden

Hoe natter het speelveld hoe beter. Echt een typische mannen uitspraak, maar zeker nuttig. Een handjob met glijmiddel maakt het voor hem prettiger en voor jou een stuk makkelijker. Even geen potje in de buurt? Speeksel doet ook wonderen.

Aftrekken tip 3: Wees niet te zacht

“De penis kan meer hebben dan je denkt”. Wees niet bang om zijn penis stevig vast te pakken. Een veel gemaakte fout van vrouwen is ze de penis als het ware gaan aaien. Daarnaast is het goed dat als je hem stevig vast pakt je ook gedurende het aftrekken langzaam aan opvoert.

Aftrekken tip 4: Ballen doe mee

Zijn ballen zijn ook uitgenodigd. Misschien voor beiden een beetje onwennig aan het begin, maar er zijn veel mannen die het bijzonder fijn vinden als je ook zijn ballen betrekt bij het aftrekken. Probeer voorzichtig uit tot hoe ver hij het prettig vindt, ook hierbij geldt: luister goed naar zijn ademhaling of het hem bevalt of niet. Bekijk onderstaande video om te kijken hoe je dit precies moet aanpakken.

Aftrekken tip 5: Prostaatmassage

Ga op zoek naar zijn prostaat. Ga tijdens het aftrekken met je duim in zijn anus en druk dan iets naar beneden Let op: ook hier geldt: zorg voor glijmiddel en dat het schoon en fris is. Verder niet te veel overleggen, maar verras hem met dit succesnummer. Vind je dit nog iets te heftig? Probeer dan de perineummassage.

Meer tips zie je in deze YouTube-video die PIK Business voor ons maakte. Abonneer gelijk op ons verhaal om geen nieuwe video’s te missen!

Meer over aftrekken:

Help! Mijn vriend komt niet klaar – VrijVraag #52

5 aftrek technieken om hem te verwennen

Beeld: Dollarphotoclub

1 reactie

Robin de Waal 6 juni 2020 - 09:41

Aftrekken is zo heerlijk man, vooral s’morgens vroeg, door mijn vriendin, oe la la la.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy