Er mag meer gebeft worden, en dit is hoe je dat bespreekt

door Rosanne

Aan de postzegel likken, aan t'koemmeke hangen, broodje rosbief nemen, cunnilingus oftewel beffen. Sommige vrouwen vinden het niks, maar een hele hoop vrouwen vinden het heerlijk om gebeft te worden. Het is een goede stimulatie voor de vrouw en veel vrouwen komen er vaker door klaar dan penetratie. Daarom mag (je moet niks) er meer gebeft worden, en dit is hoe!

Bespreekbaar maken

Wil je vaker gebeft worden? Maak dit dan bespreekbaar. Je hoeft je niet te schamen om aan te geven wat je lekker vindt. Breng hierbij wel op een positieve manier jouw wensen. Zeg niet: ‘je doet nooit dit’ of ‘je doet dit fout’. Maar focus op wat je wel wilt. ‘Ik vind het heel erg fijn als je..’ of ‘als je dit doet word ik helemaal wild’. Gegarandeerd succes, want jouw (seks)partner wil ook dat jij geniet!

Weerstand

Heb jij aan jouw lover aangegeven dat je vaker gebeft wilt worden, maar verandert er niks? Probeer er dan achter te komen waarom hij of zij dit niet doen. Vinden ze het vies of niet leuk? Of is er iets anders aan de hand. Bespreek deze problemen met elkaar. Onthoud ook dat seks een kwestie van geven en nemen is. Dus als jouw partner orale seks van jou verwacht, is het niet meer dan normaal dat jij dat ook teruggeven. Een paar redenen waarom je bedpartner niet beft:

  • Je partner vindt het vies of onhygiënisch (dat is het niet)
  • Je partner is onzeker over befkunsten (dat is onnodig, help elkaar)
  • Je partner heeft eerdere nare ervaringen gehad (hieraan kun je samen werken)
beffen

Hygiëne

Een vagina/vulva ruikt nooit naar roosjes, maar als jij gewoon elke dag doucht is er niks vies aan. Ruikt het wel wat anders dan normaal of heb je last van afwijkende afscheiding? Dan is het slim om even langs de huisarts te gaan. Het kan zijn dat je last hebt van een schimmelinfectie. Vindt je partner beffen ‘onhygiënisch’? Kom de ander een beetje tegemoet en ga voor de seks samen lekker douchen. Zo kun je alles goed afspoelen en weet je zeker dat het schoon is. Verder is er niks onhygiënisch aan, net als pijpen.

Onzekerheid

De onzekerheid zit vaker in je hoofd dan is het echte werk. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is er genoeg lees- en kijkvoer over orale seks. Je kunt sowieso een kijkje nemen bij onze porna. En bedenk maar zo, oefening baart kunst. Het is aan jou de taak om hem of haar aanwijzingen te geven en aan te geven wat jij fijn vindt. Zo kunnen jullie er samen iets leuks van maken. Hou alles positief, zo komt er een positieve connotatie aan het beffen. Laat merken hoe fijn jij het vindt. Jouw plezier zal hem of haar ook weer motiveren om het vaker te doen.

Tips

  • Begin niet meteen met beffen. Het leuke aan beffen is dat je heel erg de spanning kunt opbouwen en kunt teasen. Begin met zoenen en kusjes in de nek of op de oren. Werk jezelf zo langzaam naar beneden. De tepels, de onderbuik en de binnenkant van de bovenbenen zijn gevoelige plekjes die je zeker niet moet overslaan. Geef overal kusjes en streel alle gevoelige plekjes.
  • Maak er een spelletje van. Je kunt gebruik maken van eten zoals slagroom of eetbare body chocolade. Of haal inspiratie uit Sex and the City en ga voor sushi.
beffen
  • Blijf variëren! Wissel af met snellere bewegingen en langzamere. Oefen soms wat meer druk uit en geef daarna hele zachte kusjes. Daarnaast is het ook belangrijk om alles buiten de vagina en vulva om niet te vergeten. Gebruik je handen om bijvoorbeeld haar borsten of benen te strelen. Ook kun je je handen gebruiken om haar tegelijkertijd te vingeren of tepels aan te raken, voor extra sensatie.
beffen
  • Let goed op haar reactie. Naast dat communicatie en aangeven wat je lekker vindt, belangrijk is. Kun je ook goed letten op lichaamstaal. Merk je dat ze sneller begint te ademen? Dan doe je waarschijnlijk iets goed. Kun je niet goed aflezen of ze het lekker vindt? Vraag het dan!

Ben jij de ontvanger? Laat je partner dan duidelijk weten hoe onwijs lekker je het vindt en geef tips: ‘langzamer/sneller, zachter/harder et cetera.

Sucseks!

Meer over beffen:

6 redenen waarom mannen van beffen houden

Zo wordt hij een koning in beffen

Waarom voelt beffen de ene keer fijn en de andere keer niet?

Beeld: Giphy & Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy