Badkamer sex: 6 stomend hete standjes

door Lotte

De badkamer is dé ideale plek voor een quicky in de ochtend of avond. De badkamer is niet voor niets een van de populairste sexplekken. Het is er heet, vochtig en nat. Je bent al naakt én je bent erna gelijk schoon.

Seksen in de badkamer kan toch een flinke uitdaging zijn. Het is een tikkeltje minder comfy dan de liefde bedrijven in bed en pas op: it’s slippery when wet!

3 pro-tips voor badkamer sex

1. Water lijkt een goed middel op te glijden, maar is dat niet. Het droogt eigenlijk meer uit. Als je nog niet nat genoeg bent, gebruik dan wat speeksel of een beetje siliconenglijmiddel. Glijmiddel op waterbasis droogt heel snel op en dat moet je nu net niet hebben.

2. In het heetst van de strijd let je er niet goed op, dus wees je bewust van uitglijd-gevaar. Een paar blauwe plekken zijn niet vervelend. Maar voor je het weet, breek je wat en daar zit je dan bij de EHBO. ‘Kunt u de situatie omschrijven mevrouw?’ Leg uit voorzorg een anti-slipmat in de douche en houd je goed vast.

3. Pas op voor de kraan! Voorkom dat je de kraan vastgrijpt of er per ongeluk tegen aanduwt. Een ijskoude of brand hete douche is een absolute lustkiller…

Badkamer sex standje #1

Het gemakkelijkste is om met je rug naar hem te staan en een beetje voorover te buigen. Vooral als je een kleine douche hebt, is dit jullie go-to standje voor badkamer sex.

douche sex

Badkamer sex standje #2

Met deze positie is wat intiemer en je kunt wat meer handelingen verrichten.

badkamer sex

Badkamer sex standje #3

Deze positie vergt wat lenigheid. Als je niet met je handen op de grond komt, kan je je ook wat hoger vasthouden aan de muur.

badkamer sex

Badkamer sex standje #4

You are in control! Gebruik een anti-slip mat om je knieën op te laten rusten om blauwe knieën te voorkomen.

badkamer sex

Badkamer sex standje #5

Tip: gebruik een XXXL anti-slip mat of een grote handdoek zodat jullie beiden geen last hebben van de harde badkamervloer. Dit standje lijkt misschien niet het meest ideale standje, maar dat is badkamer sex sowieso niet qua comfort. Een goeie work-out is hier gegarandeerd!

badkamer sex

Badkamer sex standje #6

Je zit samen romantisch in bad en van het een komt het ander… In bad is vrijen toch iets lastiger. Hieronder zie je de beste positie voor badkamer sex in bad.

standjes badkamer sex
Bron: Sheknows, Bustle

1 reactie

Hugo Verreyke 20 november 2018 - 15:35

Goede informatie

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy