5 mannen vertellen: hun favoriete standje

door Redactie
0 reactie

Als vrouw blijft het natuurlijk interessant om te horen wat mannen leuk, geil en spannend vinden. Om jullie een klein beetje meer inzicht te geven in die oh zo fascinerende mannen breintjes, hebben we een aantal heren wat vragen over sex voorgelegd. En de antwoorden delen we natuurlijk met jullie, in deze vierdelige reeks.

In deel één hadden de mannen het over hun allerbeste sex ervaring, in deel twee vertelden ze over wat zij afknappers vonden en in dit derde deel vragen we deze mannen naar hun favoriete standje. En hoewel er ook hier variatie in de antwoorden zit, is er toch één wel heel populair!

Mick (25) vertelt:

“Het was even zoeken hoe het standje precies heet maar ik heb het gevonden; "De Dronken Boot". De vrouw gaat met haar benen wijd liggen voor de man. Waarbij de man haar benen optilt, zodat ze de lucht in steken. Het standje is intiem en geeft me een heerlijk gevoel. Ook bij haar raak je gemakkelijk de juiste plekjes. Plus als man kan je in deze positie overal bij om het wat spannender, meer kinky te maken. Zoals haar nek goed vastgrijpen of haar teasen, door met haar clit of tepels te spelen. Een mooie variatie is dat je de vrouw kan optillen om het wat heftiger te maken. Zelf vind ik De Dronken Boot geil omdat ik met dit in controle ben en je kan afwisselen tussen rustig en intiem. Ik ontdekte dit standje met mijn allereerste liefde. Zij hield wel van ruig en ze vond het onwijs geil om opgetild te worden tijdens de seks zodat haar G-Spot goed gestimuleerd werd. Zij stelde dit standje voor en sindsdien is het mijn favoriet.”

Joey (44) vertelt:

“Ik heb er twee, de eerste is de good old doggy style. Op een of andere manier raakt dit altijd de juiste spot bij mij en ook voor de dame is dit meestal zo. Wat is er dan geil aan? Nou dat het niet alleen in bed hoeft! Dit standje kan overal, staand of op hands and knees en zorgt meestal voor nogal spannende momenten. De eerste keer dat ik doggy deed was bij een van mijn eerste seksuele ervaringen en ik vind het nog altijd lekker. Het andere standje wordt vaak ‘de tarantula’ genoemd. De vrouw gaat gehurkt op me zitten en leunt dan achterover. Erg geil want als man heb je een heerlijk uitzicht. Haar borsten priemen hierdoor heerlijk omhoog en je ziet haar lichaam in volle glorie en tenslotte zie je haar heen en weer glijden op je penis. Ik ben hier met mijn huidige vlam bij toeval op gekomen en kan het iedereen aanraden een keer te proberen. Wij vinden het beiden een extreem geil standje, zeker ook omdat het bij haar goed de G-spot raakt en ze zo vaak klaarkomt.”

Benjamin (30) vertelt:

“Gezien ik het altijd lekker vind om gepijpt te worden, maar het ook heerlijk vind om een vrouw te plezieren zou ik 69 noemen als mijn favo standje noemen. Momenteel ga ik met een meisje dat een stukje langer is dan ik, waardoor het wat ingewikkelder is maar om de beurt elkaar verwennen werkt natuurlijk ook prima.”

Samir (25) vertelt:

“Ik ben van nature wel experimenteel aangelegd, echter moet ik hier toch voor een ‘klassieker’ kiezen omdat het je zo veel meer opties geeft, namelijk doggy style. Enerzijds omdat ik een echte billenman ben en je in deze positie in alle glorie kan genieten van de rondingen. Anderzijds omdat je vanaf hier toch op haar billen kan slaan, staart vastpakken, duimpje in haar kont. Doggystyle is toch wel iets dat vrij snel voorkomt in een seksueel ontdekkings avontuur en het is sindsdien altijd mijn favoriet gebleven.”

Jasper (33) vertelt:

“Ik houd altijd wel van liggend doggy ofwel body surfen. Klassieke doggy style vind ik ook super geil omdat je lange slagen kunt maken en het op de een of andere manier gewoon top voelt.”

Meer mannen vertellen:

5 mannen vertellen – de beste sex

5 mannen vertellen – hun afknappers

6 dingen waar mannen zich voor schamen

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy