4 standjes voor pegging

door Chiara

Zijn jij en je lief toe aan een spannend avontuurtje in de slaapkamer? Wellicht is pegging leuk om een keer uit te proberen. Pegging is in essentie het penetreren van de anus van de man, met een voorbinddildo. Uiteraard zijn er allerlei variaties op, zo kun je een dildo gebruiken in plaats van een strap-on en is het een beetje kort door de bocht om te zeggen dat alleen mannen-anussen gepegd kunnen worden. Heb je een mooie toy en een hoop glijmiddel bij de hand? Dan kunnen jullie experimenteren met de volgende standjes voor pegging!

Bend over boyfriend

Laat je lover zich – op welke manier dan ook – voorover buigen, zodat je makkelijk toegang hebt tot de anus. Jullie kunnen doggy style doen, staand (tegen de muur) of half liggend op de bank. Jij bent misschien al bekend met het kwetsbare gevoel van dit standje, maar de kans is groot dat dit voor je partner helemaal nieuw is. Je lover wordt aardig blootgesteld, dus wees voorzichtig en blijf met elkaar communiceren. Het is belangrijk dat jullie beiden ontspannen zijn, dus probeer de ander ook te kalmeren met kusjes, strelingen en lieve woordjes. Als jullie ervoor kiezen om staand een poging te wagen, maar je kampt met een (te) groot lengte verschil, pak dan je hoogte hakken uit de kast. Je voelt je sexy én je kan er beter bij, win-win dus.

Sexy surrender

Je partner gaat plat op de buik liggen met beide armen over het hoofd. Zo geeft je lover zich helemaal over aan jou en je nieuwe verlengstukje.  Kom gehurkt op de bovenbenen zitten en vind voorzichtig je weg naar de anus. Als je er eenmaal inzit, en je partner kan ontspannen, kan je ervoor kiezen om lepeltje lepeltje verder te gaan. Zo creëer je een heel intiem moment. Het komt zelden voor dat iemand met een penis en prostaat alleen dankzij anale stimulatie tot een hoogtepunt komt. Als je erbij kunt, kun je tegelijkertijd aftrekken.

Manly missionaris

Draai je partner op zijn rug en klim bovenop. Dit standje is enorm intiem, omdat jullie elkaar diep in elkaars ogen aan kunnen kijken. Zijn jullie toe aan meer pit? Als de flexibiliteit van je partner toereikend genoeg is, kun je de benen van de ander tegen jouw borst of op je schouders leggen. Op deze manier is diepe penetratie mogelijk. Dit kan een enorme psychologische turn on zijn voor je lief, gezien deze posities vaak andersom worden uitgevoerd. Vind de juiste vibe, zodat jullie je er beiden volledig in kunnen verliezen.

Lovely lap

Laat je minnaar – op welke manier dan ook – op je schoot zitten. Je kunt bijvoorbeeld plaatsnemen op de rand van het bed, op de bank of een stoel. Op deze manier kan de ontvanger de diepte en het tempo bepalen. Wanneer jullie elkaar facen, is het extra intiem. Jullie kunnen elkaar aankijken, zoenen en sexy reacties van elkaars gezicht aflezen. Je kan er ook voor kiezen om het juist andersom te doen, zodat je mooi uitzicht hebt op de billen van je partner. Je kunt natuurlijk ook lekker achterover liggen en je laten berijden. Laat jullie fantasie de vrije loop en kom erachter welk standje jullie beiden als fijn ervaren!

Geen pegging? Meer tips om je schatje te pleasen:

Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen

7 spannende voorspel ideeën om hem gek te maken

De 10 grootste sexfantasieën van mannen

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy