Sexy verhaal: Zo fucking lang

door Matthijs

Sporten. Dat was het. Ze moest echt even naar buiten en haar hoofd leegmaken. Even rennen gewoon. Haar hoofd liep over en haar lijf deed mee. En rennen was altijd haar uitlaadklep geweest. Muziek op. Kop in de wind en gaan. Meters maken. Dat was wat ze nu nodig had.

Ze bleef ook maar aan hem denken. Hij leek haar hoofd wel te domineren. Haar gedachtes dwaalden continu af naar het gesprek wat ze gisteravond hadden aan de bar.

Hij was ook gewoon te lekker om niet op te vallen. Ze kenden elkaar wel. Zagen elkaar af en toe op de zaak. Normaal gesproken was het contact altijd keurig en zakelijk. Wel vriendelijk natuurlijk, maar altijd correct. De laatste jaren werd er op borrels of recepties wel meer geflirt tussen hen. Maar ze vroeg zich altijd af of hij dat ook zo voelde of dat het gewoon zijn natuurlijke voorkomen was. Hij sprak zo makkelijk met veel meer vrouwen. Voor hem was ze vast niet meer dan “één van de meiden van het werk”

Tot gisteravond.

Ze waren toevallig in dezelfde bar terechtgekomen. Zij met twee vriendinnen voor een wijntje en hij blijkbaar met een wat grotere groep vrienden. Mannen en vrouwen. Hij praatte met iedereen, lachte en dronk. Shit. Alles zag er zo makkelijk uit voor hem. Soepel bewoog hij zich tussen de mensen van zijn groep. Niet arrogant of glad, maar zelfverzekerd en totaal op zijn gemak. Ze staarde gewoon naar hem, merkte ze bij zichzelf.

Toen hij haar opmerkte, was het aan. Meteen. Zijn blik veranderde. Zijn houding ook. En automatisch ging ze mee. Dit werd zo’n flirtavond. Haar lach, haar oogopslag, haar tong langs haar lippen na een slokje wijn. Alles werd in de strijd gegooid. Het ging onbewust en het voelde heerlijk.

Ze zag hoe hij zich losmaakte van zijn groep en haar kant op kwam. Haar vriendinnen zagen het ook en hadden direct in de gaten dat dit niet een man was die haar kwam lastig vallen. Deze man kreeg de ruimte. Hij kreeg een kans.

Het gesprek wat volgde was natuurlijk. Gemakkelijk. Onderwerpen vloeiden in elkaar over. Ze dronken, praatten, lachten en flirtten. Hij had haar, bedacht ze. Z’n sportieve bouw, stoppelbaardje, innemende lach en nog die jongensachtige, stoute blik in z’n ogen. Die ogen beloofden zoveel. Hij had het lijf en de kop van een player, maar ondertussen zaten ze al uren te praten en had hij nog niet één poging gedaan om te vertrekken met haar. Hij luisterde, stelde vragen, was oprecht geïnteresseerd. Die combinatie had ze nog niet eerder gezien in een man. En het was heerlijk om te ervaren dat er ook lekkere mannen waren die oprecht ook leuk waren.

En toen het café sloot, bedankte hij haar voor de gezellige avond. Vrijwel iedereen was al naar huis. Ze hadden het alle twee niet gemerkt en hun vrienden wisten allemaal wel, wanneer ze ongemerkt konden vertrekken. De tijd was voorbij gevlogen en het was diep in de nacht. Niemand had hun gesprek onderbroken en dus liepen ze samen naar de uitgang. Buiten bleven ze even staan wachten op haar taxi. Hij had haar een kus gegeven op haar wang en toen ze in de taxi zat, had hij gezwaaid en was hij naar zijn huis vertrokken op de fiets. Just like that.

Ze had onrustig geslapen. Moest ze nu blij zijn dat hij niet was meegegaan? Was het netjes geweest? Of was ze toch niet interessant genoeg ofzo? Ondanks een hele avond gezelligheid, waarbij hij zijn vriendengroep direct voor haar had “ingeruild”, had ze zich onzeker en in de war gevoeld. Ze had gedroomd over een ander einde van de avond. Een einde waarbij hij wél mee was gegaan naar haar huis. Het was zo goed geweest in haar droom. Natuurlijk had ze alles weer geïdealiseerd. Zulke goede seks had je alleen in je dromen.

En dus moest ze sporten. De roes van de avond ervoor eruit rennen. Back to normal.

Ze gooide de voordeur open en wilde ongeveer naar buiten sprinten, toen hij over het pad van haar voortuin naar haar toe kwam lopen. Beide schrokken ze enigszins van deze toevalligheid.

Ze had een wat verbaasde blik over haar gezicht en kon even niks zeggen. “Hi,” Kreeg ze er uiteindelijk uit. “He,” begon hij. “Ik eh… ik heb wat onrustig geslapen.” Zijn zelfverzekerdheid was minder geworden. Hij was wat voorzichtig, alsof hij niet goed durfde te praten met haar. Maar hij stond er wel. In háár tuin. Het was voldoende bevestiging voor haar en alle twijfel was in één klap verdwenen. “Ik ook…” zei ze met een zachte stem. En daar was die oogopslag weer. “Wil je koffie?” de vraag was eruit voor ze er goed over nagedacht had.

“Heel graag. Maar… ging jij niet sporten?” En daar was die lach weer. Ook hij had zijn zelfverzekerdheid weer gevonden. Haar uitnodiging was blijkbaar precies wat hij nodig had.

“Dat sporten komt wel goed.” Was haar antwoord. Met een veel betekende blik erbij. Direct was er die spanning weer. Het knetterde tussen hen. De magie van de avond ervoor was terug en zo mogelijk nog sterker.

Ze draaide zich om en liep voor hem haar huis in. Hij liep achter haar aan naar binnen en deed de deur achter zich dicht.

“Ik wil geen koffie.” zei hij direct. “Ik wil jou… al zo fucking lang.”

En toen was het gebeurd. Alle remmen, alle onzekerheden, alle voorzichtigheden. Ze vielen allemaal weg. Hier hadden ze zo lang omheen gedraaid. Het zo lang half genegeerd. Maar nu niet meer.

Ze kusten intens. Direct hevig. Gepassioneerd. Alsof ze iets in moesten halen. Hij tilde haar op en ze sloeg haar benen om zijn heupen heen. Met haar armen om zijn nek liep hij verder haar huis binnen. Ze zoenden aan één stuk door. Hun tongen konden niet van elkaar afblijven. Dit klopte gewoon en het ging nu ook echt gebeuren.

“Hier…” kreeg ze er net uit en wees naar een deur. Hij opende hem en liep met haar naar binnen. Het was haar slaapkamer en hij droeg haar direct naar haar bed. Hij boog voorover en samen landden ze op het matras. Haar benen lieten hem los en hij maakte zijn lippen los van de hare. Hij steunde op zijn armen boven haar. “Ik kan mezelf soms verliezen in dit soort momenten.” Zei hij. Het klonk bijna als een verontschuldiging. “Dus eh… als ik iets doe wat je niet wil. Zeg het dan.” Ze kon niks verzinnen wat ze niet zou willen. Ze wilde alles van deze man. Ze slikte en knikte alleen maar.

Het was voor hem als een soort startschot. Een bevestiging dat hij verder mocht gaan. Hij dook omlaag met zijn hoofd naar haar buik. Zijn handen trokken haar shirtje omhoog om haar buik te ontbloten. Zijn lippen kusten haar huid. Met het hoger schuiven van haar shirtje, kwamen zijn lippen ook steeds verder. Ze hielp bij het verder uittrekken van haar shirt en ze lag niet veel later in haar sportbeha. Niet het meest sexy exemplaar dat ze had, maar dat was voor nu totaal onbelangrijk.

Hij stond op en keek naar haar. Zijn ogen gleden over haar hele lijf. Hij glimlachte. Er was bewondering te zien in z’n blik. Ze had dan ook een goed getraind lichaam. Slank en strak van het sporten, maar absoluut vrouwelijk. Hij bekeek haar ongegeneerd en ze lachte.

Ze kwam overeind zitten en deed snel haar schoenen en sokken uit. Hij knielde tussen haar benen die over de rand van het bed hingen en begon nu haar legging af te stropen. Snel. De kleding zat in de weg en moest uit. Daarna volgden zijn eigen kleren. Terwijl hij zijn overhemd losknoopte, zag ze voor het eerst zijn lijf. Mijn God. Zo lekker. Gespierd, maar niet te. Strakke, platte buik. Sterke armen.

Toen hij alles uit had behalve zijn boxer stak hij zijn hand uit. Ze pakte hem en hij trok haar overeind. Ze kusten weer. Lang en zwoel.

Er was iets meer rust in hun bewegingen gekomen. Ze wisten alle twee dat het door zou gaan en dat ze er de tijd voor gingen nemen.

Zijn handen gleden over haar zij naar haar borsten. Hij haakte vakkundig zijn duimen onder de stof en werkte de strakke beha naar boven en trok hem over haar hoofd. Direct greep één van zijn handen haar borsten en kneep hij zachtjes in haar tepel. Zijn lippen landden in haar hals en een spoor van kussen bracht ze bij haar andere borst. Terwijl zijn hand haar ene borst masseerde kuste, likte en zoog hij vol overgave aan de ander. Ze liet haar hoofd in haar nek vallen en kreunde van genot.

Ze zoenden weer. Haar vingers streken over zijn rug, haar nagels nu al iets te scherp in zijn huid. Hij gromde als reactie. Haar handen gleden lager. Over zijn pik. Hij was hard. Hard en groot. Zijn boxer stond strak om zijn pik. Haar hand gleed over de stof. Ze wilde hem. Nu.

Ze trok zijn boxer uit en werkte hem snel naar zijn enkels. Zijn harde pik was eindelijk bevrijd. Op haar knieën voor hem nam ze hem direct in haar hand. Ze was gek op pijpen en dat zou ze hem eens goed laten merken. Ze likte langs zijn schacht. Heen en weer. Lange halen met haar tong, terwijl haar hand hem zachtjes aftrok.

Hij genoot. Kreunde en zuchtte. “Fuck…” fluisterde hij keer op keer. “Zo lekker…”

Ze bracht haar lippen naar zijn eikel en liet zijn pik in haar mond glijden. Zo ver als ze maar kon hebben. Ze keek omhoog en ontmoette zijn verbaasde blik. “Oh mijn God” kreunde hij en ze glimlachte inwendig.

Ze pijpte nu vol overgave. Liet zijn pik keer op keer diep in haar verdwijnen. Dan stopte ze weer en trok hem stevig af, terwijl haar tong om zijn eikel draaide. Hij pakte haar haren en begon mee te bewegen. Hij naderde zijn hoogtepunt. Ze vond het heerlijk dat ze hem zo ver kreeg met alleen haar mond.

Maar hij wilde nog niet. Hij trok zich terug en grijnsde. “Nu nog niet hoor.” Zei hij en hij trok haar omhoog. Een fikse duw deed haar achteruit op bed vallen en hij dook achter haar aan. Zijn vingers grepen haar string en trokken die snel uit. “Nu mag ik.” Grijnsde hij. En zijn blik was vol lust en opwinding.

Haar benen hingen nog over de rand van het bed en hij knielde op de grond tussen ze in. Ze steunde op haar ellebogen en keek hem verwachtingsvol aan. “Ga liggen en doe je ogen dicht.” Zei hij streng. “En niet spieken!” Een ondeugende glimlach trok over z’n gezicht. Gewillig liet ze zich achterover vallen. Hier ging ze even goed van genieten.

Zijn beide handen streken zachtjes over de binnenkant van haar bovenbenen en duwden ze nog wat verder uit elkaar. Zijn vingers kwamen steeds hoger en dichterbij, maar ze stopten vlak voor haar schaamlippen. Ze voelde hoe zijn gezicht dichterbij kwam. Terwijl hij haar verder nog niet aanraakte. Zijn adem streek nu over haar vulva. Haar lippen en clit voelde de lichte aanraking. Er ging een tinteling door haar hele lichaam. De warmte van zijn gezicht zo dichtbij straalde gewoon door. Zo erg stond ze op scherp.

En toen voelde ze hem echt. Langzaam, maar doortastend gleed zijn tong tussen haar lipjes door omhoog. Om zachtjes over haar clit te glijden en weer te ontsnappen. Eindelijk! Met lange, rustige, krachtige halen likte hij haar. Fuck! Het voelde zóóó lekker. En hij nam er de tijd voor. Zijn tong kwam overal. Dan weer dook hij ver haar kutje in. Dan gleed hij weer over haar lippen, waarbij plagend haar clit werd ontweken. En vervolgens likte en zoog hij aan haar clitje alsof er niets anders bestond in de wereld.

Zijn bewegingen werden wilder, grover, ruwer. Zijn handen grepen haar benen in haar knieholtes en duwden ze opzij en omhoog. Haar kutje opende zich gewillig en hij begroef zijn gezicht in haar.

Zijn linker hand liet los en er gleden 2 vingers bij haar naar binden. Ze kreunde hardop. Hij vingerde haar stevig. Zijn vingertoppen gleden over de voorwand van haar vagina bij iedere stoot, terwijl zijn tong onafgebroken over haar clit gleed. Dit ging ze niet volhouden. Haar bekkenbodem begon zich al aan te spannen.

“Stop!” zei ze. “Ik wil je in me.”

Hij gehoorzaamde en kwam overeind. Speeksel en geil dropen van zijn lippen. Hij veegde het af en smeerde het op z’n eikel. “Je bent zo lekker!” zei hij. “Niet normaal hoe je me opwindt.” Ondertussen had hij zijn eikel tussen haar lippen gebracht en duwde hij zichzelf langzaam naar binnen.

Mijn God… hij was groot. Echt groot. Het was haar bij het pijpen al opgevallen, maar nu hij in haar kwam, voelde ze hem pas echt. Blijkbaar wist hij het zelf ook wel, want hij bewoog langzaam. Ze genoot van iedere centimeter die hij dieper in haar kwam. Hij stopte niet tot zijn hele pik in haar begraven zat. Ze slikte en keek hem aan. “Neuk me.” Fluisterde ze. “Niet voorzichtig zijn.”

Hij grijnsde en liet zich voorover vallen. Zijn mond direct op de hare. Hij bewoog zijn pik diep in en uit haar, gebruikte zijn hele lengte. Zijn tempo was rustig, maar doortastend. Haar tepels schuurden over zijn borstkas. De combinatie van haar opgevulde kut, het stimuleren van haar tepels en hun gepassioneerde zoenen maakte haar wild. Dit was zo goed en zo lekker!

Ze trok haar knieën wat hoger op, zodat hij nog dieper in haar kwam. Ze kreunde het uit. Haar nagels begroef ze in zijn rug. Als in een reflex richtte hij zich op. Plantte zijn vuisten aan weerszijden van haar hoofd op het bed en gooide zijn hoofd in z’n nek. “Fuck ja…” gromde hij.

Zijn stoten werden krachtiger en sneller. Z’n blik vond de hare en ze keken elkaar strak aan. De intensiteit was enorm. De lust en de geilheid dropen ervan af. Hij neukte haar, hard en stevig. Haar clit schuurde bij iedere stoot tegen z’n bekken en zijn zak kletste tegen haar kontje. Dit was hoe ze het gedroomd had. Precies zo.

Ze verloren zichzelf in elkaar en in de passie van hun vrijpartij. De wereld leek even niet meer te bestaan en het enige wat telde was dit moment. Het was een smeltkroes van geilheid, spanning en genot.

Ze voelde haar orgasme dichterbij komen, maar wilde het niet zo. Het was heerlijk om zo genomen te worden, maar nu was het haar beurt om de touwtjes in handen te nemen.

Ze klemde haar benen om hem heen en duwde hem diep in haar. Hij kreunde hard. Ze hield zijn pik in haar en onderbrak zo zijn opgebouwde ritme. Z’n lichte verbazing was voldoende om hem van haar af te duwen. Vakkundig rolde ze mee en in no time lag hij op z’n rug en zat ze boven op hem. Zijn pik nog altijd diep in haar. Ze pakte zijn handen en legde die op haar bovenbenen. Zelfs plantte ze haar handen op z’n borst. “Zo blijven liggen nu.” Commandeerde ze met een lach. Z’n stoute glimlach was voldoende bevestiging voor haar dat hij dat een prima instructie vond.

Ze kwam omhoog en liet zijn pik wat uit haar glijden. Vervolgens liet ze zich langzaam weer over hem heen zakken. All the way. Wat was hij groot en lekker. De sensaties in haar kutje waren hemels. Ze kantelde haar bekken en begon hem te berijden. Ze schuurde haar clit bij iedere beweging tegen hem aan.

Zo wilde ze het. Ze bewoog precies zoals ze het zelf lekker vond. Ze sloot haar ogen en liet zichzelf gaan.

Haar bekken draaide, schuurde en pompte om zijn lul. Ze bereed hem zo goed en sensueel. De aanblik van deze vrouw die zichzelf naar een hoogtepunt werkte op zíjn lul was too much. Hij hield het niet meer. Hij wilde haar. Nu en eindeloos vaker. Hij wilde alles met haar doen en beleven. Alles ervaren. Alles proberen. Hij moest zich inhouden om niet te gaan stoten. Om het initiatief niet weer over te nemen. Nee, dit was een moment van zelfcontrole. Van zelfbeheersing. Dit moment was voor haar. Hij zag en voelde hoe ze haar orgasme naderde. Maar mijn God, het moest niet veel langer gaan duren, want dat hield hij niet vol.

Ze was zooo dichtbij. Ze voelde het en het was zo lekker. Ze liet zich weer over zijn keiharde pik zakken, schuurde met haar clit over z’n schaambeen en klauwde haar vingers in z’n borstspieren. Een paar tellen bewoog ze niet en bouwde de spanning zich vanzelf op en toen was ze er. Ze kreunde het uit toen haar orgasme haar bewustzijn overnam. Golf na heerlijk golf spoelde door haar lijf. Alles in haar spande zich aan en kroop samen om vervolgens weer los te laten en te ontspannen. Ze schokte en kreunde en beleefde haar climax voor de volle honderd procent.

Haar eerste kreun was hem al te veel. Z’n handen gleden van haar bovenbenen naar haar billen. Hij liftte haar bekken iets van zich af en gebruikte de ruimte tussen hun lichamen om te kunnen stoten. Snel en hard ramde hij zijn pik in haar. Z’n bekken kletste tegen haar billen bij iedere stoot.

Ze kreunde en kermde en schokte nog van haar eigen orgasme toen hij de zijne bereikte. Hij begroef z’n pik diep in haar en kwam klaar. Zijn pik pulseerde gewoon en zijn lijf schokte mee. Als in een spasme verkrampten zijn spieren terwijl hij steeds opnieuw zijn zaad in haar pompte.

Ze openden alle twee hun ogen weer en het voelde alsof ze langzaam weer bijkwamen uit een roes. Alsof ze weer op aarde landden nadat ze samen hadden gevlogen.

“Ik begrijp nu wat je bedoelt met jezelf in een situatie verliezen.” Zei ze met een glimlach. “Jij bent net zo.” Zei hij “Je doet precies hetzelfde.” En zijn blik was vol verwondering en enthousiasme.

“Ik vind dat we dit dan best wel vaker zouden kunnen doen samen.” Ze trok er een plagerig gezicht bij. Alsof ze haar uitspraak toch nog even moest overdenken. Hij lachte. “Dat vind ik nou ook!”

Hij gooide haar opzij van zich af, maar dook gelijk op haar. Hij steunde weer op die gespierde armen van hem en vroeg haar: “Wat doe je vanavond?”

Dit is een gastblog door Matthijs

Beeld: Pexels

3 reacties

Inge 5 oktober 2021 - 07:59

Wat geil Matthijs mag wel vaker een verhaal schrijven!

Beantwoord
Philippine 24 oktober 2021 - 22:39

Vervolg aub!!!!

Beantwoord
Alicia 17 november 2021 - 22:41

Wat een heerlijk verhaal! Mijn lichaam reageert direct ☺️.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy