Sexy verhaal: De meeting

door Yentl

Terwijl hij met zijn laptop in zijn handen heen en weer loopt door de woonkamer probeer ik mij te concentreren op mijn eigen werk. Het gaat lastig. Hij heeft volgens mij geen idee hoe aanwezig hij op dit moment is. Hij praat en lacht hard, schuift iedere keer voor mijn neus en ook het stemgeluid van zijn collega’s aan de andere kant van het scherm galmen door mijn woonkamer. Ik ben compleet afgeleid.

Terwijl hij aan zijn volgende rondje begint kijk ik naar hem. Zijn collega’s zouden eens moeten weten dat hij naast dat nette shirt enkel een boxershort draagt. Wat dat betreft is thuiswerken makkelijk. Zeker als je, net als hem, te laat bent voor je meeting omdat je te lang onder de douche heb gestaan. Het was niet belangrijk wat hij verder aan deed had hij gezegd. Zolang zijn haar maar goed zat. En dat zit het!

Na een tijdje merk ik dat begin te staren. Bij iedere stap die hij neemt neem ik meer van hem in me op. De manier waarop hij loopt, hoe hij met zijn ene vrije hand gebaren maakt tijdens het praten. De manier waarop hij lacht wanneer iemand een grappige opmerking maakt. Maar voornamelijk naar de manier waarop zijn boxershort bij iedere stap die hij zet om zijn billen heen spant.

Af en toe kijkt hij me wat vragend aan, maar het doet me weinig. Bij ieder rondje dat hij maakt lijk ik verder afgeleid te worden. Ik merk dat hij doorheeft dat mijn gedachtes afdwalen. Aan de voorkant zit zijn boxershort namelijk ook steeds strakker. Dan blijft hij tegenover me bij de tafel stilstaan. Het is niet meer te ontkennen dat hij hard wordt. Wat ondeugend kijkt hij me aan terwijl hij plaatsneemt op de stoel. Hij zet zijn laptop op tafel en gaat ondertussen verder met het gesprek.

Ik kijk naar mijn beeldscherm. Er is bij mij niet veel gaande en er komt ook even niets uit me. Ik denk maar aan één ding. Ik wil van hem proeven! Vluchtig kijk ik om me heen en dan opnieuw naar hem. Hij zit relaxt aan de eettafel, wat onderuitgezakt zelfs. Zijn handgebaren vliegen nog alle kanten op en het gesprek is voorlopig nog niet ten einde. Dan kijk ik naar mijn beeldscherm.

“Fuck it,” denk ik bij mezelf. Ik ben in een geile bui.

Ik laat me onder de tafel zakken en ga dan op mijn knieën zitten. Ik duw zijn benen wat uit elkaar en laat mijn hand vanaf zijn knie naar zijn kruis glijden. Ik merk dat hij gaat verzitten. Zijn stem slaat zelfs even over.

Aangekomen bij de bobbel in zijn boxershort begin ik wat over de stof te wrijven. Opnieuw gaat hij wat anders zitten en kucht van schrik. Kort twijfel ik of ik moet ophouden, maar zijn reactie is alleen maar voeding voor mijn ondeugende gedrag. Zonder lang na te denken pak ik de rand van zijn boxershort en trek ‘m naar beneden. Hij is stijf, zijn eikel glimt zelfs van het vocht. Wanneer ik de boxershort over zijn billen wil trekken licht hij als vanzelf zijn billen wat op.

“Zie je wel, hij vindt het helemaal niet erg!” Denk ik bij mezelf.

Ik trek zijn boxershort tot op zijn enkels en pak zijn harde pik dan stevig vast. Een zucht rolt over zijn lippen terwijl hij zijn best doet om zich te concentreren.

Dan laat ik mijn tong vanaf zijn ballen naar boven glijden. Voordat ik mijn mond over zijn eikel laat zakken laat ik wat extra speeksel erover heen lopen. Het is meer dan mijn bedoeling was en de druppels lopen over mijn hand naar beneden. Opnieuw komt er een zucht uit zijn keel rollen.

Gretig neem ik ‘m in de mond. Zijn voorvocht tintelt mijn smaakpapillen en maakt me direct hongerig naar mijn. Zacht en speels zuig ik op zijn eikel en draai met mijn tong rondjes.

“Sorry, heb je een klein moment?” Hoor ik zijn stem dan vragen richting zijn collega’s.

Hij schuift iets bij de tafel vandaan, doet zijn hoofd wat naar beneden en kijkt me dan aan. Zo geil als ik kan kijk ik terug terwijl ik in dezelfde houding blijf zitten.

“Pff schat, dit is echt heel lekker.”

“Maar?” Vraag ik.

“Maar, dit is wel een belangrijke meeting.”

“Wil je dat ik stop?” Zelfs ik hoor de teleurstelling in mijn stem.

“Nee, ik wil dat je zo onopvallend mogelijk verder gaat.”

Zijn antwoord wist mijn teleurstelling direct uit. Dan schuift hij weer dichter naar de tafel toe. Ik pak zijn, nog steeds stijve, pik weer vast en ga verder waar ik gebleven was.

“Excuus, ik moest even naar het toilet.” Antwoordt hij in de meeting. Zijn collega’s verwelkomen hem terug en ook zij gaan verder waar ze gebleven waren.

Met mijn vrije hand pak ik zijn ballen vast en begin ze voorzichtig te masseren.

Zijn ademhaling verraadt dat hij het lekker vindt. Ik voer het tempo nog wat op en laat zijn stijve verder in mijn mond verdwijnen. Mijn tong raast over zijn schacht. Het is alsof ik aan het tongen ben met zijn penis. Ik kan het niet laten om kus en kreun geluiden te maken. Het valt op dat hij veel stiller is geworden tijdens de bespreking dan in het begin.

“Ben je in slaap gevallen?” Hoor ik een collega vragen.

“Nee, sorry, ik zit te denken over wat we bespreken.” Antwoord hij kort en krachtig.

“Oh, je ziet eruit alsof je zit te dromen namelijk” grapt zijn collega terug. Stuk voor stuk moeten ze erom lachen.

Ik heb ‘m precies waar ik hem hebben wil! Voor de laatste keer neem ik zijn ballen mee. Ik lik ze, neem ze in mijn mond en zuig zacht. Zijn hand verdwijnt onder de tafel en heeft mijn hoofd gevonden. Het vult zich met mijn haren en dan duwt hij zijn pik opnieuw bij me naar binnen. Het is duidelijk dat hij wil dat ik doorga.

Gretig beweeg ik op en neer. Ik zuig, ik lik en ik kreun terwijl zijn benen zich beginnen aan te spannen. Ik druk mijn nagels in zijn bovenbenen en voel hoe hij mijn hoofd steeds harder vastpakt. Het is geil om te weten dat hij zich inhoud. Dat ik hem gek maak en dat hij zijn hoogtepunt niet meer kan uitstellen. Ik probeer naar boven te kijken, maar door de rand van de tafel kan ik zijn gezicht net niet zien. Ik kan kijken tot zijn hals, die is rood en wat vlekkerig van de benauwdheid.

Zijn buik gaat op en neer van de heftige ademhaling. Zijn hand drukt me tegen zijn kruis en terwijl hij doet of hij uitgebreid moet gapen spuit hij mijn mond vol. Het sperma golft over mijn tong. Het is zoetig en de ontlading blijft maar komen. Ik slik het door en lik hem dan schoon. Langzaam trek ik zijn boxershort weer omhoog en ga onder de tafel vandaan. Er zijn zeven werkmeldingen te zien op mijn beeldscherm. Ik veeg mijn mond af terwijl ik naar hem kijk en ga dan verder met mijn werkzaamheden.

“Zo,” begint hij wanneer zijn meeting is afgelopen. “Een collega in de ogen aankijken terwijl je klaarkomt is toch een spannende belevenis.”

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy