Sexy verhaal: Zijn bezit

door Alicia

Met een klap raken we de grond, eindelijk is het vliegtuig geland. Het regent in Nederland, wat ik gek genoeg heb gemist. Een halfjaar geleden dacht ik dat ik nooit terug zou keren naar Nederland. Dat ik altijd zou blijven werken en wonen onder de Spaanse zon. Een leven op slippers. Elke dag buiten en genieten van de zwoele avonden. Ik kreeg energie van vrolijke toeristen die in mijn pension bleven slapen. Ik was niet ongelukkig, ik was op mijn plek. En nu land ik in Amsterdam met een koffer enkel gevuld met mijn dierbare bezittingen.

Ik kijk uit het raampje naar de natte landingsbaan en denk terug aan onze eerste ontmoeting.

Met zijn rolkoffer checkte hij in bij mij in het pension. Een open blik begroette me. Zijn uitstraling was er een van innerlijke rust, een zekerheid alsof hij wel wist wat het leven inhield. Zijn ogen helderblauw, zijn haar donker en bij de slapen licht grijzend. Hij was lang en slank gebouwd. Hij had voor vijf dagen een kamer geboekt om te schrijven aan zijn boek. Hij had heel bewust gekozen voor de periode buiten het seizoen, wanneer de drukte van het toerisme afnam en de echte Spaanse sfeer toenam.

Met een boek en een glas Spaanse rode huiswijn zat hij daar, op het terras te lezen of te schrijven. Het terras, het plekje waar ik verliefd op werd. Het uitgestrekte, gele landschap dat glooiend naar de zee leidde. Hier vond ik destijds mijn rust, en hij nu ook blijkbaar. Ik betrapte mezelf erop dat ik hem bewonderde, dat ik net even te lang naar hem keek. Hij leek ongrijpbaar. Afgesloten van de mensen om hem heen, maar zich toch bewust van zijn omgeving.

Op één van die avonden was ik het terras aan het opruimen toen hij vroeg:

“Drink je een wijntje met me mee?”

Ik probeerde stoer over te komen, maar kon een grijns niet onderdrukken. Zwijgend genoten we van de goede wijn en van het uitzicht. De fles was leeg en ik wilde niet dat het moment voorbij zou gaan. Hij stond op, en even was ik bang dat hij zou vertrekken, de teleurstelling die ik op dat moment voelde is niet te omschrijven. Maar hij ging niet weg… hij pakte mijn hand en vroeg:

“Ga je mee?”

Ik stemde zonder enige twijfel toe, iets wat ik normaal gesproken niet zou doen. Hand in hand liepen we voor de eerste keer naar zijn kamer.

Hij streelde mijn wang, en ik voelde hoe ze rood kleurde door zijn aanraking. Ik werd overspoeld door een vreemd gevoel van verlegenheid. Hij pakte mijn kin vast met zijn sterke handen en zoende me. Zachte en toch krachtige lippen vonden de mijne. Mijn lichaam ontspande en op dat moment wist ik het. Stoppen kon ik niet meer.

Geduldig nam hij de tijd voor me, duidelijk geen haast en geen behoefte aan een snelle wip. Hij kleedde me uit, en daarna zichzelf. Ik wilde me automatisch naar het bed begeven, in plaats daarvan nam hij me mee naar de douche. Hij waste me met de grootste zorg. Met de natte spons verkende hij elke centimeter van mijn lichaam. Het was heel intiem. Misschien nog wel meer intiem dan sex ooit kan zijn.

Eenmaal op het bed, waren we gewend aan elkaars naaktheid en vervolgden we onze ontdekking. We zoenden weer en de tederheid werd langzaam verdrongen naar de achtergrond terwijl we meer en meer opgewonden werden. Zijn zware lichaam klom bovenop me en voor ik het wist duwde hij zijn lid in me. Ik schreeuwde  het uit. Toen lig ik daar zo lag met deze mooie man tussen mijn benen, realiseerde ik me hoeveel ik het miste om begeerd te worden.

Mijn binnenste zoog zich dankbaar aan hem vast. Ik wilde dat hij daar bleef. In me, op me. Al snel werd zijn blik waziger en versnelde zijn stoten.

Hij pakte mijn handen en hield ze stevig vast boven mijn hoofd.  Met onze inmiddels bezwete lichamen verstrengeld in elkaar, vonden we al snel ons ritme. Hij neukte me net zo lang tot hij van positie wilde veranderen. Hij draaide me om, en wederom verbaasd over mijn eigen gewilligheid liet ik het toe. Ik lag op mijn buik, hij duwde weer mijn handen boven mijn hoofd en liet zich op me zakken tot zijn hoofd bij de mijne was.

“Ik ga je bezitten, overal.”

Ik slikte. Ik wist wat hij wilde gaan doen en ik was niet van plan hem te vertellen dat ik dat nog nooit gedaan heb. Ik wilde dat hij het deed en toch vond ik het doodeng met deze onbekende man.

Koud glijmiddel sijpelde tussen mijn billen. Ik raakte nog meer opgewonden door het onbekende en de adrenaline stroomde door mijn lichaam.

Eerst duwde hij zijn vinger erin en begon me langzaam op te rekken, daar. Net zo lang tot hij voelde dat ik er klaar voor was.

Hij kwam weer op me liggen, zijn volle gewicht op me voelde als een warme deken.

“Ik ga nu rustig bij je naar binnen, geef je over en ontspan. Vertrouw me.”

De opwinding was groot en de pijnsensatie voor mij ongekend. Centimeter voor centimeter ging hij verder en ik liet hem.

“Gaat het?” vroeg hij.

Ik kon niets uitbrengen en knikte alleen maar. Hij versnelde en gleed steeds soepeler in en uit mijn achterste. Met zijn hand masseerde hij mijn clit. Een goddelijke combinatie. Ik wist niet waar ik het zoeken moest en greep me vast aan de lakens. Ik denk dat het de combinatie van emoties, spanning, pijn en genot was wat zich uitte zich in het meest heftige orgasme dat ik ooit heb gehad. Hij bleef in me tot de krampachtige samentrekkingen van mijn lichaam stopte. Daarna gleed hij voorzichtig uit me.

Zorgzaam dekte hij me toe zodat ik even kon bijkomen. Hij liep naar de badkamer en kwam terug met en schone en stijve pik: duidelijk nog niet klaar om te stoppen. Hij wilde meer, veel meer. Hij begeleidde me van het bed af en weer stonden we tegenover elkaar. Subtiel duwde hij mijn uitgeputte lichaam naar beneden. Ik wist wat van me werd verwacht.

Dit kende ik, hij wilde ook bezit nemen van mijn mond. Hij hield mijn hoofd vast en ik opende mijn mond en gaf hem toegang. Zo goed als ik kon ontspande ik mijn keel zodat hij zo diep mogelijk in mijn mond kon komen. Hij gromde van genot toen hij zich leegde. Trots dat ik hem dat moment kon bezorgen, slikte ik met genoegen door.

Vanaf dat moment was ik volledig van hem.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy