Sexy verhaal: Spel zonder gêne

door Alicia

Zodra ik thuiskom voelt het huis gelijk leeg. Nu is het niet zo dat ik nooit alleen thuis ben, maar in dit geval weet ik dat hij ver is. Sven is naar Zweden voor zijn werk en het idee dat hij op grote afstand is, geeft me het gevoel dat ik van m’n stuk ben gebracht. De komende drie dagen zorg ik voor mezelf. Dat heb ik jaren gedaan zonder enig probleem, ik hield er zelfs van. Nu lijken drie dagen zonder hem een bijna onmogelijke opgave.

Het is bijzonder hoe snel ik me aan hem ben gaan hechten. Financieel ben ik totaal onafhankelijk, emotioneel is echter een compleet ander verhaal. De wil om alleen te zijn is door hem doelgericht buitenspel gezet.

Bijna ieder uur kijk ik op mijn telefoon in de hoop van hem te horen. Hoe is zijn reis gegaan? Is hij veilig aangekomen? Waarom hoor ik niets?

Ik zou deze dagen moeten gebruiken om met vriendinnen af te spreken. Contacten die ik door de heftigheid van onze relatie heb verwaarloosd. Maar dat doe ik niet omdat ik weet dat ze me uit de roes halen waar ik zo graag in ronddwaal. Ze willen me van de wolk schoppen terug naar de realiteit, ik weet dit omdat ik bij hen hetzelfde zou doen. Maar ik heb geen behoefte aan realiteit. Ik heb behoefte aan Sven, zoveel mogelijk. De manier waarop zijn ogen sprankelen als hij lacht. De wijze waarop hij naar me luistert, maar vooral hou ik van de hongerige blik in zijn ogen als hij mijn lichaam bewonderd. Nooit eerder voelde ik me zo op een voetstuk gezet als door deze man.

Na het eten van mijn opgewarmde diepvries lasagne slenter ik enigszins depressief, naar boven. Voor ik eronder stap kijk ik nog een keer op mijn telefoon, voor de zekerheid. Het is een totaal onzinnige handeling. Het geluid staat aan en het is onmogelijk dat ik dat ik een oproep gemist heb. Toch kwel ik mezelf door nog een keer te kijken.

Het douchen helpt, warm water stroomt over mijn lichaam en flarden van onrust lijken mee te spoelen door het putje. Hij belt wel, als hij tijd heeft. Hij is altijd attent, verzeker ik mezelf. Voor de gelegenheid besluit ik mijn wollige roze badjas onderuit de kast te pakken. Deze heb ik niet meer gedragen sinds ik samenwoon met Sven. Het is een afgrijselijk comfortabel ding waarvan ik me niet kan indenken dat ik me ooit daarin zou vertonen als hij thuis is.

Er staat nog wijn open en ik gun mezelf een glas ook al is het doordeweeks. Daarmee nestel ik me op de bank. Dankzij de wijn en Netflix kom ik steeds meer tot rust. Misschien is deze ruimte voor mezelf zo gek nog niet.

Op het moment dat ik middenin een romcom zit gaat mijn telefoon. Meteen schrik ik op, het is Sven. Dat hoor ik aan het speciale deuntje dat ik heb geïnstalleerd voor zijn nummer. Ergens voel ik iets fladderen in mijn onderbuik zodra ik de app open.

Lieve mooie vrouw,
Ik ben veilig aangekomen in Malmö.
Ik hoop dat je nog niet in bed ligt.
X

Fijn dat je veilig bent aangekomen.
Nee, ik lig nog niet op bed. Ik mis je. X
Wil je voor mij naar boven gaan en onder je kussen kijken?

Zonder aarzelen loop ik meteen naar boven. Ik vraag hem niet te wachten tot ik mijn glas leeg heb of de film is afgelopen en ik toch naar bed ga. Nee, ik laat alles vallen en ga meteen kijken. Als ik langs de grote spiegel loop die onze slaapkamer van de badkamer scheidt, kijk ik naar deze versie van mezelf. Even lijkt daar een vreemde te staan. Gemanicuurde nagels, keurig gekapt haar zonder ook maar enige uitgroei. Er is niets over van het studentikoze meisje dat vorig jaar nog op twaalf vierkante meter leefde met een weekbudget van honderd euro. Snel loop ik door, de slaapkamer in. Het grote bed is opgemaakt met de onberispelijk witte lakens. Dat heeft Sven vast gedaan, want toen ik vanmorgen uit bed stapte was het bed een chaos.

Nu deze kamer niet gevuld wordt door Sven zijn aanwezigheid lijkt het er kaal. Kil zelfs. Het is me niet eerder opgevallen, maar ik realiseer me hoe weinig persoonlijkheden van mij hier aanwezig zijn.

Als ik het kussen optil bedenk ik me dat ik beddengoed met warmere kleuren ga aanschaffen. Er ligt een pakket. Klein, ingepakt in glanzend goud cadeaupapier. Daarop ligt een witte envelop met mijn naam erop in sierlijke rode letters.

Ik staar ernaar, mijn hart bonkt van nieuwsgierigheid. Welke man schrijft er nog brieven. Mijn hart smelt. Uit alle macht hou ik mezelf tegen het cadeau open te maken voordat ik de brief gelezen heb. Het is een opgave, maar het lukt. Het blijkt geen brief te zijn wat er in de envelop zit. Geen serenade over onze ontluikende liefde. Slechts een lichtbruine kaart met een handgeschreven opdracht. Spannend.

Ik wil dat je alles aantrekt wat het in het pakje zit. Alles. Stipt om 23.00 uur lig je klaar op bed met je telefoon in je hand. Zorg dat je op tijd bent. X Sven.

Het duizelt me, en ik heb het plots warm in mijn badjas. Na twee keer lezen kijk ik op mijn telefoon. Ik heb nog maar een half uur en snel maak ik met klamme handen het pakje open.

Een zwart kanten bh, een kruisloze G-string, jarretels en netkousen met een kantenband komen tevoorschijn. Daarnaast vind ik nog een Chanel rode lipstick. Hij heeft over elk detail nagedacht en mijn hart klopt in mijn keel terwijl ik me snel omkleed. Ineens ben ik blij dat ik me heb geschoren onder de douche. Het materiaal van het lingerie-setje is doorschijnend kant heeft een luxe uitstraling. Het voelt zacht aan op mijn huid. De maten kloppen, niet dat ik anders had verwacht van Sven. Rode lipstick heb ik in mijn leven nog nooit gedragen en ik breng het met de grootst mogelijke zorg aan, in een poging niet alles onder te smeren.

De jarretels zijn even een gepriegel, maar het lukt me. Nogmaals loop ik naar de grote spiegel op de overloop. Overmand met een gevoel van opgewonden trots. De vrouw in de spiegel is volwassen.

Eenmaal terug op het bed heb ik nog tien minuten over. Elke minuut zie ik op de wekker voorbij gaan, vol zenuwen alsof ik wacht op een examenuitslag. Nogmaals controleer ik de batterij van mijn telefoon. Het vraagt het uiterste van mijn beheersing hem niet te berichten dat ik klaar ben, maar ik wil de spanning niet verbreken.

Wat hij van plan is weet ik niet, maar het liggen op bed in deze sexy kleiding is enorm opwindend.

Eindelijk, stipt op tijd, gaat mijn telefoon. Een video-oproep van Sven. Mijn bloed gaat sneller stromen en mijn wangen worden rood, ik word overspoeld door een soort van verlegenheid nu hij me door dit kastje zo intiem kan bekijken. Ik neem op. Helderblauwe ogen kijken me geamuseerd aan. Hij zit in een luxe stoel met zijn laptop op schoot. Hij heeft de oproep kennelijk via de laptop gedaan. Hij heeft zijn pak nog aan, zijn stropdas hang los om zijn brede nek en de bovenste knoopjes van zijn hemd zijn losgeknoopt. Zijn krachtige uitstraling beneemt me de adem. Even ben ik niet in staat iets te zeggen.

“Hé, die rode lippen staan je mooi,” zegt hij en hij neemt een slok van een bruine vloeistof waarvan ik vermoed dat het whisky is.

Giechelend als een puber antwoord ik veel te zacht:

“Dank je, ook voor het cadeau. Het is prachtig,” zeg ik en onzeker kijk ik weg.

“Daar ben ik ook erg benieuwd naar. Ga met je telefoon langs je lichaam. Langzaam zodat ik alles rustig kan bekijken.”

Het is alsof hij me mijn schaamte wil laten doorbreken.

De adrenaline giert door mijn lichaam en ik voel de bekende kloppende tinteling tussen mijn benen. Gehoorzaam doe ik wat hij vraagt, in een mengelmoes van geiligheid en gêne laat ik hem alles zien wat hij al kent.

“Het past goed zie ik. Je lichaam is betoverend mooi. Weet je dat wel?'” zegt hij.

Ik knik alleen maar, niet erbij nadenkend dat hij mijn gezicht op dit moment niet kan zien.

“Neem de telefoon in je linkerhand en laat mij zien hoe je je borsten streelt zoals je doet als je alleen bent.”

Zijn stem klinkt overtuigend zonder een spoor van twijfel. Ik volg zijn aanwijzingen maar wat graag op. Het is nat tussen mijn benen en ik verlang naar Sven. Mijn hand glijdt onder de kanten stof en ik vind mijn pijnlijk harde tepels. Mijn lichaam bonst in afwachting op wat gaat komen.

“Lekker. Goed zo, meisje. Laat je hand verder naar beneden glijden, ik wil je benen zien.”

Het is alsof zijn woorden rechtstreeks hun weg vinden naar mijn lichaam en als vanzelf ga ik verder. Zachtjes streel ik met mijn hand langs het net dat mijn benen omsluit. Terwijl ik mijn telefoon zo goed mogelijk vasthoud voel ik de bobbelige overgang van stof en vel. Ieder vakje van mijn huid voelt verhit aan. In mijn hoofd zijn het Svens handen die me aanraken en langzaam, maar doelgericht naar de binnenkant van mijn dijen glijden. Geen plekje laat hij onberoerd. Alleen al die gedachte aan hem en dat hij me kan zien zet mijn zintuigen op scherp. Het nadenken stopt en ik ben één met mijn kronkelende lichaam. In totale overgave van dit spel wacht ik niet meer op instructies. Soepel duw ik mijn rug verder in het matras en kantel ik mijn bekken omhoog. Even neem ik Sven mee naar boven om hem te laten zien hoe ik met mijn rode lippen mijn twee vingers omsluit en ze in en uit mijn mond duw om ze nat te maken. Klaar voor hun volgende taak.

Daarna gaat het beeld langzaam naar beneden. Voorzichtig vind ik de opening van het slipje en ik voel hoe nat ik ben. Ik duw mijn natte vingers langzaam in en uit zodat Sven het glanzende vocht van mijn opwinding kan zien.

Zijn lippen, zijn tanden op mijn tepels. Zijn krachtige handen die hebberig over mijn lichaam graaien. Ik ben me nog maar halfbewust van zijn online aanwezigheid, in mijn hoofd is hij er volledig bij en neemt hij me gretig.

Mijn bewegingen gaan steeds sneller, hijgend sluit ik mijn ogen. Kreunend roep ik zijn naam als mijn vingers mijn lekkerste plekje raken. Op het witte decor van de lakens, met Sven als mijn publiek bereikt mijn voorstelling haar climax. Mijn handen trillen, de telefoon valt, ik negeer het. Negeer hem. Ik ga door tot mijn lichaam niets anders kan dan zich hortend en stotend overgeven aan het orgasme.

De telefoon ligt inmiddels ergens op het bed en als ik mijn ademhaling weer onder controle heb pak ik hem op. Sven zit nog op dezelfde plek, geduldig op me te wachten. Volledig aangekleed, zijn glas is leeg.

“Dank je,” zegt hij.

“En nu, mooie vrouw, ga je lekker slapen. Ik bel je morgen.”

Voor ik ook maar iets kan zeggen heeft hij de verbinding verbroken. Zo plots als het begon is het ook geëindigd. Ik verruil de lingerie voor zijn al gedragen shirt uit de wasmand. Dan kruip ik op zijn helft van het bed en nestel mijn hoofd in de geur van zijn kussen. Snel val ik in een diepe slaap. Warme sporen van rode lippenstift blijven achter op het wit.

Over lingerie

Je leest het: lingerie is niet zomaar ondergoed. Een spannend lingerie-setje kan zorgen voor een extra edge tijdens je liefdesspel. Sta je nu ook te popelen om een sexy beha-setje met jarretels en kousen aan te schaffen om het hoofd van je lover helemaal op hol te laten slaan? Neem dan een kijkje op EasyToys.nl.

Beeld: Pinterest

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy