Sexy verhaal: De sportschool deel I

door Lisette

Ik schrik wakker van het geluid van mijn wekker. Pff, waarom had ik ook alweer bedacht dat ik fit wilde worden? Ik draai me met een grom om en probeer dat irritante geluid te negeren. Geen succes. Nog half slapend kruip ik mijn bed uit en trek mijn gym kleren aan. Ik kijk op mijn telefoon die aangeeft dat ik een berichtje heb.

‘Hé meid, ik draai me nog een keer om hoor. Ben veel te moe voor de gym.’, zegt Ella.

Fijn, ook dat nog. Ella, één van mijn beste vriendinnen, zou mee gaan sporten. Maar nu de klok 06.00 slaat zegt ze toch maar af. Chagrijnig raap ik mijn spullen bij elkaar en ga naar beneden. Nu ik toch al op ben moet ik van mezelf ook gaan.

De wind slaat tegen mijn gezicht terwijl ik naar de sportschool fiets. De kleedkamer is rustig en er zijn slechts enkele toestellen bezet. Mijn oog valt op een flyer over een Zumba les die over tien minuten begint. Dat lijkt me een stuk leuker dan de loopband. Ik schrijf me vlug in en sta tien minuten later op de dansvloer. Er zijn zes andere dames en een instructrice. Ze stelt zich voor als Suuz, ongeveer van mijn leeftijd en een absoluut droomlichaam. Dat kan ook niet anders, realiseer ik me een kwartier later, als ik hijgend en puffend tegen de muur geleund sta, deze workout is slopend!

Ik blijf me focussen op het goddelijke lichaam van Suuz

‘Kom op dames, gaan we nog een keer!’ Suuz gebaart dat we weer aan de slag moeten. Ze knipoogt naar me en start een nieuw swingend nummer. Na nog eens een kwartier heb ik het gevoel dat ik een zuurstofmasker nodig heb, maar ik blijf me focussen op het goddelijke lichaam van Suuz. Ik ben best tevreden over mezelf en zal de laatste zijn die zegt dat vrouwen moeten voldoen aan een bepaald figuur, maar Suuz is gewoon bloedmooi. Haar lange rode haar hangt in een vlecht over haar schouder. Haar groene ogen stralen als ze naar haar zwetende gymbuddies kijkt en als ze lacht heb ik het gevoel dat ik nog twee Zumba lessen kan doen zonder te klagen. Suuz klapt in haar handen na het laatste nummer en ik ga met een zucht op de grond zitten.

‘Moe?’ Suuz lacht terwijl ze me doordringend aankijkt en haar shirt langzaam over haar hoofd trekt en op de grond laat vallen. Ze onthult een kleurrijke sporttop met die volle, zachte borsten omvangt en precies past bij haar legging. Ik kijk naar haar en voel de hitte haast uit mijn gezicht stralen.

Tijdens de cooling down nemen we allerlei yoga poses aan om onze spieren te rekken. Suuz loopt rond om onze houdingen te corrigeren. Bij mij blijft ze wat langer staan.

‘Je heupen mogen nog wat hoger.’

Ik probeer te doen wat ze zegt maar verlies mijn evenwicht en val in een slordig hoopje op de grond. Ze lacht toegeeflijk terwijl ik opnieuw de houding aanneemt.

Ik voel het kippenvel over mijn armen trekken…

‘Zo,’ ze legt haar handen op mijn heupen en beweegt ze voorzichtig in de goede richting. Ik voel het kippenvel over mijn armen trekken als ze met haar vingers lichtjes de binnenkant van mijn dijbenen streelt. Dan is het moment voorbij en loopt ze door naar een dame naast me.

Moe maar voldaan haast ik me naar de kleedkamers waar ik een lekker lange douche neem. Terug in de kleedkamer gekleed in slechts een handdoekje merk ik dat deze verlaten is. Op Suuz na. Ze zit lachend op één van de bankjes en kijkt me verleidelijk aan.

‘Ben je al klaar? Ik wilde net voorstellen om samen een douche te nemen.’

Volgende week lees je deel II!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy