Sexy verhaal: Nat in het zwembad

door Saskia

‘Ik heb een heel huis voor mezelf. Kom je me gezelschap houden?’

Ik heb mijn telefoon amper neergelegd of hij begint al te trillen. ‘Waar ben je dan?’

‘Pas op het huis van een kennis dit weekend.’ Antwoord ik. Als ik geen antwoord krijg zet ik mijn telefoon in de selfie stand. Met mijn voeten poedelend in het water probeer ik zowel mezelf als het zwembad vast te leggen.

Daar reageert Chris wel gelijk op: ‘Dat meen je! Ik kan vanavond wel langskomen denk ik. Ga mijn best doen. Stuur je me het adres?’

Inderdaad staat Chris die avond voor de deur van dit gigantische huis. Natuurlijk lopen we gelijk door de openslaande deuren naar de prachtige tuin. Hij neemt plaats op een van de ligstoelen en ik kruip op zijn schoot. Vertrouwt als we met elkaar zijn beginnen we gelijk met elkaar te zoenen. Mijn tong glijdt soepel over die van hem, mijn lippen langs de zijne. Mijn heupen beginnen heen en weer te bewegen, aangemoedigd door zijn handen die onder mijn rokje mijn billen hebben grijpen. Ik voel hem onder mij groeien, wat me alleen maar geiler maakt.

Dan bedenk ik me de mogelijkheden van het zwembad achter mij. Ik sta op van zijn schoot en doe een stap naar achter. Langzaam en uitdagend trek ik mijn shirt over mijn hoofd en haak ik mijn bh los. Hij kijkt genietend toe hoe ik daarna mijn rokje over mijn heupen naar beneden laat glijden en als laatst mijn string op de grond beland.

Ik draai me om, loop de eerste twee treden van het zwembad naar beneden en neem een duik het water in. Als ik weer boven kom en achter me kijk is Chris al achter me aan gedoken. Hij zwemt naar me toen en grijpt me onder water vast. Ik moet lachen en moeite doen overeind te blijven staan. Maar als hij boven water komt is de spanning gelijk weer terug. Zijn natte lippen vinden die van mij en mijn handen glijden gretig over zijn gespierde armen en borstkas.

Hij duwt me zachtjes naar de zijkant en tilt me op de rand van het zwembad. Het is inmiddels frisser buiten en mijn tepels merken dat. Ze zijn zelden zo hard geweest. Chris duwt mijn benen uit elkaar en binnen no-time voel ik zijn tong met lange halen tussen mijn vulvalippen gaan. Het overvalt me en ik laat mijn hoofd achterovervallen van genot. Leunend op mijn armen laat ik me door hem likken. Hij duikt er echt in met zijn hoofd en gaat er helemaal voor. Mijn gehijg gaat over in gekreun en de intensiteit in mijn onderbuik neemt toe. Zijn tong concentreert zich op mijn clit en vindt dat ene plekje waar ik van ga kronkelen. Mijn rug trekt krom en voor ik het weet begint mijn hele lichaam te schudden zonder dat ik daar nog iets aan kan doen. Mijn benen strekken zich en mijn tenen krommen. Mijn dijen klemmen zich om zijn hoofd om te voorkomen dat hij stopt voordat mijn orgasme helemaal uitgeraasd is.

Dan komt mijn lichaam tot ontspanning en kom ik langzaam overeind. Chris kijkt me grijnzend aan terwijl hij zijn lippen aflikt. Ik laat me langzaam in het warme water zakken en sla mijn armen om zijn nek. Na een dankbare zoen duik ik onder zijn armen door het water in. Ik zwem helemaal naar de overkant, daar waar de brede stenen trap om het water uit te komen is. Na de eerste stap voel ik zijn hand om mijn enkel. Ik raak uit balans en val om maar kan mezelf gelukkig nog met mijn armen opvangen. Ik lig languit op de trap. Hij draait me om en kruipt bovenop me. Hij duwt mijn borsten in zijn gezicht en likt mijn stijve tepels. Ik help hem door mijn rug te krommen en mijn borsten verder vooruit te duwen.

De opwinding in mijn lichaam stijgt opnieuw en ik laat mijn benen iets uit elkaar vallen om hem toegang te geven. Hij komt iets overeind en begeleid met een hand zijn grote lul bij me naar binnen. De treden duwen in mijn rug bij elke stoot maar het kan me niet schelen. Ik wil hem alleen maar zo diep mogelijk in me voelen. Ik klamp me aan hem vast en hij leunt met zijn handen op de treden om meer kracht bij te zetten. “Neem me diep. Kom in me.” Fluister ik in zijn oor. Hij gehoorzaamt meteen. Met een paar harde diepe stoten werkt hij zichzelf naar een hoogtepunt. Zijn gekreun stagneert en zijn krachtige armen beginnen te schudden. Uiteindelijk ontspant hij en rolt hij van me af.

Mijn hand glijdt als vanzelf naar beneden tussen mijn benen over mijn clit. De spanning in mijn lichaam is weer helemaal opgebouwd en ik was er al bijna. Een enkele aanraking van mijn vinger is dan ook genoeg om mijn rug nogmaals te laten krommen en terwijl Chris toekijkt het wederom uit te kreunen van genot.

“Hmm…” Zucht ik. “Wat was dat lekker.”

“Ik ben nog niet klaar met je hoor.” Antwoordt hij geheimzinnig. “Ik wil de hele nacht met je neuken. Tot je me smeekt te stoppen.” Voordat ik kan reageren glijdt hij het water in en trekt hij me met zich mee. Ik besluit hem te vertrouwen en het allemaal over me heen te laten komen. Hij mag met me doen wat hij wil vannacht. Ik ben er klaar voor…

Meer lezen:

Buiten bekend terrein (+podcast)

Een vrijwillige ontvoering

De vader van mijn vriendin (+podcast)

1 reactie

Jopie 21 juli 2021 - 00:27

Volgens mij ben je altijd nat in het zwembad?!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy