Sexy verhaal: Geen remmen, geen grenzen

door Matthijs

Onder daverend applaus loopt ze het podium af. Zichtbaar tevreden, slechts een klein beetje trots, maar met name zelfverzekerd. Ik ben onder de indruk.

Ze heeft zojuist de hele zaal een uur lang weten te boeien. Een presentatie over haar eigen wetenschappelijk onderzoek. En dat als buitenstaander. Want als plastisch chirurg uitgenodigd worden om te praten op een congres voor traumachirurgen is niet gebruikelijk.

Maar haar verhaal was boeiend, goed opgebouwd en duidelijk. Haar manier van presenteren vlot en verfrissend. En dus had iedereen geïnteresseerd geluisterd. Ikzelf ook. Terwijl ik vaak al snel afhaak of half in slaap sukkel tijdens dit soort presentaties.

Op haar torenhoge hakken stapt ze soepel het trapje af, de zaal in en gaat vooraan op haar stoel zitten. Ze ziet er ook nog eens supergoed uit. Haar nauwsluitende pak accentueert haar figuur en juist omdat het totaal niet bloot is, ziet ze er supersexy uit.

Ik kan haar slecht uit m’n gedachten krijgen en de rest van de sprekers gaan als grijze muizen aan me voorbij. Iets wat me wel vaker overkomt op dergelijke congressen, maar wat meestal niet zo’n specifieke oorzaak heeft.

Ik ben onder de indruk. Echt onder de indruk. En het laat me niet los. Ze werkt in hetzelfde ziekenhuis als ik. We kennen elkaar wel, gewoon als collega’s. We hebben zelfs een enkele keer samen geopereerd en ik herinner me dat ik ook op die momenten had genoten van haar doortastende en accurate optreden. Ze is echt goed in haar vak.

Nu ben ik zelf niet onzeker. Ik sta echt wel mijn mannetje in het ziekenhuis. Maar uitgenodigd worden op een congres, niet van mijn eigen specialisme om te vertellen over mijn eigen onderzoek? Ha! Ik doe niet eens zelf onderzoek.

Ik scan de hele dag iedere groep mensen om te zien of ze er nog is, maar nergens kan ik haar ontdekken. Langzaam maar zeker merk ik dat haar verschijning van die ochtend me loslaat. Er keert weer een soort rust in me terug en ik kan me weer enigszins concentreren op het programma.

Tot tijdens de borrel.

Er zitten al wat biertjes in en ik klets met collega’s over werk en vrije tijd als ik haar ineens weer zie. Ze staat vlakbij, omringd door 5 mannen. Allemaal keurig in pak. Hoe had ik haar kunnen missen? Onbewust sluit ik me af voor het gesprek om me heen en focus ik op waar het bij haar over gaat.

Het is een klassieke situatie. De een na de ander onderneemt een poging om haar te imponeren met hun eigen werk. Na een korte vraag over haar presentatie wordt het gesprek steeds weer naar het werk of het onderzoek van één van de mannen zelf getrokken.

Ik voel een soort plaatsvervangende schaamte opkomen. Deze mannen vinden zichzelf zo geweldig. En steeds opnieuw proberen ze haar daarvan te overtuigen. Ze is het echter gewend. Ze berust in haar rol. Als een volleerd actrice glimlacht ze charmant, stelt vragen en lijkt oprecht geïnteresseerd in de opschepperij van de mannen om haar heen. Het tempo waarmee ze haar wijnglas leegt en een nieuwe aanneemt, verraadt echter dat ze zo snel mogelijk de situatie zou willen ontvluchten. Ze knijpt net iets te krachtig in haar glas. En af en toe lijk ik een zucht aan haar te zien ontsnappen.

De borrel gaat over in het feest. Het is een 2-daags congres in een groot hotel, waarbij er altijd een behoorlijk feestje wordt gebouwd tussen de twee congresdagen in. Ik zie haar ietwat verbaasde reactie als het licht wordt gedimd en de beats door de zaal rollen. In no time wordt er gedanst. Het indrinken werpt zijn vruchten af. Iedereen is er klaar voor.

De mannen om haar heen grijpen de harde muziek als kans aan om nog dichter bij haar te gaan staan om zichzelf hoorbaar te maken. Er landt steeds vaker een arm om haar schouders en ik zie haar ongenoegen. Ik kan het echt niet meer aanzien en al heb ik geen eigen onderzoek, een feestje vieren kan ik wel.

Doelbewust loop ik op haar af, tussen haar belagers door. Ik excuseer me nog net tegen ze, pak haar bijna lege glas uit haar hand en zet het weg. “Kom,” zeg ik met een lach tegen haar “we gaan dansen.”

Ze glimlacht verbaasd, geamuseerd en dankbaar en laat zich gewillig meenemen naar de dansvloer. Ze maakt nog een verontschuldigend gebaar naar het groepje mannen, alsof ze ook niets aan deze situatie kan doen en dan vraagt ze lachend aan me: “Wat doe jij nou?”

“Ik vind dat die gasten wel lang genoeg met je hebben gepraat. Dus nu mag ik. En volgens mij had je het niet echt naar je zin.” Ze lacht bevestigend en we mengen ons in de dansende menigte.

De muziek is hier nog harder en praten is eigenlijk onmogelijk. De komende uren zijn we voor het grootste deel afhankelijk van gezichtsuitdrukkingen, lichaamstaal en een sporadische zin die we bijna in elkaars oor moeten schreeuwen.

Het dansen gaat echter moeizaam. We kennen elkaar niet op deze manier. We tasten elkaar en de situatie af. Dansen nog naast elkaar in plaats van met elkaar. Ze heeft de rem er nog op, merk ik bij mezelf. Ze danst volgens het boekje. Absoluut goed, maar nog te veel voor de omgeving en te weinig voor haarzelf. En te weinig voor mij.

Mijn pogingen om dichter bij haar te komen, weet ze feilloos te omzeilen. En na verloop van tijd raken we steeds verder van elkaar verwijderd. Ik accepteer het en probeer het los te laten. Ik ga er mijn avond niet te veel door laten beïnvloeden.

Om mij heen golft de energie van de menigte. Er wordt gedanst en geflirt en ik laat me meevoeren in de roes van het feest. Er zijn zoveel mooie meiden hier. Ik hou ervan. Ik geniet van de ultrakorte affaires die op de dansvloer ontstaan. Lijven die zich sensueel tegen me aanduwen. Handen die over mijn rug glijden. Billen die gewillig in mijn kruis draaien. Het is eigenlijk te plat voor woorden, maar ik vind het heerlijk.

Het blijft ook bij dit soort korte momenten. Wisselende contacten. Ik glimlach in mezelf. Ik ga erin mee. Speel het spel. Dans en geniet. Voor nu. Morgen is weer een normale dag.

Gedurende de avond blijf ik toch af en toe zoeken naar haar. Ik merk dat ik wil weten waar ze is en wat ze doet. En steeds als ik haar zie, kijkt ze ook naar mij. Er volgt steevast een lach, waarna we alle twee weer onze eigen weg gaan.

De cocktails en de tijd helpen me soepel de avond door en als de muziek wat sensueler wordt, zoek ik haar toch weer op. Ik kan het niet laten en al dansend beweeg ik mezelf in haar richting. Mijn blik is strak op haar gericht en ze ziet me doelbewust op haar afkomen. Haar heupen bewegen uitdagend en haar oogopslag is dodelijk opwindend. Ze heeft overduidelijk ook wat remmen achter zich gelaten.

Ik sla een arm om haar middel en trek haar tegen me aan. Krachtig en duidelijk. Soepel beweegt ze mee. Ik kijk haar indringend aan. Ik wil haar. En ik wil dat ze het leest in mijn gezichtsuitdrukking.

Haar ogen worden groter en voordat het besef volledig bij haar doordringt, besef ik welke boodschap ik uitstraal en bedenk ik me dat dit eigenlijk niet kan. Ik lach naar haar. Jongensachtig, stout, vol plezier. Ze lacht terug en ik zie haar twijfelen of ze mijn eerdere blik misschien verkeerd geïnterpreteerd heeft.

En zo wordt de avond de nacht. We dansen en lachen. Trekken aan en stoten af. Intimiteit wisselt met speelsheid. Plagen en teasen. Ik geniet ervan. Dit is mijn podium. Dit kan ik. Ze is in vrijwel alle opzichten mijn meerdere, maar hier zijn we gelijken. Ze windt me op. Mijn god. Deze vrouw. De nacht mag van mij eeuwig duren zo.

We dansen intiemer nu. De muziek en de avond vragen erom. Ik trek haar dichter tegen me aan. Fuck, ik heb echt zin.

“Kom,” zeg ik. “je staat al de hele avond op die 9cm hakken. Wil je ze niet even uit?”

“10 cm…” zegt ze en ze glimlacht er semi-trots bij. Ik meen in haar gezicht te lezen dat ze het liefst nog veel meer uit zou trekken, maar dat is misschien wishful thinking.

We lopen weg van de dansvloer en vinden een tafeltje. Twee nieuwe drankjes worden vlot gebracht. Even is het stil tussen ons en dan kijk ik vragend naar haar pumps. “Wat is er?” vraagt ze me.

“Ga je ze nog uitdoen?” is mijn antwoord “Zo’n avond dansen lijkt me wel heftig op zulke palen.” Haar gezicht betrekt iets “En word ik dan je volgende overwinning? Het volgende meisje wat valt voor je soepele moves en complimenten. Dat doe ik dus niet.” Krijg ik terug. Ze zegt het niet verwijtend. Het is alsof ze gewoon even aangeeft wat ze verwacht en overduidelijk niet wil.

Ik glimlach begripvol: “Je denkt me te kennen hè. Mijn ‘soort’ mannen. Ik snap het hoor. Ik straal dat ook uit. Dat is me wel vaker duidelijk geworden. Maar geloof het of niet. Ik heb een grens en daar ga ik zelden tot nooit overheen.”

Ze lacht. “Ik denk je inderdaad te kennen. En het is een mooie tekst, maar ik geloof je toch niet helemaal.”

“Dat mag natuurlijk. Ik snap ook dat alles voor jou moet kloppen. Ik zit in een hokje en daar moet ik blijven. Anders wordt alles te chaotisch voor je.” Ze kijkt me vragend aan en daagt me uit “Oh en jij kent mij dan wel? Mijn ‘soort’?”

“Jouw soort weet ik niet. Ik weet niet of je bij een ‘soort’ hoort, maar ik denk wel dat ik je ken. Je hebt moeite met dingen die niet kloppen. Die niet horen. Er zijn dingen die je wel zou willen, maar die je niet doet. Omdat het niet hoort of niet klopt ofzo.” Ik zeg het met een serieus gezicht.

“Zoals mijn schoenen uitdoen op een feest?” vraagt ze half lachend.

“Bijvoorbeeld. Maar volgens mij zit het veel dieper.”

“Oh, heb je me doorgrond? Ken je mijn diepste geheimen nu al? Vertel maar dan?” ze vraagt het uitdagend en gaat verzitten om eens even goed naar mijn antwoord te luisteren.

Ik glimlach naar haar, waarna mijn blik weer serieus wordt. Ik kijk haar recht aan en de intensiteit van het begin van de avond is terug.

“Jouw leven past te goed,” begin ik “Je bent mooi, intelligent en succesvol. Je bent steengoed in je vak en dat weet je. Daarnaast doe je ook nog eens dingen zoals vanochtend. De hele zaal hing aan je lippen. Je bent getrouwd met een superleuke vent, lief, knap, goed voor jou en goed voor jullie kinderen. Financieel gaat het ook goed, je hebt eigenlijk alles wat je wil. Je beseft ook goed dat alles gewoon lekker loopt en dat je veel hebt om dankbaar voor te zijn. Je zou ook niet anders willen.

Maar toch… toch mis je iets. Iets rauws, spannends, iets slechts bijna. Iets waarbij je al je remmen los kan laten. Al je reserves opzij kan zetten, zonder dat je meteen veroordeeld wordt. Zonder dat het consequenties heeft voor je perfecte plaatje, want eigenlijk past zo’n perfect plaatje heel goed bij je.”

Ze wendt haar blik af. Haar ogen lijken vochtig. Ik schrik een beetje en voel me ineens schuldig. Blijkbaar schoot ik precies in de roos en het effect is intens.

“Sorry…” stamel ik. “het was niet de bedoeling om je te kwetsen. Ik zei maar wat.”

“Niet waar.” Antwoordt ze, “Je zei niet zomaar wat. Je hebt de exacte omschrijving gegeven van mij en mijn leven. En het doet me ergens pijn dat je in één avondje kletsen en dansen mij al zo’n spiegel kan voorhouden. Dat doet nooit iemand. Iedereen ziet me altijd als in een rol. Arts, moeder, onderzoeker, vrouw van… En jij ziet me als persoon. Je ziet mij. Ik probeer je de hele avond al te negeren. Ik probeer te ontkennen welk effect je op me hebt, maar het lukt niet.”

Ik slik. Het is doodnormaal voor me om mensen zo te benaderen en te behandelen. Maar ik besef me ineens dat dit haar weinig overkomt.

“Heb je een kamer hier?” vraagt ze dan ineens.

“Ja…” antwoord ik zacht.

“Dan wil ik dat je me meeneemt daarheen. Nu.”

Het is geen vraag van haar. Het is een beslissing.

“Weet je dat zeker?” vraag ik nog.

“Heel zeker.” Zegt ze resoluut.

Er tikken slechts enkele seconden voorbij en dan vinden onze lippen elkaar. We zoenen direct hevig. Gepassioneerd. Mijn tong glijdt haar mond in en ze beantwoordt hem vol overgave. We struikelen bijna van onze stoelen af en staan al zoenend op. Ik trek haar stevig tegen me aan. Haar handen vliegen over mijn rug. Naar mijn nek, naar mijn billen en naar mijn schouders. Het voelt alsof ze me overal tegelijk wil vasthouden en strelen.

We breken de kus af en happen naar adem. Hijgend kijken we elkaar aan. “Deze kant op.” Kan ik net uitbrengen en ik pak haar hand en leid haar door het hotel naar mijn kamer. Ik friemel de sleutelpas uit m’n portemonnee en open de deur. Ze vliegt me om mijn nek en we stappen al zoenend onhandig naar binnen. Ik weet nog net de deur dicht te duwen en het pasje in de muur te steken. Alsof het zo moet zijn, verlichten enkele lampen de hele kamer in een sfeervolle schemer.

Onze drukke, verhitte zoensessie wordt wat minder wild. Er ontstaat rust in haar bewegingen. Ik neem haar hoofd in mijn handen en maak me los van haar. Ik slik. Ze kijkt me vragend aan. Woordeloos smeekt ze me om verder te gaan. Om deze nacht samen te beleven. Om alles te doen wat ze wil en nodig heeft, maar wat al zo lang onderdrukt is bij haar.

Even twijfel ik. Wil ze dit echt? Heeft ze hier morgen spijt van? Haar blik trekt me snel over de streep. Ik bedenk me dat dit mijn laatste procent zelfbeheersing was. Ze heeft me en deze nacht wordt onvergetelijk. Hier gaat ze nog eindeloos aan terugdenken. Wegdromend en mijmerend over alles wat ze vannacht voelde en meemaakte.

Zonder haar blik te ontwijken, kleed ik haar uit. Langzaam. Haar jasje glijdt van haar schouders en valt op de grond. Ik beweeg rustig. Langzaam, maar zeker. Ik geef haar alle tijd en mogelijkheid om me te onderbreken, zonder aarzelend over te komen. Maar ze laat me. Kijkt me onafgebroken aan.

Haar ademhaling versnelt als ik haar blouse open knoop. Mijn handen strijken langs haar borsten die met iedere zware ademteug op en neer gaan. En dan valt ook haar blouse op de grond. Ze is zo mooi. Superslank. Sommigen zullen mager zeggen, maar ik vind het prachtig. Haar tengere lijf staat in schril contrast met haar supersterke voorkomen en deze soort mismatch heeft een knetterende aantrekkingskracht op me.

Ik kniel voor haar, help haar voeten uit haar pumps en daarna maak ik haar broek los. Zodra deze op de grond ligt, stapt ze eruit. Ik sta op en doe een stap achteruit. Ik bekijk haar van top tot teen en mijn bewondering voor haar schoonheid straalt van me af. In hetzelfde tempo als bij haar trek ik mijn eigen kleren uit. En als ik bij mijn boxer ben aangekomen, aarzel ik niet en sta ik al snel volledig naakt voor haar. Mijn keiharde erectie fier vooruit.

Ze kijkt er niet eens naar. Haar blik blijft op de mijne. Ze loopt naar me toe, slaat haar armen om mijn nek en haar benen om mijn middel. Ik grijp direct haar billen om haar te ondersteunen en til haar op.

Onze tongen vinden elkaar weer. We zoenen rustig en gevoelig. En hoe we eerder van wild naar langzaam gingen, is het nu andersom. De passie en de lust laaien op. Ze klauwt met haar handen in mijn nek en mijn handen kneden haar strakke billen.

Ze schuurt haar, nog in een string gevangen, kutje heen en weer over mijn pik. Ze is kletsnat. Haar string is totaal doorweekt. Ze werkt één hand tussen onze lijven door naar beneden en lift haar bekken iets op. Behendig schuift ze haar string opzij en maneuvreert haar kutje naar mijn pik. Mijn eikel duwt haar lippen opzij en langzaam laat ze zich over me heen zakken.

Ze zucht en pauzeert even. Ook hier is een soort mismatch. Ik ben groot en zij is strak. Het kost even wat tijd om volledig in haar te verdwijnen. Haar ogen worden groot en ze zuigt een teug lucht tussen haar tanden naar binnen. Dan sluit ze haar ogen en blaast langzaam uit. Ze ontspant. Ik ben volledig in haar.

Mijn handen tillen haar billen wat op, zodat er ruimte tussen ons komt en langzaam glijd ik weer wat uit haar. Rustig duw ik mijn pik weer bij haar naar binnen. Volledig. Ze zucht. Ik beweeg opnieuw, en opnieuw. Ze kreunt. Ik grom. Mijn god. Deze vrouw. Hier voor me. In mijn kamer. Op mijn pik. Ik geloof het bijna niet.

Onze bewegingen gaan sneller. We voelen elkaar aan, vloeien in elkaar over. Sneller en harder nu, maar nog altijd niet ruw. Ze laat mijn nek los. Vertrouwd volledig op mijn armen en haar benen. Ze reikt achter zich en maakt haar bh los. Eindelijk zijn daar haar borsten. Klein en stevig. Ze passen perfect bij haar ranke lijf. Ze streelt ze terwijl ze achterover hangt met haar hoofd in haar nek.

Mijn armen branden. Ze weegt toch niet niks. Ik ga dit niet volhouden. Met 3 passen ben ik bij het bed en buig ik voorover. Ik leg haar neer en kom overeind. Mijn pik glijdt uit haar en ik benut het moment om haar doorweekte string van haar benen te pellen.

Direct val ik op mijn knieën tussen haar benen. Terwijl mijn tong over haar buik naar haar kutje glijdt, tilt ze haar hoofd wat op en stamelt “Oh, je hoeft echt niet…” Maar voordat ze haar zin kan afmaken, glijdt mijn tong diep haar kut in. Ik lik haar lippen en clit. Langzaam, maar met veel druk. Ze is heerlijk. Ik stop even en vraag “Wat hoef ik niet?” Als antwoord grijpt ze met twee handen in mijn haar en duwt me terug naar haar kutje. Point taken. Ik grijns en begin aan een befsessie, waarin ik mezelf compleet verlies.

Mijn tong is overal. Al snel volgen mijn vingers ook. Ik vinger en lik. Kus en zuig. Ik verdwaal in een roes van geilheid en lust. Tot twee keer toe, werk ik haar naar een hoogtepunt. Trillend en schokkend komt ze klaar. Kreunend en zuchtend. Maar steeds kan ze door. Ze lijkt onvermoeibaar en opnieuw ben ik onder de indruk van wat deze vrouw allemaal kan.

Mijn eigen geilheid heeft inmiddels ongekende hoogte bereikt. Ik wil in haar. Dat strakke, gezwollen kutje weer om mijn pik voelen. Ik richt me op en kruip op haar. Als vanzelf glijd ik bij haar naar binnen. Nog steeds strak, maar glad van al het vocht.

Ze gooit haar benen wijd en omhoog. Haar bekken kantelt. Mijn pik dringt nog dieper in haar binnen. “Neuk me!” smeekt ze me “Neem me! Hard en diep. Hou je niet in!”

Ik ga nooit voluit. Heb er vrijwel altijd toch een beetje een rem op. Het voelt ergens niet goed om echt voluit te stoten. Zeker bij zo’n klein lijf als die van haar. Ze ziet het aan me. Voelt het. En het is niet wat ze wil. Niet wat ze nodig heeft. Ze wil niet gecontroleerd. Ze wil geen man die zichzelf nog kan beheersen bij haar. Ze wil totale overgave. Geen remmen, geen grenzen.

Ik merk het aan haar en het is genoeg besef om los te laten. En het laatste stukje zelfbeheersing verdampt in het laaiend vuur van mijn opwinding.

“Doe het!” sist ze nog net.

Ik glijd uit haar en draai haar met een ruwe beweging op haar buik. Mijn handen grijpen haar heupen en trekken haar billen naar me toe, zodat ze op haar knieën zit. En scherpe tik landt op haar billen. Ze sist, maar zegt niks. Nog een tik volgt. En nog een.

Dan breng ik mijn pik tussen haar lipjes en ram mezelf in 1 keer naar binnen. Ze kreunt en kromt haar rug. Ik grijp haar haren en trek haar hoofd in haar nek. Met mijn andere hand grijp ik haar heup en zo neem ik haar als een wilde.

Keer op keer dreunt mijn pik in haar kutje. Haar billen zijn rood van de tikken en trillen bij iedere stoot. Ik ga steeds harder en sneller. Met het verhogen van mijn tempo stijgt ook het volume van mijn gekreun. Ik ga klaarkomen. Uiteindelijk schreeuw ik het uit en pomp al mijn zaad diep in haar. Golf na golf loos ik in haar heerlijke kutje en pas als mijn laatste schokken wegebben, verslapt mijn grip op haar heupen. Mijn vingers hebben rode vlekken achter gelaten van het knijpen.

Ik ontwaak uit mijn roes en zie de ‘sporen’ die ik heb achtergelaten. En ik schrik. Nog nooit heb ik me zo laten gaan. Ik slik schuldbewust.

Ze wipt van mijn pik af en draait zich om. Haar zachte vingers duwen mijn kin omhoog totdat we elkaar weer aankijken. Ik wil me verontschuldigen voor mijn gedrag, maar ik kijk naar een stralend, gelukkig en energiek gezicht. “Mijn god!” brengt ze uit. “Jij bent echt een beest! Ongelooflijk! Zo iemand als jij kan de hele nacht door. Dat weet ik zeker.” Hoopvol kijkt ze naar mijn pik die tot mijn stomme verbazing nog keihard is.

“Wij zijn nog nooit niet klaar hier.” Fluistert ze tegen me en kruipt dichterbij. Met een stoute glimlach pakt ze mijn pik en laat haar tong over mijn schacht glijden. “Dit is jouw schuld.” Grinnikt ze. “Vannacht wordt pas echt een picture perfect.”

Beeld: Shutterstock

1 reactie

Alicia 26 januari 2022 - 15:37

Wauw! Wat een heerlijk verhaal. Zo ongeremd en gebaseerd op pure lust.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy