Sexy verhaal: Buiten bekend terrein (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

“Dankjewel, je mag doorlopen.” Elsa pakt haar tasje met panterprint aan van de beveiliger en maakt het weer vast rond haar heup. Ze haalt een keer diep adem en kijkt genietend rond. Eindelijk is het weer zo ver. Haar eerste festival in bijna twee jaar. Jacob en Anne komen naast haar staan en doen precies hetzelfde. Als ze doorhebben dat ze daar alle drie staan te genieten van dit moment schieten ze in de lach.

Dan lopen ze door en beginnen ze aan een nu al onvergetelijke dag vol dansen, drinken, zingen en lachen.

“Leuk tasje.” Hoort Elsa opeens naast haar als ze bij de bar op haar drankjes staat te wachten. Ze kijkt opzij, recht in een paar donkere pretogen. “Dankje.” Antwoordt ze een beetje verbaasd. “Heb je de inhoud die erbij hoort ook mee?” Vraagt de voor Elsa vreemde jongen verder. Ze voelt haar hoofd rood worden en weet gelijk waar hij het over heeft. Maar hoezo weet hij dat? Blijkbaar is de vraag van haar gezicht te lezen want hij verklaart verder: “Mijn ex had dat tasje ook.”

Elsa moet lachen en geeft aan dat de inhoud ook zeker mee is. Ze had het niet hoeven vertellen, maar vindt het wel spannend dat hij nu weet wat er in haar tasje zit. De jongen steekt zijn hand uit en stelt zichzelf voor als Brian. Even staan ze daar elkaars hand vasthoudend in elkaars ogen te kijken, maar dan worden ze ruw verstoort door de vrouw achter de bar die Elsa haar drankjes klaar heeft staan. Ze rekent af, zegt nog snel met volle handen gedag tegen Brian en wurmt zich de menigte uit terug naar haar vrienden.

Niet veel later voelt ze echter iemand achter haar staan. “Heb je hem al eens geprobeerd?” Hoort ze in haar oor en ze weet gelijk wie het is. Ze moet lachen. Het is dat hij zo cute is anders had ze hem waarschijnlijk irritant gevonden. Maar nu vond ze het allemaal juist leuk. Ze draait zich om: “Nog niet, daarom heb ik hem juist meegenomen.” Ze neemt een slok om het ongemak dat ze door deze uitspraak voelt te verbergen. Heeft ze dit nou echt gezegd? Eigenlijk had ze de Panthra Lipstick Vibrator gewoon in haar tasje gedaan omdat ze het zo’n leuk idee vond, niet per se om er ook daadwerkelijk wat mee te doen. Oké, misschien de beveiliger in verlegenheid brengen, die was alleen niet grondig genoeg geweest. Maar nu werd het wel heel spannend en echt allemaal.

“Ik kan je er wel bij helpen…Ik ben heel ervaren.” Hij neemt even afstand van haar oor om haar aan te kijken en een knipoog te geven. Als vanzelf bewegen hun hoofden naar elkaar toe en glijden hun tongen bij elkaar naar binnen. Dat ze midden in de menigte staan en iedereen om hun heen druk aan het springen en dansen is maakt ze op dat moment helemaal niks meer uit. Ze verdrinken in elkaars mond en proeven elkaar voor de eerste keer.

Even blijven ze zo zoenen, dansen, zoenen en nog meer zoenen. Totdat Brian haar hand pakt. “Zullen we een rustig plekje opzoeken?” Schreeuwt hij boven de muziek uit in haar oor. Ze knikt en laat zich uit de mensenmassa trekken. “Waar gaan we heen?” Vraagt ze nog. “Geen idee.” Antwoordt hij terwijl hij haar verder meetrekt. Bij de wc hokjes is het mega druk, dus lopen ze achter langs. Daar kunnen ze door het hek heen sneaken en hebben ze het rijk voor zich alleen. Ze lopen nog een paar meter door tot ze achter een heuveltje terecht komen en duiken dan op elkaar het gras in.

Hij laat er geen gras over groeien en graait gelijk onder haar jurkje. Hij trekt haar string over haar billen naar beneden en duikt er vervolgens met zijn hoofd achteraan. Zijn duimen masseren haar vulvalippen voordat hij ze opzij duwt en zijn tong ertussen laat glijden.

Haar adem stokt onmiddellijk, haar hoofd valt naar achter en haar handen grijpen in het gras.

Helemaal nat gelikt laat hij een vinger bij haar naar binnen glijden. Als hij voelt dat dit heel soepel gaat sjort hij zijn broek naar beneden, graait in zijn zak naar een condoom en dringt bij haar naar binnen. Even gaat hij voorzichtig heen en weer. Dan stopt hij en ritst haar heuptasje open.

“Waar is dat ding van je.” Hijgt hij. Ze grijpt de lipstick vibrator uit haar tasje. “Stop hem in je mond” Beveelt hij. Ze klikt hem open en laat de vibo langzaam in en uit haar mond glijden terwijl ze hem uitdagend aan blijft kijken. “Jezus wat ben je toch lekker.” Hij grijpt haar hoofd vast en zoent haar diep en slordig. Dan pakt hij de hand waar haar vibo inzit en brengt deze naar beneden tussen haar benen. Hij drukt hem aan en focust zich dan weer op Elsa. “Laat jezelf maar lekker komen.” Zegt hij haar terwijl hij zijn ritme weer oppakt. Met de muziek en het rumoer van mensen op de achtergrond gaan ze helemaal in elkaar op.

Als Brian de vibo nog een standje harder drukt voelt Elsa een orgasme vanuit haar onderbuik aankomen. Ook hij komt al snel en voor het eerst in haar leven komt Elsa klaar met een lul in haar.

“Bedankt voor deze les.” Zegt Elsa grappend als ze naast elkaar liggen uit te hijgen. “Heel graag gedaan.” Antwoordt hij lachend.

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Over de Panthra Asha Lipstick Vibrator

De lipstick vibrator is de perfecte toy voor verschillende situaties. Dankzij het bescheiden formaat is het ideaal om in je tasje mee te nemen als je bijvoorbeeld bij je scharrel blijft slapen. Een bullet is een ideaal speeltje voor solo, maar ook vooral tijdens seks met een partner. Je kunt de mini-vibrator bij alle standjes gemakkelijk tussen je benen brengen.

Nu voor €49,95 bij EasyToys

Panthra Asha Lipstick Vibrator

Meer lezen

Een vrijwillige ontvoering

De vader van mijn vriendin (+podcast)

Zeiknat en volledig ontspannen (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy