Sexy verhaal: Nieuwe buren

door Alicia

De plek naast ons is leeg. Ik lig in mijn bikini op een bedje voor de caravan en ga helemaal op in mijn boek ‘Muren van glas’. Het is warm, Danny en de kinderen zijn naar het zwembad. Ik heb rust. Iets wat niet vaak voorkomt en waar ik intens van kan genieten. Eindelijk een moment voor mezelf. Ik heb net een scène gelezen waarbij de hoofdpersoon voor een glazen wand van de bovenste verdieping van een hotel staat. Naakt kijkt ze uit over Hamburg terwijl ze zich middenin een sexsessie met een rijke zakenman bevindt.

De scene windt me op. En ik heb het zo warm. Ik ben alleen, dus waarom niet? Waarom niet even mijn vingers in mijn natte oververhitte kut stoppen om mezelf te verlossen van het geile gevoel tussen mijn benen. Net als ik besluit de caravan in te lopen wordt de rust verstoord. Nieuwe buren!

Wat een contrast. Ze komen aan in een dikke Audi A6 met daarachter een hele oude vouwwagen. Een stel met twee kinderen, ik schat ze een jaar of vijf jonger dan wij.

Ik begroet het gezin vriendelijk en probeer verder te lezen. Helaas lukt het niet, het moment is weg. Mijn moment is weg. Ik kan het niet laten om langs mijn boek te kijken. Ik probeer in te schatten wat voor buren we krijgen. Hun jongste is even oud als onze zoon. Fijn, dat worden vast verplichte praatjes.  De man is lang slank gebouwd en aantrekkelijk, ik denk, ICT of verzekeringen. Knap, maar niet per se mijn type. Zij is tegenovergesteld: ook niet onaantrekkelijk maar haar uitstraling is wat stijfjes en beleefd.

Ze werken goed samen, de vouwwagen staat snel. Alles keurig op z’n plek de schoenen netjes op een rij. Een truttig kleedje op tafel en de action lampjes hangen langs de tent. Ik werp een blik in mijn eigen voortent waar de chaos overheerst. Stoelen die niet bij elkaar horen, schoenen en speelgoed wat overal rondslingert. Verschil moet er zijn.

Danny komt terug met de kinderen en ze maken ook kennis met onze nieuwe buren. Mick en Esther, blijkbaar. De jongens kunnen het gelijk met elkaar vinden en gaan spelen. Ik bied onze nieuwe buren een koud drankje aan. We raken aan de praat en het blijkt dat ze uit Rotterdam komen. Esther is juf en Mick werkt in de ICT. Ik moet toegeven dat het best gezellig is. We hebben het wel eens slechter getroffen naast ons. Dezelfde avond zie ik op Facebook een vriendschapsverzoek van Mick. Dat is snel, bijzonder.

Ik besluit nog maar even te wachten met het accepteren van dat verzoek.

Het valt me op dat Mick vaak alleen even een praatje komt maken bij ons en aanschuift voor een biertje. Of alleen koffie gaat drinken in het restaurant. Als ik bij de jongens in de speeltuin ga kijken, komt hij ook toevallig net even polshoogte nemen. Het is duidelijk: hij vindt mij interessant. Ik wil het niet zien, maar hij heeft wel iets wat ik spannend vind.

Het is vrijdag en er is de wekelijkse kinderdisco op de camping met een live band of DJ. Mick stelt voor om daar met z’n vieren naar toe te gaan. “Dat is leuk voor de jongens,” zegt hij. Danny en ik vinden het een goed plan, we zijn wel toe aan een gezellig avondje.

De avond valt, ik trek een luchtig rood zomerjurkje aan, breng een klein beetje make-up aan en laat mijn haar los. Licht rode lipgloss en zwarte sandalen met hak maken het geheel af. Ik weet het, het is maar een kinderdisco op een camping maar ik zie het toch als een avondje uit. Danny bekijkt me van top tot teen en is blij met wat hij ziet. Wij zijn klaar voor een leuke avond.

We weten een tafeltje te bemachtigen bij het zwembad en bestellen sangria voor mij en Esther en cerveza’s voor de mannen. Het is warm en druk, de Spaanse muziek klinkt uit de boxen. De kinderen vermaken zich en ook wij kletsen er gezellig op los. Mick heeft net even te veel aandacht voor mij. Het verbaast me dat dat zijn vrouw het ontgaat. Danny heeft het wel door en ik merk dat hij het wel grappig vindt. Misschien komt het door het weer, het vakantiegevoel, het gevoel van vrijheid, het maakt me stoutmoedig. En Danny ook.

De disco is bijna afgelopen en de jongste kinderen worden moe. Esther besluit met haar zoon vast terug naar de tent te gaan om hem op bed te leggen en dat lijkt mij voor onze zoon ook het meest verstandig. Ook ik sta op om te vertrekken. “Blijf jij maar,” zegt Danny met een knipoog, ik ga wel. En zo zitten Mick en ik met z’n tweeën een drankje te drinken terwijl onze oudste kinderen zich vermaken bij de pooltafel.

De spanning van zijn kant is voelbaar, de alcohol doet zijn werk. Hij vertelt me dingen die ik als camping buurvrouw niet hoor te weten. Zo vertelt hij dat hij soms een weekend weggaat met vrienden om zich even helemaal uit te leven. Want hoeveel hij ook van zijn vrouw houdt, meer dan twee keer per half jaar sex hebben ze niet meer. Zelfs niet op vakantie. “Dat is bij jullie wel anders,” zegt Mick. Onze sexuele uitspattingen in de caravan zijn niet onopgemerkt gebleven door de buurman. En dat terwijl ik nog wel zo stil ben. Hij wil zijn verhaal kwijt en gaat verder met zijn relaas over dat hij de passie misschien nog wel meer mist dan de sex zelf. Zijn vrouw neemt nooit het initiatief. Toont nooit dat ze nog gek op hem is. “Misschien heeft zij wel een andere relatie,” opperde ik, daarmee krenk ik duidelijk zijn ego. Dat is onmogelijk. “Zo is ze niet,” antwoordde hij. Ik moet erom lachen.

Hij excuseerde zich om naar het toilet te gaan. Voor de toiletten moet je naar het toilethuisje lopen waar ook de douches en de wasruimte zijn “Ik loop wel even mee, dat krijg je van de sangria hè”. “Is dat verstandig?” vraagt   hoopvol. “Zeg jij het maar,” antwoord ik met een stoute blik. Hij lacht en we lopen naar de toiletten. Hij keurig naar de heren kant en ik naar de dames. Ik loop het toiletgebouw uit en wordt aan mijn arm getrokken. Het washok in. Ik schrik, maar weet meteen dat het Mick is.

Het is donker in het washok. De geur van wasverzachter vult de ruimte. In het midden staat een tafel waarop je was kan opvouwen.” Wat doe je?” vraag ik, met geveinsde onschuld. Iets wat ik wil doen sinds het moment dat ik aankwam en jou in je bikini zag liggen. Hij zoent me, onrustig en schuldbewust. Ik zoen mee, ik weet wat ik wil. Als hij kalmeert, maak ik zijn broek los en voel hoe zijn pik op spanning staat. En ook ik ben nat. Deze zetting is zo opwindend. Hij laat zijn hand langs mijn benen omhoog glijden en stopt twee vingers bij me naar binnen. Ik voel me weer 16 jaar. Stiekem met de leukste jongen van de camping rommelen.

Ik zoen hem gepassioneerd, terwijl ik aan zijn pik trek. Ik wil hem geven wat hij zo mist. Om de simpele reden dat het kan. Hij tilt me op en zet me op de tafel en ik sla mijn benen om hem heen. Zijn stijve ongeduldige pik glijdt in me. Op dit moment wil ik niets liever. Hij neukt me gepassioneerd op de tafel van het washok. Hij kijkt naar me, voelt mijn lichaam en vraagt:  “Mag ik je achterlangs nemen?” Ik hoor ontzag in zijn stem, dankbaar voor wat ik hem geef. Zonder een woord te zeggen draai ik me om, trek ik mijn jurkje omhoog en ga voorover gebogen op de tafel liggen. Ik geef hem vol zicht op mijn achterkant en zonder aarzelen neukt hij me door. Mijn bovenlijf schuurt over de houten tafel. Hij pakt mijn schouders om me tegen te houden en zodat hij meer kracht kan zetten. Het is pure, rauwe lust. Hij neukt alsof het zijn laatste keer is. Het is zo warm, het zweet druipt over mijn rug. Mijn kut is gezwollen en nat de sexuele energie overheerst. Ik voel mijn orgasme aankomen. Mijn lichaam zet zich schrap voor een golf van genot. Ik verlies mezelf onder zijn stoten en kom heftig klaar. Hij wil ook komen, maar ik stop hem. “Niet daar,” zeg ik. Ik sta op, geef hem weer een hartstochtelijke zoen, vanaf daar zoen ik zijn nek en ga langzaam plagend naar beneden. Ik proef het zout van zijn zweet. Hij leunt tegen één van de wasmachines. Hij geeft zich over aan mij. Mick laat me volledig mijn gang gaan. Ik gun hem zijn pik in mijn mond. Ik lik zijn ballen, ga zachtjes met mijn tong over zijn eikel. Ik pijp en zuig en geniet van zijn reactie op mijn speelsheid. Hij kan niet meer. Ik voel de spanning toenemen. Ik pijp sneller en dieper tot hij trillend klaarkomt in mijn mond.

Beduusd en moe gaat hij op de grond zitten. “Dank je,” zegt hij zacht. Ik recht mijn jurk, zorg dat mijn haar in de plooi zit geef hem een kus op zijn voorhoofd en zeg: “Ik ga vast terug naar de kinderen.” We hebben niets meer tegen elkaar gezegd en apart lopen we terug naar de camping plekken.

“Is het gelukt?” Vraagt Danny me met een brede grijns. Ik lach naar hem pak zijn hand neem hem mee de caravan in en herhaal met Danny wat ik zojuist met Mick in het washok heb gedaan.

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

 

Tip: lees de heerlijke serie van sexy story’s op Oh Magazine: Deel 1: sex tijdens de eerste date

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy