Sexy verhaal: Luister naar mijn stem

door Lina
0 reactie

Twee weken. Nog twee hele weken. Zolang duurt het nog voordat ik hem weer zie. M’n liefje zit aan de andere kant van de wereld voor zijn werk. Het tijdsverschil zorgt ervoor dat we zelfs niet uitgebreid kunnen bellen, want telkens is er wel iemand van ons aan het slapen of aan het werken.
Ik mis hem. Zijn lach, zijn stem, zijn lijf. Ik haat alleen slapen. Mis het ochtendmens dat hij is en zijn handen die me wakker strelen.

Vandaag hebben we elkaar alweer maar kort kunnen spreken door mijn stomme avondvergadering. Maar wanneer ik mijn berichtjes check na de vergadering zie ik er eentje van hem.

‘Ga naar huis, laat het bad vollopen en neem je favoriete speeltjes erbij …’

Ik grinnik. Hij kent me zo goed en weet dat dit, na sex met hem, mijn favoriete stressontlading is. Alleen in bad, licht uit, kaarsjes aan.

‘… Ik kan je niet bellen, want zit zelf in overleg, maar ik stuur zo meteen een bestandje. Neem je oortjes mee om naar me te luisteren. x’

Thuis aangekomen, ga ik in rechte lijn naar de badkamer en draai de kraan alvast open. Even sta ik besluiteloos voor de kast, maar kies dan resoluut voor het heerlijk geurende kersenbloesem badschuim, mijn Womanizer en mijn favoriete dildo, met regenboogkleuren. Ik hou niet zo van geaderde vleeskleurige exemplaren. Ik zet ze mooi op een rijtje op de badrand en bevrijd me uit mijn nette kantooroutfit en panty’s. Gelukkig is het al behaaglijk warm in de badkamer. Naakt voor de spiegel, borstel ik mijn lange haren uit en draai ze in een knot bovenop mijn hoofd. Ik weet nu al dat ik straks geen zin meer heb om het ook nog te moeten drogen, of – als ik het nat laat worden – wakker te worden met een coupe vogelverschrikker.
Ik doe mijn oortjes in en laat me voorzichtig in het hete water zakken. Ik neem mijn telefoon en zie een mailtje van hem met een luisterbestand. In het mailtje staat alleen: ‘Schatje, doe je ogen dicht en luister naar mijn stem. Wou dat ik bij je was, maar nu moet jij mijn handen zijn. x’

Ik klik op het geluidsbestand. Zijn lage stem glijdt door mijn oren mijn hoofd in. Ik sluit mijn ogen en meteen zijn wij tweeën de enige op de wereld.

“Hey liefje. Lig je lekker in bad? Was het een zware vergadering? Laat me je helpen relaxen.
Begin met je nek. Masseer die pijnlijke spieren even zodat we hier ontspannen aan kunnen beginnen.”

Hij heeft gelijk. Ik zit altijd veel te gespannen in die vergaderingen. Langzaam kneed ik mijn nekspieren, terwijl de heerlijke geur van kersenbloesem mij verder doet ontspannen naargelang het hete water hoger en hoger komt in het bad.

“Streel naar je hals en langzaam over je sleutelbeen.”

Hmm, die holte boven mijn sleutelbeen is een van die plekjes waarvan ik, als hij me daar kust, overal kippenvel krijg. Op een lekkere manier. Hij weet dat goed genoeg, dus het is geen toeval dat hij daar even een tussenstop maakt. Als vanzelf gaan mijn handen naar mijn borsten. Die drijven nog net boven water.

“Hmm, die zalige borsten van je. Ik wou dat ik je daar kon kussen en strelen. Zijn je tepels al hard? Streel ze en neem je borsten in je handen.”

De donkere badkamer en zijn stem in mijn oor. Zijn lage basstem die me nu al bijna in een soort hypnose gebracht heeft. Het is alsof mijn handen zijn handen zijn. Mijn vingers willen naar beneden kruipen, maar zijn stem houdt me tegen.

“Blijf nog even bij je borsten, zo zalig warm en glibberig van de zeep. Laat een vinger over je tepels gaan en denk dat het mijn tong is. Ik lik je en neem je tepel in mijn mond. Ik zuig hard en bijt er zachtjes in.”

Een zachte kreun ontsnapt me wanneer mijn vingers als vanzelf in mijn tepels knijpen. Lust vlamt door tot in mijn clit en ik knijp mijn benen even samen van genot. Hmm, ik wil hém…

“Alleen al denken aan die lekkere borsten van je maakt me hard.”
Ik hoor hem zwaarder ademen. “Nu wil ik dat je met je handen over je buik naar je heupen gaat en dan naar beneden over je dijen tot aan je knieën. En opnieuw omhoog tot aan je borsten. Doe dat nog eens… en nog eens… Je wil tussen je benen gaan hè, liefje?”

“Ja”, zucht ik. 

“Leg eerst je linker- en dan je rechterbeen op de zijkant van het bad. En blijf jezelf omhoog en omlaag strelen. Ja, zo…

En nu, als je bij je knieën bent, ga je langzaam omhoog langs de binnenkant van je benen. Maar je mag je daar nog niet aanraken. Pas wanneer ik het zeg.”

Ik bijt op mijn lip. Ik wil mezelf alleen maar daar aanraken. Maar ik luister naar hem, ook al kan hij me niet zien. Ik geef me over aan hem, aan zijn stem. De opbouw is zo geil, anders dan ik gewend ben.

“Laat je handen in je lies rusten. Beweeg niet, maar voel de druk van je vingers. Als ik bij je was, zou ik je nu openspreiden en voelde je mijn adem op je.”

Ik hoor hem opnieuw ademen en de anticipatie maakt me gek. Ik voel mijn hartslag tussen mijn benen kloppen in het ritme van mijn opwinding.

“Nu pak je dat zuigspeelgoedje van je en zet je dat op je clit. Dat neemt het over van mijn tong. Met je vingers streel je erlangs.”

De Womanizer ronkt in een zacht beginstandje en al snel klik een paar keren op het plusje, want ik ben er al zo klaar voor. Ik heb het niet alleen warm van het badwater.

“Niet te snel, schatje. Streel je borst met je andere hand. Die harde tepels die zo donker omhoog steken. Hmmm.

Heb je nog een speeltje? Dat regenbooggeval? Dat ben ik, schatje. Wil je dat ik bij je binnenkom? Lekker langzaam en diep?”

Blindelings grijp ik naar de dildo.

“Heb je hem in je hand? Ben je klaar? Wil je me? Hou hem tegen je, maar ga nog niet naar binnen.”

Ik grom afkeurend. Dat doet hij ook altijd in het echt. Wanneer ik niets liever heb dan hem in me, wacht hij altijd nog net even langer, tot ik hem haast smeek. Maar de beloning van dat vreselijke wachten is altijd de moeite waard. En ook deze keer.

“Nu, ik neem je nu, langzaam en diep. Opnieuw en opnieuw.”

Het vullende gevoel overweldigt me en meteen spannen mijn spieren zich aan. Samen met de zuigende, kloppende vibraties van de Womanizer, kom ik snel tot een hoogtepunt. Mijn kaken klemmen zich op elkaar en mijn rug kromt zich. Mijn ogen knijp ik zo hard dicht dat de explosie tussen mijn benen zichtbaar is in flitsen achter mijn gesloten oogleden.

“Dat was het hè, dat had je nodig? De gedachte van mij diep in je.
Oh schatje, ik wou dat je kon horen klaarkomen. Dat ik je voelde ontspannen in mijn armen. Mijn lippen op de jouwe.
Ik mis je. Slaap lekker.”

Ik hoor enkel nog een kusgeluid en dan is hij weg.

Ik leg de speeltjes aan de kant en blijf even liggen. Ondanks het zwevende effect van het water, voelt mijn lichaam zwaar aan. Ik krijg mijn ogen nauwelijks meer open en kan alleen maar aan mijn bed denken.

Ik trek de badstop uit het bad en neem niet eens de moeite om me uitgebreid af te drogen, maar doe mijn badjas aan. Zo kruip ik onder mijn dekbed en doe nog één oog open om snel een berichtje te sturen: ‘Hrlijk. Love u. Slp lkr xxxx’

Meer sexy verhalen

Een oude bekende (+podcast)

Samen naar de bios

Speeltijd in het bos (+podcast)

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy