Sexy verhaal: Un Crime Passionnel

door Kim

Als ik een bed met sierlijke zwart-metalen spijlen zie, gaat mijn bondage hartje sneller kloppen. Het is alsof mijn brein een film noir afspeelt waarin ik zowel de misdadiger als het slachtoffer ben. Ik lok mijn prooi naar de plaats van het delict, maar zodra hij gevangen is geef ik me over aan zijn macht. Geef ik mij over aan gebonden zijn in touwen en al het stouts wat daarbij komt kijken.

Mijn haar op verzoek in onschuldige vlechtjes.

Het was een regenachtige zaterdagavond waarop we besloten een stapje verder te gaan. Na wekenlang gewacht te hebben waren we eindelijk samen. Opgesloten in een romantisch vakantiehuis lag onze focus compleet op elkaar. Na een heerlijk warm bubbelbad straalde mijn huid in de gloed van het kaarslicht. Hij kon zijn handen niet van me af houden, maar ik vroeg hem om geduld te hebben zodat ik mezelf mooi kon maken. Als een echte heer verliet hij de badkamer en wachtte vol smart op mijn vertoning. Ik koos voor zwart kant met zilveren glitters en een parelsieraad gepaard met geborduurde bloemen. Daaroverheen een zijdezachte babydoll in glanzend zwart. Mijn haar op verzoek in onschuldige vlechtjes. Geheel gehuld in mijn verleidelijke ensemble stapte ik met blote voeten over de verwarmde vloer richting de slaapkamer. Diepe klanken vulden de kamer en het licht complimenteerde onze fonkelende ogen. Het was de perfecte setting voor het versterken van onze band.

Majestueus stond hij geheel ontdaan van kleding naast het bed. Ik kroop over de zachte deken met mijn billen in de lucht richting de spijlen van het bed. Voorover leunend bood ik hem toegang tot het sieraad tussen mijn dijen. Bij het zien van de glinstering van de parel beet hij stout op zijn lip en gaf alles behalve subtiel weg dat hij aangenaam verrast was. Hij gebaarde dat ik naar hem toe moest komen, dus kroop ik langzaam richting zijn inmiddels hard geworden pik. Ik maakte mijn lippen nat. Hij greep mijn vlechtjes beet en trok me stevig tegen hem aan. Eindelijk kon ik hem weer proeven. En hij smaakte heerlijk.

Na een intieme, lange en natte tongzoen legde hij me op mijn rug midden op het bed. ‘Benen gespreid, armen gespreid.’. Ik knikte speels en kon mijn enthousiasme niet verbloemen. Een ondeugende lach schoot spontaan op mijn gezicht. ‘Heb je er zin in lieverd?’, vroeg hij met een enorme grijns op die knappe kop van hem, en met bondagetouw strak in zijn hand. Ik knikte overtuigend ja en gaf mezelf volledig aan hem over. Met de meest liefhebbende aanraking nam hij de tijd om het touw op de juiste manier om mijn enkels en polsen heen te binden. Niets mocht te los of te strak zitten, alles moest precies (on)comfortabel genoeg zijn. Toen hij klaar was met knopen voelde ik een vuur door mijn lichaam heen branden, geheel onbekend, maar o zo lekker. Ik kon nergens heen. Ik was compleet van hem.
Hij gaf me een heerlijke zoen, keek me diep in mijn ogen aan en vroeg of ik er klaar voor was. Overspoeld door lust en immense liefde antwoordde ik bevestigend. Hij plaatste een gag over mijn mond, likte over mijn lippen en het silicone heen en nam weer plaats naast het bed. Een diepe adem en sappige blik zijn kant op later stond hij klaar met de zweep. Van mijn tenen langzaam omhoog werkend naar mijn bovenbenen sloeg hij steeds net iets harder. Het leer voelde zacht aan maar sneed tegelijkertijd gemeen op de best mogelijke manier. Mijn buik en borsten kregen er ook van langs. De muziek versterkte alle gevoelens en emoties en voor ik het wist was ik volledig aan het zweven. Ik was aanwezig, maar tegelijkertijd op een andere planeet. Mijn lippen tintelden, mijn ademhaling was beheerst en diep en mijn ogen waren waterig. Hij kwam naast me zitten en streelde mijn gezicht. Ik keek hem aan en zag zijn ziel voldaan naar voren komen in zijn goudkleurige kijkers. ‘Gaat het meisje? Voel je je goed?’, fluisterde hij liefkozend. Ik knikte, gepaard met een tevreden lach op mijn gezicht. En nogmaals, toen hij vroeg of ik door wilde gaan. ‘Dit keer gaan we nog verder. We gaan je grenzen testen. Ik weet dat je het kan.’. Zijn slagen werden harder en frequenter en met elke plek op mijn lichaam die geraakt werd wakkerde het vuur in mij steeds feller aan. Ik genoot, ik overwon, ik liet los.

De klemmen op mijn tepels als cadeautjes geplaatst voor mijn genot.

Nog steeds lag ik daar, gevangen in zijn web. Letterlijk. Een web gesponnen van teder touw aan koude spijlen. Mijn boef. Mijn rover. Mijn schurk. Hij liet zijn vingers over mijn gloeiende huid heen glijden, op zoek naar alle knopjes die smeekten om ingedrukt te worden. De klemmen op mijn tepels als cadeautjes geplaatst voor mijn genot. Zijn lippen op mijn lippen. Zijn vingers sluipend in mijn string. Zijn zwoele stem echode naast mijn oor: ‘Je hebt het heel goed gedaan lieverd. Nu ga ik je écht gek maken.’.

Wijdbeens kwam hij op zijn knieën over mijn benen heen zitten. Zijn ene hand greep naar de Hitachi naast het bed. Mijn ogen werden groot. Nooit eerder had ik volledig gebonden in de positie waar ik op dat moment aan moest geloven gelegen. Ik kon mijn geluk niet op. Al zo lang had ik gedroomd van geforceerd worden om klaar te komen, keer na keer. Hij haalde de tepelklemmen van mijn borsten en liet de Hitachi zachtjes over mijn tepels glijden terwijl zijn vingers mijn huid van de binnenkant van mijn bovenbenen tot aan mijn buik masseerden. Zwaartekracht leek te verdwijnen, ik zakte volledig weg in de beweging en luchtigheid van de muziek, zijn aanraking en mijn ademhaling. Alles leek vertraagd afgespeeld te worden en ik besefte me dat ik in trance was. Ik keek hem met open mond aan, verbaasd en gelukzalig tegelijk, niet in staat om te spreken.

Al mijn spieren spanden aan, mijn hele lichaam beefde.

Kreunend genoot ik van de eerste paar minuten, die al snel gehoor gaven aan mijn verlangen naar een hoogtepunt. En hoe harder ik in het silicone beet, hoe heftiger de sensaties werden. Hij hield de Hitachi stevig op zijn plaats en ik hield mijn handen onbeweeglijk om het touw en de spijlen van het bed gewikkeld. De gehele ervaring werd een climax. Er was geen opbouw meer, puur alleen een explosie. Ik schudde met mijn hoofd, ik kreunde, ik schreeuwde. Al mijn spieren spanden aan, mijn hele lichaam beefde. ‘Ik kan niet meer, ik kan niet meer!’, probeerde ik met de gag nog in mijn mond over te brengen. Hij keek met een geheven wenkbrauw mijn kant op, trok de gag naar beneden en antwoordde: ‘Haal eens diep adem. Ontspan en geef je over. Je bent nog niet klaar.’. Zijn woorden waren het enige benodigd om terug te vallen in de trance waarin grenzen leken te vervagen. Ontspanning nam de overhand en opeens voelde alles anders. Rustiger. Lekkerder. Als een nieuw begin. Hij deed de gag weer in en plaatste de Hitachi terug op mijn clit. Als wolkjes aaiden de dekens mijn blote huid, als de stevige grip van een geliefde wikkelde het touw rond mijn enkels en polsen en als knetterende vonkjes schoten de rillingen van tussen mijn benen door naar de rest van mijn lijf. Ik deed afstand van alle realiteit en verloor mezelf in de wondere wereld van un crime passionnel.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy