Sexy verhaal: De hotelopdracht

door Alicia

Ik zit in de hotellobby, mijn te korte rokje kruipt steeds omhoog en mijn naakte benen plakken aan de leren sofa. Het bloesje dat ik draag bedekt mijn navelpiercing amper. Ik voel me bekeken door de andere gasten terwijl ik op Adam wacht. Zijn instructies waren duidelijk, mijn kleding lag klaar. Geen slip, rode lippen. Hij was kennelijk overdag mijn appartement ingegaan om de voorbereidingen te treffen. Op dat moment was ik blij verrast door het nieuwe spel dat hij speelde. Hij weet me altijd uit te dagen, maar nu ik hier zit voel ik me ongemakkelijk. Hij laat me wachten, alleen.

Het is inmiddels donker, de kaarsen in lobby gaan aan en ook de haard begint zijn warmte af te geven. Ik heb dorst en ik bestel een Spa rood met een schijfje citroen. De ober lacht overdreven vriendelijk naar me en laat zijn ogen langs mijn benen omhoog glijden. Ik trek aan mijn rokje om zoveel mogelijk huid te bedekken en glimlach beleefd terug. Hij denkt vast dat ik een prostituee ben.

Met zijn hand in zijn zak loopt Adam zelfverzekerd de lobby in. Zijn glanzende, donkere haar netjes in de plooi. Glad van de gel. Ik word overspoeld door een gevoel van opluchting. Ik zucht. Hij is er, mijn redder. Nu kunnen we weg hier en kan ik deze belachelijke kleding eindelijk uittrekken.

Ik vergeet mijn rol en wil opstaan om hem te omhelzen als begroeting. Zodra ik omhoog wil komen, kijkt naar me met een blik die ik maar al te goed ken. Een blik die dwars door me heen gaat en me meteen op mijn plaats zet. Ik wiebel onrustig heen en weer, maar ik blijf zitten en ik wacht. Weer.

Adam loopt naar de bar, bestelt een glas whisky en kijkt mijn kant op. Ik hoop maar dat wat hij ziet goed genoeg is. Hij praat met een andere man aan de bar en negeert mij volkomen. Ik weet niet wat ik voel, boosheid of opwinding. Mijn hart klopt sneller nu hij er is. Ik wil dat hij me meeneemt en vasthoudt en tegelijkertijd wil ik dat hij met me speelt. Het is verwarrend.

De man met wie Adam aan het praten is, loopt mijn kant op. Mijn ademhaling versnelt.  Wat wil hij? Mijn ogen zoeken paniekerig naar Adam. Hij kijkt, ziet mijn reactie en doet niets. Wat moet ik zeggen? Wat verlangt Adam nu van me?

De man is niet onaantrekkelijk, ik schat in begin dertig. Hij heeft zachtblauwe ogen en zijn blonde haar zit rommelig. Een surfer, zo lijkt het. Knap, maar hij haalt het niet bij Adam z’n overheersende schoonheid.

Hij zit naast me en vraagt wat ik wil drinken. Even overweeg ik op te staan en weg te lopen, Adam bekijkt het maar met zijn spelletjes. Maar mijn eeuwige nieuwsgierigheid dwingt me te blijven.

Nog voor ik antwoord heb gegeven op zijn vraag, wenkt de knappe vreemdeling de ober en bestelt een Tia Maria voor me. Blijkbaar heb ik niets te kiezen vanavond.

De alcohol is zeer welkom en smaakt goed. Het maakt me overmoedig en ik besluit naar het toilet te gaan. Ik excuseer me en net als ik wil opstaan komt Adam onze kant op lopen. Voor ik het weet staat hij voor me. Ik slik, nu hij zo dichtbij is verdwijnt al mijn overmoed. Zijn aanwezigheid is intens, verstikkend bijna.  Zijn hand pakt mijn kin en zo dwingt hij me tegen hem op te kijken. Ik zie de glinstering in zijn donkere ogen. Hij is tevreden en dat stemt mij tevreden, gelukkig.

Hij neemt plaats aan de andere kant naast me. Adam begroet de andere man. Christian, zo heet de vreemdeling kennelijk, bestelt nog een rondje. Met Adam naast me begin ik heel langzaam te ontspannen. We praten over niets en ik heb het warm tussen deze twee mannen in. Adam legt zijn hand op mijn nu al geprikkelde huid. Zijn warmte dringt door tot op het bot. Het tintelt tussen mijn benen en mijn wangen kleuren rood. Een natte plek ontstaat op de sofa en ik schaam me voor mijn fysieke reactie.

Als onze glazen leeg zijn, vindt Adam het duidelijk genoeg geweest. Hij gebaart dat de rekening naar zijn kamer moet. Een kamer hier in het hotel dus, verrassend. Adam staat op, galant pakt hij mijn hand en hij helpt mij overeind. Zodra ik ga staan, wankel ik op mijn naaldhakken. De spanning en de alcohol is naar mijn hoofd gestegen en zorgt voor een korte duizeling. Ik vind steun bij Adam en net zo snel als het opkwam zakt het ook weer.

Ook Christian staat op, hij streelt met zijn hand subtiel langs mijn bovenarm. Een prettige rilling trekt door me heen. Hij geeft me een zoen en zegt: “Tot volgende keer.”

“Ik kijk er naar uit,” zeg ik, en ik meen het. Christian is relaxed en vermakelijk, hij leidt me af van de spanning die ik met Adam voel. Onbewust vraag ik me af hoe ontspannen sex met Christian zou zijn.

Adam geeft Christian een hand, bedankt hem en overhandigt hem een enveloppe. Daarna legt hij bezitterig zijn arm om mijn rug en neemt me mee. Weg uit deze openbare ruimte. Eindelijk.

Het is warm in de luxe kamer. Een hemelbed vult prominent de ruimte. Ik onderdruk de neiging Adam vragen te stellen over het begin van de avond. We zijn nu alleen en ik ben van hem.

“Goed gedaan meisje”, zegt hij. Hij kust mijn haar en ik smelt.

“Ga je uitkleden. De pumps houd je aan. Je lippen werk je bij met rood.”

Hij klinkt streng, zijn opdracht is duidelijk en nu we alleen zijn gehoorzaam ik zonder twijfel.

Als ik zoals gevraagd ga ik in de juiste positie op het bed liggen. Ik lig op mijn rug armen en benen gespreid. Adam zet klassieke muziek aan, de onheilspellende tonen hebben een rustgevende werking op me. Hij loopt om het bed heen en streelt langs mijn enkel omhoog richting mijn lies. In een reflex duw ik mijn benen bij elkaar.

“Nee, je blijft gespreid liggen voor me.”

Zijn hand gaat terug naar mijn enkel en hij opent mijn benen. Mijn enkels bindt hij vast aan de spijlen van het bed. Hij herhaalt dit met mijn polsen. Het zachte lint snijdt net genoeg.

“Zo, nu kun je niet anders dan braaf blijven liggen.”

Het lukt me bijna niet mijn ademhaling onder controle te houden, ik hijg zachtjes. Adam dept de zweetdruppels van mijn hoofd voor hij mij mijn zicht ontneemt. De muziek klink nog meer dwingend.

Ik hoor Adam weglopen. Hij laat me liggen voor wat voelt als een eeuwigheid. Ik zak steeds verder weg in de muziek en denk aan de spanning die ik voelde deze avond. Ik ben moe. De spelletjes met Adam zijn uitputtend. Ik val bijna weg in een korte slaap als ik opschrik van een intense kou op mijn tepel. Water stroomt langs mijn borst richting mijn rug.

Adam gaat met het ijsklontje verder naar mijn andere borst. Ik ril en trek aan de banden.

“Rustig maar.”

Hij gaat verder en een spoor van gesmolten ijs gaat richting mijn onderbuik. Ongeduldig kantel ik mijn bekken, smekend naar meer. Hij ziet het en kruipt op me. Met zijn mond duwt hij het laatste stukje ijs in mijn mond, gevolgd door zijn tong. Ik proef de whisky vermengd met het water en ons speeksel. Ik kreun in zijn mond.

Hij laat mijn lippen een seconde los. “Ben je er klaar voor?” vraagt hij. Ik kan niet meer dan knikken, het volgende moment voel ik hoe hij me opvult. Met zijn mond weer op de mijne neemt hij steeds dieper bezit van me.

Zijn bewegingen gaan van rustig naar snel en ik geniet van elke stoot. Hij kan dit heel lang volhouden, dat weet ik. Ik kreun hard, terwijl de banden zich verder aanspannen. Mijn vingers tintelen, mijn huid is geprikkeld. Hij stoot door en bijt op mijn lip, het is te veel, ik kan niet meer, mijn orgasme laat zich niet tegenhouden. Ik trek samen om zijn pik en hij leegt zich in me.

Adam maakt de linten los en masseert mijn polsen en enkels. Hij dimt het licht voordat hij mijn blinddoek afdoet. Nog steeds moet ik wennen aan het licht. Hij zit bij me, trekt me tegen zich aan en houdt me stevig vast. Zijn rol is vervuld.

 

Neem een kijkje op Alicia’s blog Miss Sex & the Suburbs, waar ze schrijft over haar (sex)leven in de woonwijk.

Beeld: Tumblr

2 reacties

Diana 26 juni 2018 - 07:58

Spannend verhaal om te lezen en tegelijk voel ik haar opwinding.

Beantwoord
Alicia 27 juni 2018 - 17:36

Dank je Diana, wie weet komt een vervolg!

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy