5 tips voor een kinky kerst

door Maud

Kinky sex: misschien ben je er bekend mee of droom je er nog van. Als je hier nog totaal geen flauw benul van hebt, zijn de feestdagen het ultieme moment om te gaan experimenteren met je lover. Wij hebben 7 tips voor je verzameld voor een kinky kerst.

Sex op random plekken

Je krijgt het tijdens deze koude dagen pas echt heet wanneer je bijna betrapt kan worden. Sex hebben op andere plekken dan in je bed, kan voor meer spanning zorgen. Misschien worden de plekken wel steeds gekker en gewaagder. Misschien beland je wel in de tuin tussen de sneeuw en maken jullie samen sneeuwengelen…

Santa’s baby role-play

Santa cutie, there’s one little thing I do need, the deed. Kruip helemaal in de rol als Santa’s wifey en maak het nog extra stout door er een bondageset aan toe te voegen. Neem volledig de leiding over door gebruik te maken van zweepjes of kies ervoor om je helemaal over te geven. In ieder geval, we weten zeker dat jullie stout zijn geweest.

Experimenteer met bondage

Je stoutste kinky kerstdromen komen uit wanneer je wordt vastgebonden. Maak gebruik van boeien of als je het niveau hoger wilt tillen, kun je shibari toepassen. Dit is een kunstzinnige manier van vastbinden met touw, waar je veel geduld en tijd nodig voor hebt. Hierbij worden de erogene zones gestimuleerd. Welcome in the kinky wonderland.

Lapdance

Varieer tijdens je roleplay met een lapdance tussendoor. De belangrijkste aandachtspunten bij deze dans zijn: voel je zelfverzekerd, draag sexy kleding en maak je partner zo opgewonden mogelijk. Daarnaast is muziek erg belangrijk en in dit geval sexy muziek om in de kerstsfeer te komen. Geen inspiratie? Wij hebben een stoute kerst playlist voor je samengesteld.

Dessert time

Helemaal uitgegeten na het kerstdiner met de familie? Skip het toetje en ga hier mee verder in de slaapkamer. Neem stiekem wat slagroom of chocolademousse mee naar boven en smeer het op elkaars lichaam. Lik langzaam naar beneden de slagroom van zijn of haar lichaam tot je beneden bent en laat de ander hetzelfde doen. Smeer het op plekken die extra gevoelig zijn, want deze smaken het lekkerst.

Meer over kinky:

15 ideeën voor kinky seks

De befaamde grapefruit blowjob

Grensverleggende dingen om te proberen tijdens de corona-tijd

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy