3 makkelijke tips voor een hete winter

door Lotte

Door de koude dagen en donkere nachten kruip je het liefst zo dicht tegen elkaar aan. De feestdagen en winter zijn niet voor niets een tijd om extra aandacht voor elkaar te hebben. Hoe maak je van een winterse dag een hitsige nacht? Wat dacht je van deze steamy tips voor een hete winter?

Waarom we juist in de herfst en de winter meer tijd (moeten) vrijmaken voor lovemakingLexa vroeg het aan Maria Garay, datingcoach van Meetic: “Nederlanders warmen zich tijdens de koude wintermaanden graag op door wat extra actie tussen de lakens. De dosis endorfine die hierbij vrijkomt stemt ons niet alleen gelukkiger, door wat extra stoom af te blazen daalt ook ons het stresslevel. De aanmaak van extra serotonine zorgt voor een ontspannen gevoel, wat kan helpen tegen slapeloosheid. Kortom, een welkome opsteker voor het lichaam ten tijde van de donkere winterdagen.”

Sfeermakers

Als het buiten bar en boos is, gaan binnen de lichtjes en het haardvuur aan. Creëer thuis een ontspannen sfeertje en dan krijgt elke kamer vanzelf een sexy vibe. Kruip dicht tegen elkaar aan, pak een flesje bubbels erbij, zet een zwoele film op en geniet van jullie ‘voorspel’.

Chocolade als libido booster

December is de maand waarin je het meeste en het vaakste chocolade eet. En je weet wat ze zeggen over chocolade… Het is natuurlijk het ultieme lustopwekkende voedsel. Maak twee dampende koppen chocolademelk met een toef slagroom voor jou en je geliefde. En houd die bus maar bij de hand, want die zou nog wel eens van pas kunnen komen…

Spannende kerstcadeau’s

Eerder hadden we het al over de leuke spannende adventskalenders, maar wie zegt dat jíj niet het kerstcadeautje onder de boom kan zijn. Verruil je onesie voor een kittig kerstpakje. Doe een mooie strik om je lijf en laat je ‘uitpakken’ door je vriend(in)lief.

Meer sextips:

Waarom sex in de winter extra chill is (én gezond)

De mooiste lingerie-trends voor de herfst 2017

 

Bron: Lexa / Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy