4 sexstandjes die wel lukken als je vol zit van het kerstdiner

door Saar

Na de hele middag kokkerellen en een 7 gangendiner, inclusief een megamachtig chocoladetoetje van tante Toos, voel je de hand van je lover aan de binnenkant van je dij. Door de sfeer, gezelligheid en grote hoeveelheden drank, kom je al snel in de mood voor een goeie kerstafsluiting speciaal voor jullie twee. Gezien dat nogal een uitdaging is met een foodbaby, presenteren wij: deze sexstandjes slagen wel als je eigenlijk ramvol zit van het kerstdiner!

The Sleigh Ride

Dit standje maakt van jou de slee, en wie wil er af en toe nou niet bereden worden? Jij ligt lekker op je buik, waardoor er niets te zien is van het 7 gangendiner van een uur geleden. You go to take that ride, girl! 

How: je ligt op je buik met je gezicht naar beneden, je benen zijn gestrekt en je heupen duw je een klein beetje omhoog.

kerst standjes

Gift Wrapping

Geef het maar toe, all you want for Christmas… is zijn pakketje. Pak elkaar helemaal in, in dit mega intieme standje.

How: hij heeft zijn benen gekruist (a la yoga style). Jij zit in zijn schoot met je gezicht naar hem toe. Sla je benen om hem heen. Extra fijn, pak elkaar stevig vast, zo kun je elkaar knuffelend ondersteunen in dit standje. 

kerst standjes

Slee numéro 2

Dit keer is hij de slee die jij mag berijden. Wil je je volle kerstbuik even uit de spotlight houden? Ga dan in een reverse positie zitten. Wat voor weer het ook is, jij bent in voor een wilde rit!

How: hij ligt op zijn rug; jij komt op hem zitten met je gezicht naar zijn voeten gericht.

kerst standje

Reindeer style 

Doe het met deze op zijn rendiertjes, waarbij hij jou een feestelijk hoogtepunt kan bezorgen door tegelijkertijd ook je clit te masseren. 

Howbe a reindeer! Ga op handen en knieën zitten. Hij knielt achter je en houdt zijn bovenlichaam omhoog of lichtjes over je heen gebogen. 

kerst standje

Met welk standje ga jij het kerstdiner feestelijk afsluiten?

Meer over een sexy kerst:

Single in the City & Sexy Verhaal: kerstborrel en happy ending op het bureau van mijn manager

Alles voor een lekker foute kerstavond

Deze sexy accessoires maken jouw kerstoutfit helemaal af

Bron: Women’s Health, Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy