De meest romantische kerstfilms om te kijken tijdens de feestdagen

door Maud

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij kijken enorm uit naar de feestdagen. Lekker op de bank met je vriend(in) of je vriendinnen corny kerstfilms kijken. Deze romantische films op Netflix mag je dit jaar niet missen!

Holidate

Sloan (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) willen niet meer single tijdens de feestdagen. Niet omdat ze een relatie willen, maar zodat hun familie dan stopt met irritatnte vragen stellen. Als Jackson en Sloan elkaar ontmoeten, besluiten ze om het hele jaar lang bij elke holiday elkaars ‘holidate’ te zijn. Niet een van die typische kerstfilms, want er zitten een hoop schuine grappen en je ziet ook feestdagen als Pasen en St. Patrick’s Day.

Operation Christmas drop

Congresassistente Erica (Kat Graham) valt head over heels voor piloot Andrew Jantz (Alexander Ludwig) terwijl ze zijn tropische basis en kersttraditie van de luchtmacht wil opheffen. Zeker het kijken waard, want dit is geen standaard kerstfilm.

The Princess Switch

De doodgewone banketbakker Stacy de Novo (Vanessa Hudgens) wil mee doen aan een bakwedstrijd, waar ze plotseling Margaret, de verloofde van de prins tegenkomt. Nu komt het gekke: Stacy en Margaret lijken als twee druppels water op elkaar! Ze besluiten om een paar dagen van leven te ruilen, maar loopt dit wel goed af…? Leuk: op 19 november verschijnt het vervolg!

A Christmas Prince

Wanneer beginnende journaliste Amber (Rose Mclver) naar het buitenland wordt gestuurd om een artikel te maken over de beruchte prins (Ben Lam), die binnenkort koning wordt, verandert haar leven voorgoed. Als ze voor de prins – en hij voor haar valt – wordt het heel ingewikkeld… Een heerlijke cliché kerstfilm, maar daarom juist zo vermakelijk. Nog meer merry news. Het heeft niet één, maar twee sequels: A Christmas Prince: The Royal Wedding en A Christmas Prince: The Royal Baby. Je bent wel even zoet met deze kerstfilms, dus!

The Holiday Calendar

Fotografe Abby (Kat Graham), die geen voldoening haalt uit haar baan, erft een magische adventskalender die haar voorspellingen geeft in de liefde. Misschien vindt ze haar liefde wel sneller en dichterbij dan ze denkt. Deze film heeft de ultieme kerstsetting en de ultieme wegzwijmelfactor te pakken.

Meer over kerstfilms en andere films:

Dit zijn de meest sexy films en series op Netflix

Must see: de meest hete gay-films op Netflix

Top 5 meest sexy filmscènes ever!

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy