Dit zijn de meest sexy films en series op Netflix

door Redactie

Plannen aan het maken voor een sexy Netflix and chill-date? We tippen hier supersexy films en series op Netflix.

1. Easy

Easy speelt zich af in Chicago en volgt een aantal inwoners op hun zoektocht naar de liefde. Elke aflevering vertelt één verhaal, waardoor je ze niet per se op chronologische volgorde hoeft te kijken. Een realistische, grappige en vooral sexy serie.

2. Newness

Een apotheker, Martin, en een fysiotherapeut, Gabi, uit Los Angeles ontmoeten elkaar op een dating-app. In het begin is hun relatie spannend en praten ze tot vroege uurtjes. Ze gaan op dates, samenwonen en slaan hun werk over om elkaar te zien. Wanneer hun relatie saai wordt, kiezen de twee voor een open relatie.

3. Call Me By Your Name

Samen met zijn ouders en zus brengt Elio de zomermaanden door in hun vakantiehuis in Noord-Italië. De Amerikaanse student Oliver trekt in bij het gezin om Elio’s vader, die onderzoeker is, te helpen. Ondanks het leeftijdsverschill tussen Elio en Oliver worden de twee verliefd op elkaar, en dat levert heel wat steamy scènes op.

4. She’s Gotta Have It

Het liefdesleven van Nola Darling uit Brooklyn wordt gekenmerkt door seksuele vrijheid terwijl ze jongleert met drie open relaties. Ze date de doordachte Jamie, de zorgeloze Mars en de eigenwijze Greer. Ondanks haar wens om haar seksuele relaties op eigen voorwaarden te beheren, vinden de drie mannen het moeilijk om Nola’s onafhankelijkheid te accepteren.

5. Million Yen Women

Een mysterieuze Japanse serie over Shin Michima, een schrijver met writers block. Op een dag kloppen er vijf mooie, vreemde vrouwen aan zijn deur en krijgt hij een voorstel dat hij moeilijk kan weigeren. In ruil voor een behoorlijk bedrag komen de vrouwen namelijk bij hem wonen. 

6. Orange Is The New Black

In een Amerikaanse vrouwengevangenis bloeien heel wat seksuele relaties op, Piper en Alex in de douche, Alex en Piper in de kapel, Lorna en Nicky in de kapel…

7. You Me Her

Het stel Jack en Emma willen hun seksleven een boost geven en huren daarom een callgirl in. Ze hadden echter niet kunnen voorspellen dat er liefde in het spel zou komen.

8. Gypsy

In Gypsy volgen we Jean Halloway, een therapeute met een ogenschijnlijk gelukkig huwelijk. Ze heeft een man en een dochter van negen. Niets is echter wat het lijkt, want Jean kruipt namelijk in de levens van haar patiënten en legt contact met mensen waarmee zij een moeilijke relatie hebben. Met niemand gaat het zover als met Sidney, de ex van haar patiënt Sam.

9. Doctor Foster

Dr. Gemma Foster denkt dat haar man een affaire heeft, en gaat op onderzoek uit. Langzaam maar zeker raakt ze helemaal geobsedeerd.

Meer over sexy films en series:

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy