10 feitjes over Fifty Shades of Grey

door Julia

Kun je ook niet wachten tot Fifty Shades Darker uitkomt? Heb je de boeken verslonden en de film keer op keer bekeken? Check met deze 10 feitjes of jij een echte Fifty Shades of Grey-fan bent.

 

#1 Jamie, Charlie

Wist je dat de filmmakers voor de rol van Christian Grey heel iemand anders op het oog hadden? Jamie Dornan was niet hun eerste keus, nee ze wilden Charlie Hunnam. De acteur heeft de hoofdrol moeten afwijzen, vanwege zijn drukke tijdsschema. Later gaf hij ook aan dat hij het niet aandurfde, omdat het zo’n grote productie was en bang was dat hij zou falen.

 

#2 Run op koord

Net nadat het eerste boek was verschenen, werden doe-het-zelfzaken in Amerika overspoeld met vrouwen die op zoek waren naar katoenen koorden. Net als Anastasia wilden ze allemaal thuis vastgebonden en gedomineerd worden door hun partner.

 

#3 Goede voorbereiding

Om zich voor te bereiden op zijn rol besloot Jamie Dornan een sexkelder te bezoeken. Hij wilde zich helemaal inleven in zijn personage, en kwam daar om van dichtbij te zien hoe iemand gedomineerd werd. Aan het tijdschrift GQ vertelde hij dat het helemaal niet eng of raar was, hij vond het juist heel luchtig en speels.

 

#4 Vaginalapje

Dakota Johnson die de rol van Anastasia vertolkt, droeg voor de naaktscènes een lapje over haar vagina. Het schaamhaar wat je dus ziet in de film is niet van haarzelf, dit is er later als het ware opgeplakt met de computer.

 

#5 Billen stand-in

Ook had Dakota een billen stand-in, iemand die haar verving voor de scène waarin Anastasia straf kreeg van Christian en ze tikken op haar billen kreeg.

 

#6 Echte gentleman

Op de set ontpopte Jamie zich als een ware gentleman, als ze klaar waren met filmen en Dakota had geen kleding aan, was Jamie de eerste die haar bedekte. ‘Ik laat haar daar niet in zo liggen natuurlijk, helemaal naakt.’ Zo vertelde hij aan de Today Show.

 

#7 Nooit gezien

Jamie’s echtgenote, Amelia Warner, heeft de eerste Fifty Shades-film nooit gezien. De acteur ziet zelf ook niet in waarom ze de film zou moeten zien.

 

#8 Real deal

De sexspeeltjes en attributen die worden gebruikt in de film zijn allemaal echt, sommige toys zijn wel wat zachter gemaakt zodat Dakota niet al te veel pijn hoefde te ervaren tijdens het filmen.

 

#9 Master of the Universe

Fifty Shades of Grey was niet de originele naam van het boek wat E.L. James had geschreven, ze had het eerst Master of the Universe genoemd.

 

#10 Kassa!!

De eerste film heeft wereldwijd maar liefst 500 miljoen dollar opgeleverd. Wij zijn erg benieuwd of Fifty Shades Darker dit bedrag gaat toppen.

 

Op 9 februari 2017 gaat de tweede film van de Fifty Shades-trilogie in Nederland in première. 

Ken jij nog meer Fifty Shades feitjes? Laat het me weten in de comments.

 

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: Pinterest

 

Meer Fifty Shades of Grey nieuws lees je hier:

– Review Tarzanvibrator Oh my Fifty Shades of Grey

– E.L. James komt met Fifty Shades sextoys collectie

– Check hier de eerste trailer van Fifty Shades Darker!

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy