Review: Tarzanvibrator Oh My Fifty Shades of Grey

door Lotte

Met het uitzicht op de tweede Fifty Shades-film, die volgende maand 9 februari uit komt, zijn wij ontzettend benieuwd naar de bijbehorende gloednieuwe Fifty Shades Darker lovetoys van schrijfster E.L. James. Van Pabo mocht ik een speeltje uit de collectie testen. Namelijk: de Tarzanvibrator Oh My Fifty Shades of Grey.

 

Eerste indruk

Ik was heel nieuwsgierig of een Fifty Shades-speeltje beter zou zijn dan de andere toys. Dat label levert toch een flinke reputatie op. En ja, als je dan moet vertellen wat voor toy er in je nachtkastje schuilt, dan is het best wel kicken om te zeggen: ‘Ik heb er niet zomaar één, ik heb een speciale Fifty Shades of Grey sextoy’!

Bij het uitpakken was ik ook meteen gecharmeerd van de kleur. Het donkergrijs geeft de vibrator een chique look en straalt kwaliteit uit.

tarzanvibrator-fifty-shades-1

Uitstraling en vorm

De kleur is – nogmaals – prachtig. Ik ben sowieso geen liefhebber van die vibo’s in schreeuwerige kleuren. Dat stoot alleen maar af. Ik moet eerlijk zeggen, de eerste keer dat ik de Tarzanvibrator zag schrok ik toch wel van het formaat. Wat een enorm ding! En zwaar ook. Het geheel is 25 centimeter lang, de schachtlengte is 15 centimeter en 4 centimeter in omtrek. Het deed me denken aan die scene uit Sex and the City, waarin Samantha een ontmoeting heeft met Mr. Cocky, drie keer raden waar hij z’n naam aan te danken heeft…

 

Standen en de bunny

Dit speeltje heeft maar liefst 12 vibratiesnelheden in 8 ritmes. In het begin moet je even uitvogelen hoe vaak je het knopje moet indrukken voor je bij de snelheid bent die je lekker vindt. Persoonlijk vond ik de vibratiesnelheden vrij hard, maar dat heeft er ook mee te maken dat mijn clitoris vrij gevoelig is. Ik begin dus liever op een rustig tempo, zodat ik niet te snel klaarkom. Je wil immers de tijd nemen om te genieten toch?!

De snelheid is gemakkelijk te reguleren met het ‘min-knopje’. In totaal zijn er drie knoppen: een ‘plus’, een ‘0’ en een ‘min’. Met de plus- en min-knoppen kun je de trilling harder of zachter zetten, met de ‘0’ kun je van ritme veranderen. Er zijn verschillende ritmes, onder andere een met een galop (het leuke is dat dan ook de oortjes van het konijntje mee bewegen!), een korte pauze, een lange pauze, een turbostand die megaaaa snel gaat en een wat rustiger ritme. De verschillende ritmes en trillingen maken de Tarzanvibrator Oh My Fifty Shades heel geavanceerd. Je kunt de standen en ritmes dus helemaal naar je ‘eigen smaak’ aanpassen. Of je nou van zacht of hard houdt.

tarzanvibrator-fifty-shades-2-1

Gebruik en pluspunten

De Fifty Shades sextoy heeft een heel moderne look, maar is niet ingewikkeld in gebruik. Je hebt snel door welk knopje waarvoor dient en hoe vaak je moet drukken voor het gewenste ritme. Hij ligt lekker in je hand door het zachte siliconen en is gemakkelijk schoon te houden (wat je natuurlijk doet met een speciale toycleaner).

 

Musthave?

JA! Dankzij de vele snufjes (verschillende ritmes en snelheden) die andere Tarzanvibo’s missen, raak je er niet snel op uitgekeken. Na één keer heb je nog lang niet alles uitgeprobeerd. Ik ben dus ook heel benieuwd wat ik nog meer ontdek over de toy én over mezelf als ik hem vaker ga gebruiken.

Een minpuntje vind ik de grootte en dikte. Voor mij is de lengte van 15 cm en omtrek van 4 centimeter net iets te intens. Maar iedere vrouw is weer anders, dus voor liefhebbers van een groter maatje is het zeker een aanrader. Het trillende konijntje kan heel lekker kan zijn. Maar ik vind het jammer dat je het niet los kan halen om het apart te gebruiken. Want ik heb niet altijd zin in én vaginale stimulatie en clitorale stimulatie. Maar daar heb je natuurlijk weer andere toys voor…

Wat je wél kunt doen als je geen aparte clitorisstimulator of staafvibo hebt, is het ‘rabbit’ gedeelte apart op je clitoris zetten door hem om te draaien. Toch denk ik wel dat het ook een kwestie is van oefening baart kunst, dus ik ga deze luxe sextoy zeker blijven gebruiken.

 

Shop deze Fifty Shades Tarzanvibrator!

Interesse in de prachtige Tarzanvibrator Oh My Fifty Shades? Je shopt de high quality toy hier bij Pabo voor €99,95.

tarzanvibrator fifty shades

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy