Speeltje van de maand: BE.ONE Vinger Vibrator

door Yentl

Put a ring on it, maar dan nét even anders. Deze maand mogen wij Fun Factory’s BE.ONE Vinger Vibrator van EasyToys testen, lucky us. Een speeltje dat in ieder geval een prima formaat heeft om mee te nemen in je tas. Wij zijn erg benieuwd!

Waarom de Fun Factory BE.ONE Vinger Vibrator?

Dit speeltje is niet alleen solo te gebruiken, maar ook nog eens een lekkere toevoeging tijdens het voorspel. Doordat je het speeltje eenvoudig tussen je vingers in kunt knijpen is het easy om niet alleen jezelf maar ook je lover ermee te verwennen. Zo kun je ‘m speels laten strelen over bijvoorbeeld de nek, tepels, dijen, clitoris, testikels of penis. Het speeltje heeft vier vibratiestanden en ritmes. Verveling nergens te bekennen dus! Met de bijgeleverde USB-kabel is het speeltje gemakkelijk op te laden. Stopt het lampje met knipperen? Dan is de toy weer ready to go!

De BE.ONE Vinger Vibrator wand op een rijtje:

  • Voor externe stimulatie
  • Speciaal voor voorspel
  • 4 diepe vibratiestanden
  • Wisselend en willekeurig ritme
  • Zit stevig tussen je vingers
  • Veelzijdig inzetbaar
  • Hygiënische opbergcase
  • Made in Germany
  • Kleur: Zwart

Prijskaartje: € 59,99 bij EasyToys. (vandaag besteld = morgen in huis!)

BE.ONE Vinger Vibrator

Onze mening over de BE.ONE Vinger Vibrator

Eerste indruk

“Dit speeltje heeft eigenlijk meteen een goede indruk achtergelaten. Hij is klein, van aangenaam materiaal en het is weer eens iets anders dan de standaard vibrator. Wat mij ook erg vrolijk maakt is dat er een opbergdoosje bij zit. Zo fijn om geen los slingerende speeltjes in de la te hebben. Het speeltje klemt gemakkelijk tussen de vingers en aangezien de aan en uit knop aan de bovenkant zit is deze makkelijk te bedienen. En niet te vergeten: hij maakt niet belachelijk veel geluid.”

Standen en trillingen

“Het speeltje heeft 4 verschillende trilstanden en ritmes. Wat erg aangenaam is voor de afwisseling. Van zachte tot aan flinke vibraties en van continu tot afwisselend. Dit geeft het weer extra speelsheid. Het speeltje is dus niet alleen op verschillende gebieden in te zetten, maar ook nog eens in verschillende gradaties. Erg fijn!”

Must have?

“Wat ons betreft zeker een aanwinst voor je nachtkastje, of kast if you’re lucky. Het is echt een aanrader om een fijn speeltje gericht op voorspel te hebben. In je eentje én samen, vingeren is nog nooit zo leuk geweest! Doordat de toy licht en klein is vonden wij het ook makkelijker om ermee te experimenteren en op verschillende lichaamsdelen te gebruiken. Eerder maakte ik een grapje over het formaat, maar dit is dus een dik pluspunt! Ik ga dit speeltje zeker nog eens subtiel meenemen op pad.”

DIT FIJNE SPEELTJE SHOP JE (GEHEEL DISCREET) BIJ EASYTOYS.NL

BE.ONE Vinger Vibrator

Beeld: Eigen fotografie/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy