Speeltje van de maand: Leda Rabbit Vibrator

door Lotte

Een speeltje dat hoog op ons lijstje met must haves voor in de slaapkamer staat is de Tarzan vibrator, met name de Rabbit-variant. Een klassieker tussen de lakens die altijd doet wat hij belooft: jou dubbel laten genieten. Daarom is de Leda Rabbit Vibrator in juli het speeltje van de maand bij LotteLust.

Waarom een Rabbit vibrator?

Eén van de meest memorabele scènes in Sex and the City is zonder twijfel het moment dat de nette Charlotte het hele weekend met haar new boyfriend de rabbit vibrator spendeert. En geef haar eens ongelijk. De rabbit biedt het beste van twee werelden: zowel stimulatie van je clitoris als je G-spot (inwendige clitoris). Dat is dus dubbel genieten en grote kans op een knallend orgasme. Waar een staafvibrator, bulletvibrator of luchtdrukstimulator maar één plekje tegelijk kan prikkelen, verwent een Tarzan vibrator je helemaal lichaam waardoor je in een mum van tijd vuur en vlam staat.

Daarnaast komt een Tarzan vibo in vele vormen. Je hebt ze met een schacht en clitoris stimulator (de rabbit-oortjes), maar daarnaast zijn er ook varianten met een derde stimulator voor anal play. Een rabbit kun je op twee manieren gebruiken: je kunt van beide stimulaties genieten en wanneer je ‘m op z’n kop houdt kun je alleen het clitoris-deel gebruiken. Heb je dus geen zin in dubbele stimulatie, dan kun je dus alleen hetgeen gebruiken waar je behoefte aan hebt.

Over de Leda Rabbit vibrator

De Leda rabbit vibrator van het merk Good Vibes Only heeft 10 vibratiestanden en twee motoren. Hiermee kun je niet alleen je clitoris, maar ook je G-spot stimuleren. Dankzij de korte en ietwat gebogen vorm komt hij precies op de goede plekjes. De Leda vibrator is gemaakt van siliconen en ABS materiaal, dus helemaal body safe!

  • Twee motoren
  • Waterdicht
  • Oplaadbaar met USB-kabel
  • Flexibele clitoris stimulator
  • Makkelijk in gebruik
  • 10 vibratiestanden
  • Zacht materiaal
  • Kleur: Groen

Prijskaartje: € 49,95

Onze mening over de Leda Rabbit vibrator

De eerste indruk

“Wat een vrolijke verpakking! Zo zie je ze niet vaak. En wat een leuke merknaam. De vibrator heeft ook een lekker vrolijk kleurtje: turquoise-achtig. Daar houd ik meer van dan het standaard, kitschy roze.”

De trillingen en standen

“Veel vibrators zijn tegenwoordig heel krachtig, soms net iets té als je er even de tijd voor wil nemen. Daarom is het wel fijn dat de Leda rabbit vibrator 10 standen heeft die van zacht tot hard gaan. Zo kun je er even ‘inkomen’ (no pun intended). De toy is ook heel goed te gebruiken als enkel clitorisstimulator. Dan breng je het G-spotgedeelte in, maar leg je de ‘oren’ omgekeerd op je clitoris. Ook dan is de Leda krachtig genoeg om tot een hoogtepunt te komen.”

Het gebruik

“Makkelijker kan het niet! Je hebt een plus- en min-knop die exact doen wat je verwacht. Om ‘m aan te zetten, houd je de plus-knop ongeveer twee seconden ingedrukt. Dan zet je de toy harder met de plus-knop en zachter met de min-knop.
Uitschakelen doe je op dezelfde manier als aanzetten, maar dan via de min-knop. Nou, appeltje-eitje toch? Je zet ‘m aan je kunt gaan. Dat is fijn, want de gebruikershandleiding raadplegen tijdens het solosexen is nogal een mood-killer.

Musthave?

“Jazeker! Deze rabbit vibrator is echt zo’n klassieker die al-tijd goed is. Het is niet zo intens als een luchtdrukvibrator, maar dat is wel eens fijn ter afwisseling. Je kunt er langer van genieten, omdat je de stimulatie en je opwinding kan opbouwen. Echt een topper om altijd op ’terug te vallen’. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect. Een goede prijs voor een goede toy!”

Speeltje-van-de-maand-tarzan-1
Beeld: Eigen beeld
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy