Sexy verhaal: Een ultiem verlangen

door Alicia

Twijfelend kijk ik naar de webshop voor me, durf ik dit te bestellen of zal Vincent me uitlachen. Wil hij er überhaupt wel aan deelnemen? Zekerheid heb ik niet, het enige wat ik weet is dat er iets moet veranderen.

Ergens tijdens de chaos in het traject van verhuizen voor zijn nieuwe baan zijn we elkaar verloren. Het is alsof zijn leven hier verder is gegaan en ik de mijne heb achtergelaten. Een baan vinden in deze Drentse uithoek is vooralsnog onmogelijk gebleken en ik breng mijn dagen door met dozen uitpakken en de woning inrichten.

Vincent stort zich op zijn nieuwe baan en waar hij een rits aan nieuwe mensen ontmoet denk ik alleen maar aan mijn vriendinnen die ik achter heb gelaten in het bruisende Amsterdam. Hij gaat zo op in zijn nieuwe leven en het voelt alsof hij mij achterlaat. Na de euforie van zijn nieuwe baan, het verhuizen en het enthousiasme van een nieuwe stap slaat nu de realiteit zonder genade toe. Ik had geen rekening gehouden met zijn toegenomen werkdruk. Over het hoofd gezien hoe het zou zijn zonder vriendinnen in de buurt. We hebben contact op de app en door de telefoon, maar ik voel de afstand door het simpele feit dat ik niet even een wijntje kan gaan drinken. Ik heb alleen gekeken naar dit statige huis aan de bosrand en dat het de plek is waar we onze toekomstige kinderen willen grootbrengen.

Als ik het niets vind stuur ik het terug besluit ik, ik druk op enter.

Bedankt voor uw bestelling bij Easytoys.

Men zegt dat sex niet het belangrijkste is in een relatie. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik mis mijn man zonder sex. De intimiteit, het gevoel van verbondenheid zakt weg, het is alsof je elkaar zonder dat minder lief vindt. De dagelijkse knuffels nemen af en maken plaats voor een afwezige groet. Het sluipt erin, de sleur als een trage moordenaar van je relatie. Je hebt het eerst niet in de gaten. Een week worden er twee en voor je het goed en wel door hebt zijn er drie sexloze maanden voorbij en ben ik inmiddels in staat om een Tinder-account aan te maken om te kijken wat het boerenleven me op dat vlak te bieden heeft. Tijd om in te grijpen, voordat we elkaar volledig verliezen. Ik kijk naar de kerstboom die er net zo treurig bij staat als ik me voel. De takken beginnen te hangen en de naalden vallen uit. Af en toe rolt er een bal vanaf, soms blijft hij heel, soms barst hij in kleine glazen stukken uit elkaar op het parket.

Het is Oudjaarsdag en het pakket is binnen. In de badkamer bekijk ik, met de deur op slot stiekem de verpakking. 'Ultiem Verlangen': het is een bordspel met allemaal vragen en opdrachten. Nu al voel ik me beter, als hij meespeelt komen we wellicht weer tot elkaar. Mijn zwart kanten kimono die ik vier jaar geleden met kerst van Vincent gekregen heb, stamt uit een tijd dat we nog aan cadeaus deden. Ik vond het vanmorgen in een onuitgepakte doos. Zodra ik het aantrek en de zachte stof mijn huid raakt denk ik aan betere tijden. Daaronder draag ik niet meer dan een rode string, dit moet zijn aandacht trekken lijkt me. Onzeker, maar vastbesloten de passie vanavond op te laten bloeien, loop ik de badkamer uit.

Ik zet de wijn koel en leg het ingepakte cadeau op de salontafel. Het voelt onwennig mezelf op Oudejaarsavond niet op te dirken in een glitterig oud en nieuw jurkje, tegelijk geeft het een onbekend soort rust, een bevrijding van verplichtingen. Daarbij, wat ik van plan ben is spannend op een geheel andere wijze. Onrustig ruim ik wat laatste dingen op in huis en steek de kaarsen aan. Vincent weet nog van niets, hij heeft zijn huisbroek aan met een strak wit T-shirt met een V-hals waar hij ook altijd in slaapt. Tot zover weinig sprankelend. Met opgetrokken wenkbrauw volgt hij mijn bewegingen, zwijgend. Ik lach in mezelf, het eerste punt is gemaakt.

Hij gooit wat houtblokken in de open haard waarvan de schouw nog moet worden geschilderd. Dat zou hij weken geleden al doen, ik slik een opmerking erover weg.

"We zouden elkaar niets geven dit jaar hadden we afgesproken", zegt Vincent als hij het pakje ziet liggen.

"Het is voor ons samen. Maak maar open, dan schenk ik de wijn in."

Ik hoor het scheuren van het papier zodra ik naar de keuken loop. Dat ik niet naast hem zit als hij het openmaakt geeft hem de ruimte na te denken over zijn reactie. En misschien wil ik een eventuele teleurstelling in zijn ogen ontwijken. Hoe dan ook, weglopen lijkt me het beste.

In de keuken neem ik haastig drie grote slokken wijn zodat ik iets kalmeer, daarna schenk ik royaal mijn glas bij. Zo zeker mogelijk loop ik weer naar Vincent. Hij kijkt naar me met die reebruine ogen van hem die zo moeilijk te doorgronden zijn, maar hij heeft een grote grijns op zijn gezicht. Het verwarmt me.

"Dus, je doet mee?" zeg ik sneller dan ik wilde.

"Natuurlijk, kom maar op."

We openen de doos en zetten het spel uit. Het is vrij simpel te spelen en ik probeer rustig te blijven maar van binnen borrelt het, ik wil hem om zijn nek vliegen, nu al.

"Dames eerst", zegt hij en hij geeft me een knipoog. Voor het eerst in tijden voel ik me weer gezien. Ik gooi met de dobbelsteen en heb geen idee wat er gaat gebeuren. De avond zal ons leren of dit iets voor ons is, maar tot nu lijkt het te werken. Het is nieuw en spannend. Er gebeurt iets, geen tv, geen werk, geen telefoon. Alleen wij, de haard, goede wijn en een zacht muziekje op de achtergrond.

Ik zet vier stappen en moet een kaart met een opdracht pakken.

De opdracht luidt: Vertel je partner minstens een fantasie waarvoor je jezelf eigenlijk schaamt. Vertel zoveel mogelijk details.

Ik slik, neem een grote slok wijn, inmiddels al mijn tweede glas. Het werkt ontspannend.

"Nou, ik ben heel benieuwd", zegt Vincent. Zijn ogen twinkelen, hij heeft er nu al plezier in en ik hoop vurig dat hij vanavond het werk ook in zijn gedachte even loslaat.

Durf ik het hem te vertellen? Sommige fantasieën voelen toch als verraad. Dit was mijn idee, ik wilde de sleur doorbreken, ik heb A gezegd en moet nu ook B zeggen.

"Beloof je me dat je niet gaat lachen?"

"Ik garandeer niets".

Ik zucht een keer diep en vertel zo eerlijk en gedetailleerd mogelijk:

"Sinds we hier wonen denk ik vaak aan de boerderijen en de jonge mannen die daar werken. Fit, door arbeid en niet door de sportschool. Ik denk aan hoe ik de overbuurjongen aanspreek als hij op zijn trekker voor ons huis langsrijdt, zogenaamd om me voor te stellen als zijn overbuurvrouw. Hij biedt me een rondleiding aan over de boerderij."

"Zijn gezicht is licht gebruind door het vele buiten werken, zijn ogen lijken helder door het gebrek aan schermtijden. Zijn blonde haren zitten verwilderd alsof ze geen een vorm van gel of wax kennen. Hij neemt me mee langs het land en de koeien tot we bij de schuur komen."

"De hooibalen liggen daar trapsgewijs opgestapeld te wachten op transport. We blijven even staan en praten over het weer en de gevolgen voor de oogst. Het boeit me niet, toch hang ik aan zijn volle lippen. Hij kijkt naar me en bewonderd duidelijk mijn stadse uiterlijk."

Ik maak hem nieuwsgierig en mijn ego groeit, hij is zeker tien jaar jonger dan ik. Hij streelt een lok haar uit mijn gezicht, ik laat hem begaan, het is lief. Hij is voorzichtig, maar bij mij giert de spanning door mijn lichaam. Alleen al door dat kleine beetje aandacht dat hij me geeft. Hij stapt dichterbij.

"'Wat ruik je lekker', zegt hij."

"Ik lach naar hem en hij brengt zijn mond dichtbij. Door gretigheid bevangen bied ik hem mijn lippen aan. Onze warmte vermengt zich en we trekken ons niets meer aan van de kou. We willen elkaar ontdekken, hij het stadse in mij en ik het boerse in hem. Het is bijna alsof je de eerste keer weer beleeft."

"Hij trekt me mee de hooizolder op. Ik knoop zijn overal los en bewonder zijn brede schouders. Hij is vrij van borsthaar en ik volg de lijnen van zijn lichaam tot in detail, zodat ik het niet vergeet. Hij beweegt niet en is kennelijk onder de indruk van mijn openheid en voortvarendheid. Langzaam kleed ik mezelf uit, ik laat hem toekijken."

"We gaan liggen, het hooi prikt aan mijn rug, hij schijnt daar geen last van te hebben. Hij kijkt naar me en zoekt goedkeuring in mijn ogen, die geef ik hem. De boer laat zijn handen over mijn borsten glijden."

"'Zo zacht', zegt hij. Zo ruw, denk ik, als zijn eeltige handen mijn huid betasten, het voelt als een krachtige scrub behandeling."

Even pauzeer ik en kijk ik naar Vincent, zijn grijns is verdwenen, zijn pupillen zijn donker en groot van opwinding. Het moedigt me aan mijn verhaal te vervolgen.

"Het bloed stroomt met grote vaart door mijn aderen en alles voelt overprikkeld. Het komt door de spanning en het ongemak van het hooi. Deze onbekende laat zijn handen tussen mijn benen glijden. Het schuurt en een licht pijn ontstaat bij mijn net gewaxte lippen. Hemels."

"Zo mooi", zegt hij zuchtend en vol bewondering.

Het lijkt alsof hij voor het eerst een kale vlakte ziet tussen de benen van een vrouw. Hij wil de tijd nemen om mijn lichaam waar te nemen. Ik wil niets liever dan de zijne consumeren."

"Ik spreid mijn benen en hij klimt met zijn logge lichaam op me. Veel moeite hoef ik niet te doen, zijn pik is gewillig en glijdt met gemak in een soepele beweging in me. Ik gil het uit en hoor hoe de duiven van schrik wegvliegen van het dak. Hij stoot ongecontroleerd door, aangemoedigd door mijn gekreun. Mijn rug schuift heen en weer over de gele sprieten en ik voel schaafplekken ontstaan. De pijnprikkel is lekkerder dan ik vooraf had kunnen bedenken. Ik zet mijn gemanicuurde nagels in zijn bezwete rug en klem mijn benen nog meer om hem heen. Mijn lichaam spant zich aan, ze is klaar om zich over te geven aan deze kracht. Ook hij houdt het niet meer en na mijn orgasme trekt hij zich uit me. Hij torent boven me uit en kijkt op mijn rillende lichaam neer dat weerloos tussen zijn handel ligt. Hij neemt zijn lid in zijn eigen hand en terwijl ik nog lig na te trillen rukt hij zich af op mijn lichaam. Het duurt niet lang tot ik een stortvloed van zijn warm witte zaad voel spuitend over mijn borsten en buik."

Snel neem ik een slok wijn en voel ineens ook de behoefte aan water. Ik sta op en loop naar de keuken. Als ik de kraan aanzet voel ik ineens Vincent zijn sterkte armen om me heen.

Hij zoent mijn nek en ik smelt voor hem zo dicht in mijn ruimte.

"Dat was waanzinnig geil."

Hij draait me om pakt mijn gezicht stevig vast en zoent me innig, ik ben nog nat van mijn eigen fantasie en zie ook bij hem het verlangen in zijn broek. Hij tilt me op het aanrecht, rukt zijn joggingbroek naar beneden en ik trek mijn string opzij.

"Ik heb je gemist", zegt hij hees.

Dat is alles wat ik wilde horen. Hij neemt me zoals alleen mijn stadse man dat kan. We zijn er weer en ik kijk uit naar de volgende opdracht.

Beeld: Pinterest

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy