Speeltje van de maand: Womanizer DUO

door Lotte

Als het aan ons lag, verdient elke vrouw een Womanizer in haar kastje. Een unieke vibrator die niet trilt, maar gebruik maakt van pulserende luchtdrukgolven. Het resultaat? Mind blowing orgasmes in no time. Sinds de eerste Womanizer W100, zijn er nog vele andere variaties bijgekomen. Eén van de nieuwste speeltjes van Womanizer is de Womanizer DUO. De eerste toy van het merk voor dubbele stimulatie.

Waarom een luchtdrukvibrator?

Niet bekend met luchtdrukvibrators? Deze type toys zijn binnen een aantal jaar uitgegroeid tot dé crème de la crème van sexspeeltjes voor vrouwen. Andere speeltjes doen onder voor de krachtige motor en unieke stimulatie door luchtdrukgolven. Een Womanizer prikkelt niet direct óp je clitoris, maar maakt gebruik van pulserende stimulatie wat uniek en extra intens voelt. Zo intens dat 52% van de gebruikers binnen 1 minuut een orgasme ervaart en 73% meerdere orgasmes bereikt. 76% noemt het orgasme ‘intens’ en 63% ervaart een geheel nieuwe seksuele beleving.

Over de Womanizer DUO

De naam zegt het al: de Womanizer DUO zorgt voor dubbel genot. Waar de meeste Womanizer-speeltjes alleen je (glans)clitoris prikkelen, heeft de DUO twee punten van stimulatie: natuurlijk de luchtdrukstimulator, maar ook een G-spot stimulator. Dat betekent dus: een dubbel zo heftig orgasme.

De luchtdrukstimulator heeft een zacht opzetkapje die je over je clitoris zet. De G-spot vibrator is flexibel en breng je bij jezelf in. Je kunt de twee krachtige motoren apart bedienen. Het luchtdruk-deel kent 12 standen en het G-spot-deel is voorzien van 10 standen.

Bij de Womanizer DUO hoef je niet bang te zijn dat-ie zomaar afgaat. Dankzij de slimme touchsensor zal de toy alleen werken als hij in aanraking komt met huid. De Womanizer DUO is gemaakt van siliconen en ABS (helemaal veilig te gebruiken dus). Het luchtdrukspeeltje is USB-oplaadbaar, waterproof en wordt geleverd met een mooi bewaartasje.

  • Luxe stimulator
  • G-spot & clitorisstimulatie
  • Met touchsensor
  • 12 luchtdrukstanden
  • 10 vibratiestanden
  • Waterproof
  • USB-oplaadbaar
  • Topkwaliteit
  • In zwart of bordeauxrood

Prijskaartje € 199,-

Onze review over de Womanizer DUO

De eerste indruk

“Ik doe dit al een tijd, maar ik heb nog nooit zo’n mooie verpakking gezien voor een sextoy. Aan de verpakking te zien heb je helemaal niet het idee dat er een speeltje voor je neus ligt. De kleur van de Womanizer DUO vind ik ook prachtig. Ik heb – net als bijna iedereen – de standaard felroze en lila vibrators in de kast liggen. Deze bordeauxrode kleur is een welkome afwisseling.”

De uitstraling

“De Womanizer DUO heeft een superdeluxe uitstraling. Dankzij de chique verpakking, prachtige kleur en mooie fotografie weet je dat je een echt goed product in handen hebt. Wel is de vorm van de DUO even wennen! Het is een vrij grote toy. Maar ja, grote toy betekent grote motoren en groot genot. Dus dat mocht de pret niet drukken.”

De trillingen en standen

“Wauw, alsof ik even weggeblazen werd! Laten we zeggen dat de eerste test niet van lange duur was. Ik ging er dan ook vol voor. Voor de tweede testrit had ik beide stimulaties op het allerlaagst gezet. Dit is fijn om mee te beginnen. Je wilt immers wel lang kunnen genieten. Na alle 12 luchtdrukstanden en 10 vibratiestanden van de G-spot te hebben geprobeerd, vond ik een ritme dat ik lekker vond en dat ik in ieder geval vijf minuten kon volhouden. Want trust me, je wilt dit gevoel zo lang mogelijk ervaren. De luchtdrukgolven zijn op zich al geweldig en ik wist niet dat het nóg lekkerder kon. Het fijne, intense gevoel van de Womanizer-luchtdrukstimulatie, gecombineerd met het vibreren tegen de G-spot (inwendige clitoris). Deze dubbele stimulatie zorgt voor een heel intens en heel diepe stimulatie van de clitoris. En dat betekent: een grote vuurwerkshow!”

Het gebruik

“Een heel groot pluspunt vind ik dat je beide motoren apart kunt bedienen. Vooral omdat de luchtdrukstimulatie op zich al intens is. Als het je even te heet onder de voeten wordt, dan kun je deze zachter zetten om langer te kunnen genieten. Wat ook geweldig is, is dat je de Womanizer DUO als het ware handsfree te gebruiken is. Als je ‘m inbrengt, aanzet en je benen tegen elkaar klemt, kun je de toy in principe loslaten. Heel handig als je nog een porna-filmpje wilt kijken bijvoorbeeld. De touchsensor vind ik echt een topuitvinding. Nu hoef ik me geen zorgen te maken dat de DUO afgaat op onhandige momenten. Hadden alle vibo’s dat maar…”

Musthave?

“Yes, yes, yes! Je moet er wel diep voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook echt waar voor je geld. Ik zeg altijd dat elke vrouw een Womanizer zou moeten hebben, maar nu weet ik dat het nog intenser kan: namelijk dankzij de Womanizer DUO: the best of both worlds.”

De Womanizer DUO is bij EasyToys voor €199,- te koop in de kleuren zwart en bordeauxrood. Heb je een iets kleiner budget of wil je iets ander spannends kopen? EasyToys.nl verkoopt tienduizenden speeltjes en andere erotische artikelen zoals lingerie en glijmiddel. De winkel levert altijd discreet en binnen één werkdag. Wel zo fijn!

womanizer-inside-out

Beeld: Eigen beeld
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy