Speeltje van de maand: Satisfyer Pro 4 Couples

door Redactie

Een nieuwe maand betekent een nieuw speeltje om te proberen. Dit keer eentje speciaal voor koppels, maar ook perfect voor solomomenten. Wij testten de Satisfyer Pro 4 Couples voor je uit.

Waarom de Satisfyer Pro 4 Couples?

De Satisfyer Pro 4 Couples is een speeltje gemaakt voor heterokoppels. Het levert plezier op voor zowel hem als haar. Zoals we de Satisfyers kennen heeft ook deze een breed door luchtdruk vibrerend gedeelte wat rust op de clitoris. Het speciale aan deze toy is dat hij ook een ander gedeelte heeft wat vibreert, wat stimulatie aan de vrouw én man geeft. De Satisfyer wordt gedragen door haar tijdens de penetratie en door alle vibraties zorgt dit voor plezier voor beiden. De vibrator heeft twee verschillende motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. Er zijn 10 vibratiestanden, hij is volledig waterproof en gemaakt van zacht body-safe siliconen. De vibrator kun je opladen met een magnetische USB oplaadkabel.

satisfyer

De Satisfyer Pro 4 Couples op een rijtje:

  • Voor koppels
  • Luchtdruk en vibraties
  • 2 motors
  • 11 luchtdrukstanden
  • 10 vibratiestanden
  • Waterproof
  • Body-safe silicone
  • Oplaadbaar
  • Kleur: Wit

Prijskaartje: € 59,95 € 49,50 bij Easytoys

Onze ervaring

Eerste indruk

“Op het eerste zicht ziet de Satisfyer er chic uit. Ik vind de verpakking en het design er heel erg mooi uitzien, erg uitnodigend. Ik heb zelf nog nooit een luchtdruk vibrator gebruikt, dus ben erg benieuwd hoe dit gaat voelen. Ook heb ik nog nooit samen met mijn vriend een toy gebruikt, dus ook dat is een eerste keer. Het materiaal voelt goed en zacht aan. De Satisfyer zelf heeft een beetje een schattige uitstraling, al vraag ik me wel af of het goed gaat blijven zitten tijdens de penetratieseks.”

satisfyer

Standen en trillingen

“De eerste keer dat ik de toy aanzette, schrok ik een beetje van het geluid. Je hoort de luchtdruk vibrator best goed en ook het trillende gedeelte wat je inbrengt, trilt hard en maakt redelijk wat geluid. De trillingen klonken een beetje intimiderend, maar ik was ook erg benieuwd naar hoe het zou voelen. Er zitten twee motortjes in de vibrator die je apart van elkaar kunt besturen.

Ik heb eerst de Satisfyer een paar keer zelf gebruikt om er handigheid in te krijgen. Het was best een wennen om alles goed op z’n plek te krijgen. Het is een klein speeltje waarbij de afstand tussen de luchtdruk vibrator en het ander vibrerende gedeelte niet groot is. Uiteindelijk lukte het en zat alles goed op z’n plek. De luchtdrukvibraties verraste mij positief en dit was dan ook zeker een fijn gevoel. Zoals ik al van veel vriendinnen om mij heen hoorde zorgen die vibraties voor een gevoel op een heel ander level en dat kan ik dan ook zeker beamen. Ik kwam heel snel klaar! Ik had op een gegeven moment wel de vibraties van het inwendige deel uitgezet omdat die naar mijn persoonlijke mening iets te intens waren. Maar hou jij van harde vibraties, dan is dat zeker iets voor jou!

Na een paar keer zelf te hebben gebruikt, was het tijd om het samen met mijn vriend te proberen. Een tip voor je deze Satisfyer samen gebruikt is om heel erg opgewonden te zijn en ook glijmiddel te gebruiken. De luchtdrukvibraties waren voor mij echt superfijn, wat de seks wel een andere ervaring maakte. Wel merkte we dat tijdens de seks het speeltje vaak verschoof, waardoor de luchtdruk vibrator niet goed op z’n plek blijft. Daardoor moet je ‘m vasthouden, wat een klein beetje onhandig is. Daarnaast zitten de knopjes van de twee verschillende motortjes dicht bij elkaar, waardoor je soms aan het zoeken bent naar het goede knopje voor een andere vibratiestand. Maar ook hier vind je na verloop van tijd handigheid in.”

Must have?

“Als ik een cijfer zou moeten geven dan zou ik de toy een 8 geven. Ik vind de luchtdrukvibraties top en dit geeft een heel erg fijn orgasme. Ik zou de Satisfyer dan ook zeker vaker alleen gebruiken! Ik vind de harde vibraties van het inwendige deel minder fijn. Ik ben meer fan van wat subtiele vibraties en verschillende standen waarbij je het kan opbouwen. Ook is het samen gebruiken van de toy in het begin ook een beetje onhandig, door de knopjes die dicht op elkaar zitten en het verplaatsen van de toy. Na verloop van tijd krijg je hier wel handigheid in, maar het is wel even stuntelen.

Het is dus geen speeltje wat je zo een, twee, drie even gebruikt. Het vereist wel wat handigheid en je moet er ook echt de tijd voor nemen. Maar als je iets nieuws wilt proberen dan is het zeker een aanrader. Als jij/jullie het eenmaal doorhebben en er handigheid in hebben gevonden, dan is dit een leuke toevoeging voor jullie seksleven!’’

Dus, ben je enthousiast geworden? Shop de Satisfyer Pro 4 Couples dan hier via EasyToys! Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Het pakket wordt discreet bezorgd.

Beeld: Eigen fotografie/EasyToys

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy