6 romantische date-ideeën tijdens de feestdagen

door Maud

Groots uitpakken met kerst zit er dit jaar, dus zoeken we de knusheid maar op. Kerst met je boyfriend/girlfriend, dat is ook harstikke fijn toch? Wij hebben 6 romantische date-ideeën op een rijtje gezet.

Koekjes bakken

Spring op van de bank en duik samen in de keuken. Je kan het zelf zo gek maken als je maar wilt. Van kerstkoekjes tot een kerstslof, alles kan. Het is ook heel fijn om samen zo’n creatie te maken, want daarna kan je ze samen lekker opsmikkelen. Wil je het niet alleen romantisch, maar ook sexy maken? Draag allebei niks anders dan een keukenschort.


Wandeling

Het klinkt misschien een beetje saai, maar wandelen is een erg leuk date-idee. Wandelingen geven je rust, je bent er ‘even lekker uit’ en je kunt lekker kletsen. Neem zelf warme chocolademelk of glühwein en wat lekkers mee voor een mini-picknick. Als het dit jaar ook gaat sneeuwen, is het nóg romantischer.

Schaatsen

Haal je schaatsen van zolder en ga lekker schaatsen met je geliefde! Het is lekker cliché en het komt elke Kerst weer terug, maar het is zo leuk om te doen. Lekker onhandig vallen op het ijs terwijl je partner je net op tijd opvangt. Hoe romantisch!


Kerstfilm marathon

Pak lekker wat dekentjes, chocomel met slagroom en kruip lekker op de bank tegen elkaar aan. Kies een reeks van kerstfilms uit waar jullie samen uren naar kunnen kijken. Zo komen jullie echt in die kerstsfeer en het is ook nog eens heel knus.

Maak ‘Hot Chocolate Bombs’

Deze trend is dit jaar echt binnen komen vliegen, maar dit wil je wel een keer maken. Hot Chocolate Bombs zijn chocolade ballen, gevuld met cacaopoeder en mini-marshmallows. Wanneer je deze bombs in warme melk laat vallen, gaan ze door de warmte vanzelf kapot. Hoe leuk is dat? Er zijn genoeg tutorials te vinden op YouTube hoe je deze moet maken.

Meer over date-ideeën:

10 originele date-ideeën die niet saai zijn

Vijf belangrijke tips die iedere vrouw moet onthouden tijdens het daten

Daten met een budget: 30 goedkope date-ideeën

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy