Sexy verhaal: Solo (+podcast)

door Yentl

Eindelijk is het zo ver! MyMagicWand is net thuisbezorgd. Met de doos in mijn hand ren ik opgewonden de trap op richting mijn slaapkamer. Enthousiast ga ik op mijn bed zitten en open de verpakking.

Ik ben onder de indruk van dit grote en redelijk intimiderende speelgoed en kan eigenlijk niet wachten om ‘m uit te proberen. Ik denk kort aan de belofte die ik heb gemaakt. Ik zou wachten tot mijn vriendin thuis is zodat we er samen van kunnen genieten, maar dit speeltje verdient een testritje. Hoe moeten we anders in het heetst van de strijd weten hoe het in z’n werk gaat?!

Nog twijfelachtig haal ik de Magic Wand uit de verpakking en bestudeer ‘m aandachtig. Een verlangen knalt door mijn lijf.

Fuck it, ze vergeeft het me vast wel.

Hij voelt wat zwaar, maar ik twijfel geen seconde aan zijn kunnen. In no time heb ik mijn broek en string uitgeschopt en de stekker in het stopcontact gestoken.

Voorzichtig en een tikkeltje zenuwachtig druk ik het speeltje aan. Krachtige vibraties trillen tegen mijn vingertoppen en ik ga opgewonden op bed liggen. Ik laat mijn vingertoppen speels over mijn beha glijden, steeds verder naar beneden. Bij mijn clit aangekomen oefen ik zacht wat druk uit. In gedachten probeer ik mij voor te stellen hoe het voelt als de Magic Wand tegen mijn clit aan trilt.

Om uit te proberen druk ik het speeltje eerst tegen de binnenkant van mijn bovenbeen om ‘m vervolgens steeds meer richting mijn poesje af te laten dwalen. Bij iedere centimeter die ik dichter in de buurt kom neemt mijn ademhaling toe.

Om de spanning nog iets op te bouwen laat ik mijn vingers naar binnen glijden en begin te masseren. Van opwinding rolt er een kreun over mijn lippen en ik sluit mijn ogen. In gedachten zie ik het gezicht van mijn vriendin die mij vol verlangen aankijkt. Ik beeld mij in dat zij uitgebreid toekijkt. Ondertussen vind het speeltje de eindbestemming en ik hou kort mijn adem in.

Masserende golven trillen tegen mijn clit en schaamlippen. Ik ben zeker onder de indruk. Er wordt meer gestimuleerd dan ik in eerste instantie dacht. Ik trek mijn vingers terug en haal een borst uit mijn beha. Opgewonden begin ik mijn borst te kneden en ik knijp af en toe in mijn tepel.

Ongecontroleerde kreungeluiden galmen door mijn slaapkamer. Ik druk op het speeltje om een andere vibratiestand aan te zetten. Ik merk dat mijn lichaam al aardig aan het kronkelen is en besluit voor een speelser patroon te gaan. Eén die me niet continu in vuur en vlam zet, maar me af en toe ook rust geeft om de spanning op te bouwen. Het voelt heftig, maar verslavend lekker.

In gedachten hoor ik mijn vriendin zeggen hoe geil dit tafereel eruitziet en beeld ik mij in dat het haar vingertoppen zijn die zich om mijn tepel hebben geklemd. Ik kan haar aanmoedigende woorden bijna horen. Ze zou me zoenen, vol overgave en ik zou haar, op mijn beurt, aanraken. Haar volle lippen, haar borsten, gewillige tepels en haar gevoelige clit.

Ik lig zo te fantaseren terwijl de Magic Wand mijn gevoeligste plek blijft masseren dat ik haar bijna kan horen kreunen. Ik ben opgewonden, vreselijk opgewonden. Bij iedere nieuwe ronde van trillingen voel ik mijn onderlichaam gevoeliger worden.

Met mijn ogen nog steeds gesloten pak ik mijn tepel steviger vast. Het trekkende gevoel zorgt ervoor dat mijn ademhaling geheel ongecontroleerd is en de meest sexy beelden schieten door mijn hoofd. Ik kreun luid zodra de gevoeligheid het overneemt en ik de hitte voel aankomen.

Mijn benen lijken te spartelen, ik kan ze amper nog in bedwang houden. Ongekende verlangens razen door mij heen en mijn orgasme neemt het over. Ik krijg het warm, mijn benen tintelen en mijn keel voelt wat schor van het gekreun. Buiten adem laat ik de Magic Wand op het bed vallen en druk 'm vluchtig uit.

Tussen mijn benen voelt het kletsnat, ik kan mij niet herinneren dat het eerder zo nat heeft gevoeld.

Zodra ik ben bijgekomen pak ik het speeltje en ga op de rand van het bed zitten. Wanneer ik achterom kijk zie ik een natte vlek op de plek waar mijn billen net lagen. Lachend leg ik de Magic Wand er naast en maak een foto. Ik stuur 'm naar mijn vriendin om te laten weten dat het pakketje inmiddels is aangekomen.

Ik voel mij nog steeds uitgeput en laat me lachend achterovervallen. Als ik wist dat de MyMagicWand zo lekker was, dan had ik hem eerder besteld. Vanavond wordt ongetwijfeld opnieuw een feestje wanneer we hem samen proberen. Dan beginnen we met een uitgebreide massage.

Over de Magic Wand

Deze zeer krachtige wand vibrator is uitgerust met een krachtige motor die 6 verschillende vibratie standen levert: 3 snelheden en 3 verschillende patronen. De variërende standen bedien je eenvoudig met de drukknopjes op ronde handvat. Met de onderste knop zet je de vibrator aan en uit. Met de + en – knop schakel je naar een hardere of zachtere stand. Plug de stekker in het stopcontact, zet de MyMagicWand aan en kies je favoriete stand. Ga vervolgens voor een heerlijke massage of verken de meest gevoelige plekjes met de zachte, ronde kop. Uiteraard is de MMW ook geschikt voor partners die elkaar willen verwennen. Van massages met een happy end tot snelle solo-sessies, de wand vibrator zal voldoen aan al je eisen op elk gewenst moment in de slaapkamer.

Dit stukje zaligheid shop je bij Easytoys. Vandaag besteld = morgen (discreet geleverd) in huis! De MyMagicWand heeft ook nog allerlei opzetstukken voor meer genot en plezier.

MagicWand

Meer verhalen:

Een heet bad (+ Podcast)

Zijn ex

Kantoorgeheimen (+ Podcast)

Beeld: Pexels / Easytoys

Dit verhaal wordt mogelijk gemaakt door EasyToys

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy