Sexy verhaal: Een trio met zijn tweeën

door Matthijs

“Een trio,” zeg ik. “Met nog een vrouw dan,” voeg ik er lachend aan toe. Je grinnikt. “Ja, jij bent niet het type dat er nog een man bij wil. Dat had ik wel bedacht al.” Je blik wordt langzaam weer serieuzer.

“Maar eh… nog een vrouw dus. Ben ik niet genoeg voor je?” je vraagt het nonchalant en lacht erbij, maar ik weet zeker dat je het je toch een beetje afvraagt.

“Dat is absoluut niet zo en dat weet je ook wel. We seksen zo goed en intens samen. Ik vind het heerlijk met je. Maar een trio… tja, het is niet origineel, dat weet ik ook wel, maar het staat toch op een soort wishlist. Al lang voordat wij het deden overigens.”

Je lacht weer en zegt: “Weet ik inderdaad wel. Ik plaag je maar. En daarnaast vroeg ik net toch of er nog iets is wat je ooit zou willen doen? Dus no worries. Maar eh, als je iemand zou mogen kiezen. Wie zou dat dan zijn? Of ken ik haar niet?”

“Myrthe,” zeg ik misschien nét iets te snel. “Ik vind haar echt knap en heel lekker. En volgens mij houdt ze net zo van seks als jij. Dus? Deal?” Ik vraag het overduidelijk tegen beter weten in, maar ik ben wel benieuwd naar je reactie.

Je lacht weer naar me. “Nou, ik hoef het niet zo nodig met een vrouw te doen, maar als ik iemand moest kiezen, dan zou zij het zijn. Ze is zeker een wilde. En ze is echt wel mooi inderdaad. Ik snap wel dat je het met haar zou willen doen.”

“En jij dan? Zou jij het dan graag een keer willen doen met twee mannen?”

“Nee,” zeg je vrij resoluut. “Nee, dat lijkt me echt too much ofzo. Nee dan zou ik zeker weten toch voor een vrouw gaan.”

Het is heerlijk om zo met je te praten over seks en onze fantasieën en wensen. Zo is het ook allemaal begonnen, bedenk ik me. Ha! Wij zijn eigenlijk de klassieke ziekenhuisroddel, maar dan in het echt. De dokter en de zuster die het samen doen. Stiekem in het ziekenhuis af en toe. Als we samen dienst doen bijvoorbeeld. Eerst begon het met kletsen. Appen. Over van alles. Maar het ging steeds vaker over seks. Over wat we lekker vonden. En wat niet. Het was gewoon een kwestie van tijd tot we al die gesprekken in de praktijk zouden brengen.

En Myrthe? Myrthe is een collega en goede vriendin van je. Jullie delen veel, zien elkaar ook privé, maar gewoon als goede vriendinnen. Verder niet. Maar fuck… Ze is echt lekker. Jullie zijn by far de meest besproken meiden op de afdeling. En ik kan niet ontkennen dat ik ook wel eens aan haar gedacht heb tijdens een solo-sessie. Maar als ik fantaseer dat we het een keer met z’n drieën zouden doen… jullie ook samen bezig zouden zijn… mijn God. Ik heb het net al gezegd. Het is niet origineel. Bijna afgezaagd, maar ik kan het niet ontkennen. Ik ben een moderne vent, maar in mijn seksuele voorkeur echt ouderwets. En dus staat een trio met jullie twee hoog op de fantasielijst.

Ik kruip tegen je naakte lijf aan en laat mijn vingers over je huid glijden. Zachtjes strijk ik over je buik en borsten. Je lijf windt me altijd zo op. Mijn vingers maken plaats voor m’n lippen. Ik kus je buik. Zachte kussen in een willekeurig patroon. Af en toe zoeken mijn lippen je tepel. M’n tong doet dan even mee. Ik hoor hoe je diep inademt dan en heel langzaam en zachtjes uitademt.

Je handen glijden over mijn armen naar mijn schouders en eindigen in m’n haar. Je kroelt erdoor en kreunt. Je duwt mijn hoofd zachtjes naar beneden, richting je kruis.

“Oh, wil je weer?” ik grinnik en kijk omhoog naar je. “Ja,” zeg je zachtjes, “ik ben geil.”

“Hmmmmm,” antwoord ik, “hoe komt dat toch?” voeg ik er plagerig aan toe. Je glimlacht schuldbewust en draait je hoofd een beetje weg.

“Gewoon… ik denk ergens aan.” Je lacht stout met je tong tussen je tanden.

Het lijkt of ik een nieuwe bron van opwinding en lust in mezelf ontdek. Wat fucking geil is dit! Ik weet zeker dat je nu fantaseert over Myrthe en mij. Over hoe het zou zijn om samen te seksen. Niet plat en oppervlakkig en afstandelijk. Maar nieuw en intiem en geil.

Dit is alleen niet het moment om het nog eens uitgebreid te gaan bespreken. Dit is het moment om voor de tweede ronde te gaan. En hoe.

Mijn hoofd zakt tussen je benen en al snel vinden mijn lippen je clit. Ik kus je. Steeds opnieuw. Op je clit en je schaamlippen. Tot je kreunt en je mijn hoofd steviger in je kruis drukt. Mijn tong glijdt als in antwoord bij je naar binnen en ik lik je vol overgave. Je kutje krijgt mijn volle aandacht en ik lik, kus en zuig je overal.

Dan komen mijn vingers. Je bent kletsnat. Mijn zaad van de eerste ronde, samen met mijn kwijl en je vocht maken je glad en m’n vingers glijden moeiteloos naar binnen. Zooo lekker.

Ik ben keihard. Je bent zo lekker, zo opwindend. En het feit dat je nu zo goed gaat op die trio-fantasie is echt ongelooflijk.

Ik richt me op en ga schrijlings over je heen zitten. Op mijn knieën over je borstkas heen. Mijn pik uitnodigend vooruit. Met één hand duw ik m’n erectie omlaag naar je mond, terwijl ik ondertussen achterover leun en met mijn andere hand je kutje weer vind. Mijn vingers draaien direct over je clit en glijden af en toe naar binnen.

Je richt je meteen iets op en grijpt m’n pik. Je tong schiet langs de schacht omhoog en daarna sluit je je lippen om mijn eikel. Fuck! Wat lekker! Je pijpt me vol overgave terwijl ik je nek ondersteun en je in hoog tempo vinger.

Je kreunt en kermt hardop. Af en toe laat je mijn pik uit je mond los om hem over de hele lengte te likken. Speekselslierten hangen eraan en druipen over je wangen, maar het geeft je niks. Je gaat er volledig in op.

Ondertussen voel ik je kutje samenknijpen en merk ik dat we alle twee ons hoogtepunt naderen. Maar ik wil het nog niet. Ik wil nog even in de geilheid van de fantasie met Myrthe blijven hangen.

En dus glijden mijn vingers uit je en trek ik mijn pik terug. Je zucht en laat je hoofd op het bed vallen. Nu de rush naar de climax is onderbroken merk je toch enige kramp in je nek. Ik sla één been terug naast je en fluister: “Ga eens op je buik liggen.” Gewillig draai je je om en leg je je hoofd neer. Afwachtend op wat komen gaat.

Mijn hand beweegt vlot omhoog tussen je benen en mijn vingers glijden direct je kutje weer in. Je kromt je rug en duwt je kont de lucht in, zodat ik dieper in je kan. Als vanzelf spreiden je benen zich nog wat. Mijn vingers glijden gestaag in en uit je. In een rustig tempo. Niet ruw en snel, maar ook niet teasend en langzaam. Af en toe strijken ze over je clit en blijven daar even hangen. Om vervolgens weer heerlijk in je te glijden. Je begint weer op te bouwen. “Hmmmmm.” Kreun je met gesloten ogen.

“Lekker schatje?” vraag ik. “Ja… heerlijk.” Is je zachte antwoord. Je lijkt weg te dromen in een roes van genot en ontspanning. Ik waag het erop… “Stel je voor dat het niet mijn hand is die dit doet… maar die van Myrthe.” Fluister ik in je oor. Je mondhoek krult omhoog. “Voel hoe haar vingers in je kutje glijden. Hoe ze je precies weet aan te raken waar je wil.” Mijn andere hand glijdt zachtjes over je rug terwijl ik doorga “Voel hoe haar vingers over je huid gaan. Hoe haar tepels over je billen strijken en haar krullen over je rug kriebelen als ze je billen kust. Stel je voor dat zij dit doet en niet ik.”

“Dat deed ik al…” fluister je gelukzalig en ik grijns, wat ben je toch een heerlijk boefje.

Ik wil mee in je fantasie. Ik wil hem zo goed mogelijk kloppend maken. Ik wil hem zo uitvoeren dat het een totaal nieuwe ervaring voor ons wordt. “En nu dan… wat wil je dat we doen?” Ik ben benieuwd naar je antwoord. Wat gaat er door je hoofd? Welke geile gedachten zwemmen in deze smeltkroes van fantasieën?

“Ik wil dat je me neukt, terwijl Myrthe me likt.” Je zegt het rustig, met je ogen dicht. Alsof je beschrijft wat je voelt en voor je ziet.

“Hmmmm,” kreun ik. “Heerlijk.” Mijn hand tussen je benen maakt plaats voor mijn pik. Ik laat hem in je glijden. Je slikt als ik helemaal in je zit. Dan pak ik je bekken en voorzichtig draaien we om. We voelen elkaar perfect aan en even later lig ik op mijn rug en zit je in reversed cow-girl op mijn pik. Je handen steunen achter je naast mijn schouders op bed. Je trekt je benen wat op en lift je bekken iets, zodat ik kan stoten. Ik beweeg met rustige, lange halen in en uit je. Je laat je hoofd in je nek vallen en concentreert je op het gevoel van mijn pik in je.

“Ze zit voor je schatje,” zeg ik, “ze bukt voorover en haar tong vindt meteen je clit.” Terwijl ik het zeg reiken mijn handen om je heen en glijden naar je kutje. Mijn vingers masseren zachtjes je clit. Je zucht en kreunt. Mijn pik blijft stevig in en uit je glijden, terwijl mijn vingers je clit bewerken.

“Je bent zooo lekker schatje. Voel je hoe we je neuken? Ze geniet van je. Ze likt je kutje zoals niemand dat kan.” Ik verlies mezelf in de situatie. Mijn god, als Myrthe hier werkelijk was, met haar heerlijke naakte lijf, likkend aan het kutje waar mijn pik nu in en uit glijdt. Zacht spelend met m’n ballen. Haar tong af en toe plagend over mijn schacht. Dat zou ik toch echt niet lang volhouden.

Sterker nog, ik houd het nu ook niet. De situatie is te geil. Je gaat zo lekker op “mijn” fantasie en je heerlijke kutje stimuleert mijn pik gewoon veel te goed.

“Oh, ik kom al schatje.” Kreun ik en ik stoot mezelf volledig in je. Schokkend kom ik diep in je klaar en ik grom bij ieder spasme wat door mijn pik schiet. Ondertussen blijven mijn vingers werken en mijn orgasme is het laatste zetje wat je nodig had.

Je hoofd schiet vanuit je nek naar voren met je kin op je borst, alsof je kijkt naar hoe Myrthe je kutje likt en je naar je hoogtepunt werkt. Je buik en bekken trekken samen en een ongekende golf van genot gaat door je heen. Je lijf spant en ontspant en je kermt het uit. Je kantelt je bekken en zakt over mijn pik om me zo diep mogelijk te voelen en in die houding laat je je climax uitrazen.

Als je het schokken ophoudt, draaien we opzij en liggen we naast elkaar. Ik sla mijn arm om je heen en zie je gelukzalige gezicht. Je ziet er precies zo uit als ik me voel. Bedenk ik me.

Je zucht en fluistert dan glimlachend: “Mijn god, dat was echt fantastisch, Myrthe.”

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy