Sexy verhaal: Zoveel meer dan beste vrienden

door Kim

Toen ik erachter kwam dat hij gevoelens voor mij had, was hij mijn beste vriend. Stiekem wist ik het altijd wel een beetje, maar ik had er geen gehoor aan gegeven. Totdat ik een helder moment van realisatie over me heen voelde komen… ‘Ik heb ook gevoelens voor hem!’.

Het was een donderdagavond. We zaten in een café bij mij om de hoek, lichtelijk aangeschoten. Zoals gewoonlijk waren we in voor een potje kattenkwaad. Dit was in de tijd dat ik in Amsterdam woonde en er elke avond een feestje viel te vieren. Maar in plaats van onze voeten wild te laten stampen op een in bier ondergedompelde dansvloer, stelde ik voor om bij mij thuis vunzige deuntjes op te zetten.

Knuffelen deden we vaak, maar dit was next level.

Hij zat op mijn bureaustoel een sigaret te roken. Ik stond achter hem. Er ging van alles door mijn hoofd. Het was net uit met mijn ex en daar had mijn bestie meer dan genoeg over te zeggen. Zijn mening was dat ik iemand verdiende die écht om me gaf en volledig voor me zou gaan, iemand die wist wie ik was en dat volledig respecteerde. Iemand zoals hij. En hij had nog gelijk ook. Dus ik motiveerde mezelf om ervoor te gaan. “Laat dat bang zijn maar achterwege… gewoon doen”, galmde door mijn hoofd.

Ik liet mijn handen op zijn schouders rusten. Hij greep mijn rechterhand beet en bleef rustig zitten. Met mijn linkerhand gleed ik langzaam omhoog langs zijn nek. Ik voelde zijn spieren aanspannen. Knuffelen deden we vaak, maar dit was next level. En dat viel op. Ik rommelde door zijn superzachte bos donkerblonde krullen heen. Hij had altijd zo’n mooi kapsel. Ik hoorde hem diep inademen. Ik draaide me naar zijn gezicht toe en zag dat hij zijn ogen had gesloten. Volgens mij wist hij niet helemaal wat er gebeurde, maar hij liet het in alle vrede toe.

Langzaam liep ik om de stoel heen en toen ik voor hem stond ging ik op zijn schoot zitten. Mijn gezicht recht tegenover zijn gezicht… onze lippen centimeters van elkaar verwijderd. Hij deed zijn ogen open en keek me verbaasd aan. Ik voelde dat hij zijn opwinding niet kon onderdrukken. Met een bescheiden lach op mijn gezicht pakte ik zijn gezicht beet en plaatste ik mijn lippen op de zijne. Het was elektrisch. Zijn tong voelde zacht en glad, als zoete kauwgom op een zomerdag. Ik zonk volledig weg in de smaak van zijn kus. En hij in de mijne. Zijn armen wikkelden om mijn lichaam heen en hij drukte me stevig tegen zijn borstkas aan. Met zijn mond nam hij dat waar hij al die maanden zo gretig naar had verlangd. Het was magnetisch.

Hij keek me aan, verloren in de diepe wateren achter deze blauwe kijkers. “Dit had ik niet verwacht… hoe? Ik bedoel… Waarom?”, stamelde hij onschuldig. “Ik vind je leuk schat, daarom!”. Ik lachte en gaf hem een kus. Hij beet op zijn lip. “Leuk-leuk?”. Ik antwoordde: “Ja! Leuk-leuk!”.

De eerste stap was gezet. Alles lag open en bloot op tafel. En dat was precies wat ervoor nodig was om het beest in hem wakker te schudden.

Hij trok mijn kleding uit, hongerig en wild.

Hij tilde me op en zette me neer op het bureau. Statig stond hij voor me, tussen mijn benen in gedrukt. Ik leunde achterover, ik probeerde mezelf omhoog te houden. Met al zijn kracht hing hij over me heen, zijn handen stevig in mijn middel gegrepen en zijn lippen vurig op de mijne gedrukt. Passie hing in de lucht. De vlam was ontstoken. Ik wikkelde mijn benen om zijn billen heen en zocht steun in zijn grip. Hij hield me dicht tegen hem aan. Zijn handen gleden over mijn rug heen. Wauw… wat een gevoel, wat een sensatie! Misschien was het omdat we elkaar door en door kenden dat we geen barrière hoefden te trotseren en meteen in het diepe konden springen. Misschien was het omdat we gewoonweg perfecte chemie hadden, maar dit al die tijd hadden onderdrukt. Wat het ook was… het was sensationeel!

Hij trok mijn kleding uit, hongerig en wild. Geen seconde langer mocht ik bedekt zijn. Alles moest open en bloot. Niet alleen de gevoelens, maar vooral, in dat moment, de gloeiende huid van onze opgewonden lijven. Ik hoorde het bloed door mijn lichaam heen pompen, sneller en sneller, terwijl hij met zijn grote handen de stukken stof naar de andere kant van de kamer smeet. Zijn broek viel tot de grond, zijn T-shirt en boxer volgden. Beiden naakt en al volledig bezweet, ten midden van de hartstocht… beiden klaar voor dit nieuwe avontuur.

Hij kuste mijn nek. Hij zoog op precies de juiste plekken. Ik liet mijn nagels wegzinken in zijn rug en greep me stevig vast terwijl zijn handen naar beneden dansten. Zijn vingers op ontdekkingsreis naar diepere wateren dan de emoties in mijn ogen. Zijn bespeling stout en beminnelijk tegelijk. Mijn handen zochten naar zijn stijve, die op aangename wijze mijn kant op keek. Gewillig nam ik hem in mijn hand en streelde van boven naar beneden en weer terug. Een diepe kreun verliet de lippen van mijn niet alleen maar beste vriend, maar ondertussen ook nieuwe liefde. Hij sloot zijn ogen en gooide zijn nek naar achter. Het licht van de lamp scheen als een warme aura van achter zijn hoofd vandaan mijn kant op. Wat een plaatje…

Hij sloeg op mijn billen en gromde zijn genoegen mijn kant op.

“Ga eens voor me staan, over het bureau heen gebogen”, zei hij met een tikkeltje ondeugd in zijn stem. Sensueel draaide ik een rondje, schuddend met mijn billen, om vervolgens over het bureau heen te leunen. Ik stak mijn billen de lucht in en ging op de puntjes van mijn tenen staan. “Fuck…”, volgde na een diepe zucht. Hij was meer dan tevreden.

Met zijn nagels kraste hij zachtjes over mijn rug heen. Kippenvel, onmiddellijk. Hij sloeg op mijn billen en gromde zijn genoegen mijn kant op. Ik voelde hem dichter en dichterbij komen, totdat hij met zijn bovenbenen tegen me aanstond. Zijn stijve stond nog altijd paraat en met ongeëvenaarde wellustigheid duwde hij zichzelf strak naar binnen. Hij begon steeds sneller te stoten. Zijn handen stevig om mijn middel, zijn stijve diep en gezwollen tussen mijn benen. Een waas viel over mijn gedachten heen. Ik kon slechts genieten van het moment. Nadenken was een ding van het verleden. Beste vrienden zijn was een ding van het verleden. Het was zoveel meer dan dat, vanaf dat moment. Wij waren zoveel meer dan dat.

Hij liet zichzelf volledig gaan en stootte erop los. Zijn gekreun was prachtig om aan te horen. De geur van zijn zweet heerlijk om te ruiken. En het gevoel van zijn huid op mijn huid zoals nooit tevoren. Ik was verkocht. Ik was voldaan door de moed die ik bij elkaar had geraapt om er gewoon voor te gaan. Ik was gevuld met zijn geluk.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy