Sexy verhaal: De rit van mijn leven

door Kim

Soms moet je gewoonweg even terug in de tijd gaan om die stoute herinneringen te herbeleven. En als ik besluit om mijn archief der sexuele avonturen open te trekken dan kom ik vaak genoeg bij de letter M terecht.

Sex met M was altijd lekker. Stomend, zweterig, zwoel, geil, dromerig, spannend, hoe je het ook wilt noemen. Het was alles wat je kunt bedenken and then some. Onze liefde was de gewaarwording van het klassieke geval ‘destructieve relaties’, wat de passie alleen nog maar sterker maakte. We konden niet zonder elkaar. Vooral niet zonder de aanraking, de warmte, de verleiding van elkaars naakte lichaam. Hoe duidelijk het ook was voor een ieder in onze nabije omgeving dat we ver uit elkaars buurt moesten blijven, voor ons was het glashelder dat de lust die wij deelden er één van een zeldzaam kaliber was.

Op feestjes hingen we over elkaar heen. Bij vrienden thuis ook. Of wanneer er vrienden bij ons over de vloer waren. Tijdens nachten dansen vonden we altijd wel een wc, een backstage ruimte of een bezemkast om in los te gaan. Op een gegeven moment werden we zelfs gevraagd om op camera te tongzoenen als onderdeel van een promotie video voor een populair feest in Amsterdam. Onze chemie was aanstekelijk en een graag geziene gebeurtenis waar anderen maar al te graag door opgehitst werden.

Naast al deze publieke scenario’s bewaarden we natuurlijk meer dan genoeg hartstocht voor de slaapkamer. En de woonkamer. En de badkamer. Maar ondanks de heerlijke, persoonlijke momenten hing de duistere verleiding van de spanning opzoeken constant op de loer.

Het was een warme zomeravond die we in zijn appartement op IJburg doorbrachten waarop de creativiteit der sexuele uitstappingen tot leven werd gewekt. Terwijl hij plaatjes stond te draaien in de glazen aanbouw hing ik met een sigaretje uit het raam. Voorovergebogen, mijn rokje iets te ver omhoog en met mijn ogen op hem. Hij gebaarde knikkend dat ik naar hem toe moest komen op het exacte moment waarop hij mijn favoriete houseplaat afspeelde. Suck it van DJ Deeon. Ik ben en blijf een ‘sucker’ voor vunzige Booty Bass. Langzaam liet ik mijn blote voeten over het koude cement van de vloer glijden. Ik keek hem verleidelijk en speels aan, steeds iets dichter naderend. In de deuropening leunde ik nonchalant tegen de glazen wand aan. De bandjes van mijn topje raakten verstrengeld in mijn naar beneden glijdende vingertoppen, die mijn klamme huid streelden op de plekken waar ik door hem aangeraakt wilde worden. Hij deed zijn koptelefoon af en liep naar me toe. Zijn handen grepen om mijn middel en hij plaatste zijn lippen naast mijn oor. ‘Zullen we de auto pakken en rijden tot we niet meer verder kunnen?’. Met een grijns op mijn gezicht fatsoeneerde ik mezelf om vervolgens het klinkende geluid van zijn sleutelbos naar buiten te volgen.

We reden langs het IJmeer. Verder dan ik aan zou kunnen wijzen op een kaart, naar de meest verborgen uithoek die we konden vinden. De sterren stonden aan de hemel, de warme lucht piepte door het raam en de muziek echode zwoel door de auto heen. Toen stopte de weg. Om me heen zag ik niets meer dan een paar ijzeren hekken, bosjes en een hopelijk verlaten boerderij. Er stond een lantaarnpaal die rood licht op de omgeving scheen, waardoor de sfeer van die plek regelrecht uit een horrorfilm had kunnen komen. Twijfelachtig vroeg ik of M wist waar we waren, maar ook hij had geen flauw idee. Hij parkeerde de auto onder de lantaarnpaal en deed alle deuren op slot. Hij klom naar de achterbank en kleedde zichzelf uit. Het aanzicht van zijn gespierde lichaam in de erotisch getinte gloed was als snoep voor het oog. Ik moest hem proeven.

Mijn onderbroekje had ik onderweg al uit gedaan, zodat hij zijn hand de vrije loop kon laten gaan, dus ik klom gretig op zijn schoot. Hij trok mijn rokje vluchtig omhoog en met zijn handen op mijn billen gleed ik over zijn stijve heen. Op intense wijze vloeiden de angst van een onbekende en gevaarlijke locatie en de passie van onze lustvolle liefde in elkaar over. Met elke stoot, elke zoen en elke zweetdruppel steeg de hitte zodanig dat alle ramen besloegen. De auto schudde tot aan het hoogtepunt mee met onze driftige bewegingen als een alles behalve subtiele variant van die welbekende scene uit Titanic. Een sigaret na de sex heeft nog nooit zo lekker gesmaakt als dat het die nacht deed.

Alles wat de moeite waard is om het gevaar voor op te zoeken is ook iets waar je na één keer meer van wilt hebben. Zodoende bleef onze rit in mijn hoofd rondzweven als een vage droom die ik niet kon behappen. Het enige wat ik zeker wist is dat ik uitkeek naar de volgende keer. Nogmaals die kick, die rush, die high. Als een verslaafde verlangde ik naar klaarkomen in complete benauwenis.

Na een weekend bij vrienden in Hoorn reden we laat op de avond richting Het Gooi. We moesten iemand afzetten op een privéterrein dat alleen te bereiken was via smalle weggetjes tussen dichte bebossing. Het was pikdonker en compleet verlaten, slechts een klein pleintje met een enkele lantaarnpaal aanwezig om de weg te wijzen. Ik dacht dat we terug naar huis reden, maar M stopte prompt bij een groot hek gelegen aan het plein. Ik keek verschrikt naar rechts en zag een verzameling aan perfect geplaatste grafstenen door de mist heen loeren. De brok in mijn keel was een enkele seconde heviger dan mijn drang om mijn kleren van mijn lijf te scheuren, maar het moment dat zijn hand mijn nek met een stevige grip zijn kant op draaide en zijn lippen de mijne raakten wist ik precies wat ik nodig had. Het kloppen van mijn hart versnelde met elk kledingstuk wat door de auto vloog, met elke aanraking, met elke kus, met elke lik, elke hijg en elke grom. Daar, in de duisternis van de donkere nacht, voelden we ons levendiger dan ooit tevoren.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy