De andere vrouw #3: Stress en stiekem zoenen

door Esther

Op mijn 20e raakte ik verwikkeld in een affaire met een getrouwde man. De spanning was verslavend, ik genoot van de aandacht en werd zelfs een beetje verliefd. Natuurlijk leverde het de nodige problemen op en daar kunnen jullie nu eindelijk van meegenieten. In zeven delen vertel ik jullie van het begin tot het einde van de affaire waarin ik ‘de andere vrouw’ was… 

Lees het vorige deel.

Gelukkig hebben we nooit meer iets gehoord van security, maar na die achterdochtige opmerking zijn we extra voorzichtig. De spanning is natuurlijk part of the fun, maar het is niet de bedoeling dat we daadwerkelijk betrapt worden.

Sinds mijn verjaardag bedenken we dagelijks smoesjes om elkaar even te kunnen zien. Achter zijn kantoor is een gangetje naar de brandtrap waar nooit iemand komt en waar geen camera’s hangen. Dat stoffige, muffe gangetje wordt onze secret spot en lijkt ineens superromantisch als ik er met Simon sta.

Vlak voor mijn verjaardag had ik het een beetje gehad op mijn stage maar door Simon spring ik elke ochtend opgewekt uit bed. Ik tut me op, zorg dat mijn haar mooi zit en fiets opgewekt richting kantoor. De kriebels lijken elke dag meer te worden en ik bedenk steeds suffere excuusjes om even stiekem te kunnen tongen op “ons gangetje”. Toen vond ik het allemaal magisch, maar als ik er nu zo aan terug denk zit het toch wel tegen het wanhopige aan.

Op een zonnige dinsdagmiddag loop ik naar de Coffee Company om de hoek om cappuccino’s te halen voor bij de marketing meeting. Simon besluit met me mee te gaan. Ondanks dat we op straat nooit hand in hand zouden lopen of iets dergelijks, vind ik het een nog al gewaagde actie van hem. Ik wijs hem erop dat ik hem af en toe nog al roekeloos vind, waarop hij ineens vertelt dat zijn vrouw de laatste tijd achterdochtig is.

Geschrokken kijk ik hem aan: “Wat dan, ben je betrapt?” vraag ik.

“Nee, nee dat niet,” zegt hij semi-geruststellend, “maar ze vindt dat ik raar doe.” Ik raak meteen lichtelijk in paniek bij het horen van deze woorden. Als een vrouw vindt dat een man raar doet, weet ze dondersgoed dat er iets aan de hand is. Dan is het slechts een kwestie van tijd voor ze bewijs vindt. Ik begin te ratelen: “We moeten stoppen! Wat nou als ze je berichten leest?”

“Dat doet ze echt niet.” zegt hij zo kalm dat ik hem ineens heel naïef vind.

“Dus jij denkt dat als zij achterdochtig is, ze niet op onderzoek uitgaat? Als jij vanavond onder de douche staat, zit zij stiekem je telefoon door te spitten en hoppa dan hangen we. Echt waar, einde verhaal!” Ik sta inmiddels zo hard te praten dat de hele Coffee Company kan mee genieten.

Simon neemt me mee naar buiten en terwijl we teruglopen, stellen we een plan de campagne op. We besluiten dat het beter is om te stoppen met Whatsappen. Ik stel voor om Snapchat te gebruiken, zodat er geen berichten en foto’s terug te vinden zijn.

Snapchat?” zegt hij terwijl hij me vragend aanstaart.

“Generatiekloof!” roep ik plagend. Ik leg hem uit hoe de hondenfilter werkt en dat je snaps verdwenen zijn nadat je ze geopend hebt. Hij lijkt het te begrijpen. Ik zet meteen even de meldingen van de app uit op zijn telefoon zodat hij daar ook niet meer over hoeft te stressen. Hij waarschuwt me wel dat hij voortaan minder snel zal antwoorden als hij thuis is.

Terwijl hij op kantoor zit, in de sportschool staat en de hond uitlaat, ontvang ik gelukkig nog wel lekker veel berichtjes. Hij heeft de smaak helemaal te pakken op Snapchat en stuurt me de ene na de andere pikante foto. Ik antwoord even snel met een selfie. Simon maakt gelijk een screenshot, wat ik een typische roekeloze actie van hem vind. Hebben we net besproken dat hij voorzichtiger moet doen, gaat hij toch weer fotootjes van mij opslaan…

’s Avonds thuis kan ik het niet laten en stuur ik toch nog een leuk kiekje van mijn billen naar hem. Weer krijg ik de melding dat meneer een screenshotten heeft gemaakt. “Hé, dat is niet de bedoeling”, typ ik een beetje geïrriteerd. Even later blijkt dat Simon natuurlijk niet wist dat ik het kon zien dat hij stiekem al mijn snaps zat te bewaren. “Hoe kan ik het goedmaken?” vraagt hij.

“Volgens mij weet jij heel goed hoe je mij weer voor je kan winnen…” typ ik met een ondeugende grijns op mijn smoel. Als ik zijn antwoord lees, krijg ik meteen kriebels.

“Als je zaterdag aan het eind van de avond even naar kantoor komt, lik ik je zoals ik op je verjaardag ook gedaan heb.” Ik plan meteen mijn hele zaterdagmiddag om eindeloos te douchen, scheren en tutten zodat ik zeker weet dat ik er tiptop uitzie voor Simon.

De rest van de week houden we elkaar warm met sexy snaps en af en toe wat stiekem gezoen op de gang. Als het eindelijk zaterdag is, stap ik gedoucht en gepoederd op de fiets richting kantoor. Met een buik vol vlinders neurie ik vrolijk mee met mijn lievelingsplaylist als ik me ineens realiseer dat onze Commercieel Directeur ook op kantoor aanwezig is voor het project waar Simon mee bezig is. Namens de marketingafdeling heb ik hem afgelopen weken geholpen waardoor hij dus vrij goed weet wat mijn taken zijn, maar ook wat vooral níet mijn taken zijn. Hij weet dat ik niet meewerk aan Simons project dus als ik hem zo tegenkom, moet ik wel een geloofwaardige smoes paraat hebben.

Ondanks dat ik inmiddels een excuus heb bedacht, merk ik dat ik een stuk gespannener op de fiets zit dan eerst. Ik probeer mezelf een beetje te kalmeren door te genieten van de zonsondergang die de lucht roze kleurt en vooral diep adem te halen. Als ik er bijna ben, stuur ik Simon een berichtje.

Ik zet m’n fiets op slot en loop om het gebouw heen naar de brandtrap. Op de eerste verdieping staat Simon me op de wachten. Hij houdt de deur voor me open en trekt me naar zich toe zodra ik het gebouw binnenstap. Hij geeft me gelijk een intense zoen waardoor ik meteen meteen in the mood raak. Als ik mijn hand onder zijn shirt glip, houdt hij me tegen.

“De klanten zijn er nog”, zegt hij fluisterend. Ik schrik en kijk hem vragend aan. Hij opent een deur en vraagt me daar op hem te wachten.

Schijnbaar heeft de afdeling van finance een douche en kleine kleedkamer voor de sportievelingen die op hun racefiets naar het werk komen. Ik merk dat ik weer zenuwachtiger word. Als de Commercieel directeur me hier nu zou vinden, weet ik niet of ik me eruit kan lullen. Ter afleiding kijk ik nog even naar de reflectie in de spiegel. Hand door m’n haar en een beetje extra deo. Veel meer valt er niet te doen. Ik sta letterlijk te wachten op sex in een verwaarloosd kleedhok. What have I become?

Na tien eindeloze minuten, komt Simons guitige koppie dan eindelijk achter de deur te voorschijn.

“De deal is rond!” zegt hij met een grijns op zijn mond. “Let’s celebrate, schatje.” Met zijn gespierde armen tilt hij me op en zet me weer neer met mijn gezicht richting de muur. Terwijl hij wild mijn rok naar beneden trekt, steun ik met mijn handen tegen de muur zodat ik niet omval. Hij streelt mijn kuiten, kust mijn bovenbenen en verkent dan voorzichtig de rest met zijn tong. Als ik zachtjes kreun, komt hij snel omhoog en bedekt mijn mond met zijn hand. “Shhht”, sist hij. “Het zou kunnen dat onze grote baas nog wat papieren aan het nalopen is op kantoor”, fluistert hij in mijn oor. Ik schrik en verstijf even maar uiteindelijk wint de exhibitionist in mij het van mijn angst en vind ik het eigenlijk alleen maar ontzettend spannend dat we betrapt zouden kunnen worden.

Met zijn hand nog steeds strak op mijn mond, neemt hij me van achter. Het lijkt wel of onze lichamen voor elkaar gemaakt zijn. Geen van beide hoeft ongemakkelijk te bukken of op de tenen te staan, we zijn het perfecte duo voor het ultieme vluggertje. Ik doe mijn best om me stil te houden en sluit mijn ogen om me volledig te focussen op het genot.

Terwijl we ons weer aankleden, check ik of we geen sporen hebben achtergelaten. Speels geef ik Simon nog een laatste kus en pluk een blonde haar van zijn overhemd af.

“Je moet echt beter op letten op dit soort kleine dingen”, zeg ik streng. “Als jij betrapt wordt, is het voor mij ook uit met de pret en ik wil nog niet stoppen.” Hij kijkt me aan en haalt nonchalant zijn schouders op: “Komt wel goed joh, jij moet je niet zo druk maken.” Omdat ik geen zin heb om erover door te gaan, glimlach ik maar.

Ik pak m’n tas en glip weer via de brandtrap het pand uit en sneak via de parkeerplaats terug naar mijn fiets. Simon sluit ondertussen zijn kantoor af. Op zijn weg naar buiten kwam hij onze Commerciële directeur dan toch nog even tegen. Ben ik even blij dat ik mijn haar in ieder geval van zijn arm geplukt heb, want dat was toch wel erg verdacht geweest…

Lees hier deel 4 van De Andere Vrouw.

Meer van Esther:

One of the guys

In bed met twee mannen

Bedrogen door een bezette vent

En heb ik gelogen?

Een en al ellende

1 reactie

Mystery Rose 10 april 2019 - 09:37

Lieve Esther, wat geniet ik ontzettend van jouw verhaal! Zo geweldig geschreven en o zo herkenbaar voor me…
Ik geniet echt van elke letter die je neergepend hebt en vooral van de bitterzoete herinneringen die dit voor me meebrengt. Keep writing please… al heb ik schrik voor het ‘einde’ dat sowieso komt…
Xx

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy