En heb ik gelogen?

door Esther

Esther is geboren en getogen in de Jordaan en nog steeds trotse bewoner van de mooiste stad van de wereld. Ze studeert om professioneel horeca-tijger te worden en is in haar vrije tijd fulltime kroegtijger. Feestjes, dates, cocktails en mooie mannen: Es deelt op een cynische doch sexy manier wat zij in haar stad zowel meemaakt. 

Ruim twee jaar geleden toen ik nog een stuk onschuldiger was dan ik nu ben swipete ik voor het eerst fotootjes naar links en rechts op Tinder. Tussen alle mannen met grote vissen, badkamer selfies en groepsfoto’s op festivals kwam ik Maurits tegen. Volgens zijn profiel is Maurits vijftien jaar ouder dan ik, schrijver en eindredacteur van twee magazines. Gezien ik rond die tijd net mijn eerste blog-post geschreven had leek Maurits me wel een interessant figuur om op z’n minst even mee te chatten.

Zodoende tik ik enthousiast het hartje aan en hoppa we zijn een match. We kletsen wat over niks en over van alles en wisselen al snel nummers uit. Op Whatsapp krijg ik dan eindelijk zijn schrijvers-kant te zien. Hij typt hele alinea’s over wat hij allemaal wel niet met me zou willen doen en ik begin te gloeien als ik zijn berichten lees. Ik laat hem eerst geloven dat ik de kuisheid zelve ben waarop hij me belooft zich niet direct aan me te vergrijpen tijdens onze eerste date. We teasen elkaar nog een beetje tot ik met mijn telefoon in mijn hand en een geile blos op mijn wangen in slaap val.

Later die week besluiten we dat het mooi geweest is met al dat gezwijmel op Whatsapp en dat het tijd is om elkaar eens in het echt te bewonderen. Hij belooft me ’s middags een update te geven over het verloop van zijn dag en een tijd en plek voor de grootse ontmoeting.

Ik wacht vol spanning op een berichtje van Maurits maar als ik dan eindelijk wat van hem hoor is het niet wat ik gehoopt had: er is iets gebeurd waar hij direct een nieuws bericht over moet gaan schrijven dus helaas kan onze date niet doorgaan. Teleurgesteld maar begripvol antwoord ik hem dat we elkaar dan maar op zaterdag moeten zien. Hier gaat hij gelukkig direct mee akkoord waardoor ik me niet meer zo gedumpt voel.

Ook zaterdag komt er een werk gerelateerde situatie tussen en lopen we elkaar wederom mis. Ik geef Mau nog een laatste kans om zijn gezicht te laten zien en hij beloofd volgende week naar me toe te komen. Gezien ik nog thuis woonde, zorg ik ervoor dat we onze rendez-vous plannen op een avond waarop mam en zus de hort op zijn.

“Drie maal is scheepsrecht”, denk ik, terwijl ik me een paar dagen later klaar sta te maken om de verleidelijke schrijver dan eindelijk in levende lijve te ontmoeten. Ik doe een leuk jurkje aan, zet m’n haren in de krul, steek wat kaarsen aan en plof met een glaasje wijn neer op de bank. Ik heb al zeker een uur niks meer gehoord van Meneer de afzegger maar ga er vanuit dat hij dit keer toch echt zal komen opdagen. Helaas blijkt niets minder waar. Ook dit keer krijg ik last-minute een afzeg bericht.

Ik vraag me hardop af of ik wellicht gecatfishet word en besluit dan dat ik geen zin, tijd en energie heb om in zo’n drama te belanden dus meld ik Maupie dat ik het voor gezien houd. “Drie keer afzeggen is mijn limiet”, schrijf ik. “Het was leuk om wat gekletst te hebben maar daar blijft het bij.”

En daar bleef het ook bij tot vorige week, twee jaar na de drie mislukte pogingen. Ineens duikt mijn oude Tinder-match op in mijn Inner Circle app. We raken weer aan de praat en ondanks de eerdere slechte ervaring, merk ik dat ik toch nog geïnteresseerd ben in Maurits. Hij vraagt naar mijn columns, geeft me wat advies en begint af en toe voorzichtig weer wat geile berichtjes te sturen.

Mijn nieuwsgierigheid en ordinaire geilheid winnen het van mijn verstand en ik besluit Mau toch nog een kans te geven. We spreken af om aanstaande zondagavond laat wat te drinken. Ik heb die avond een etentje en zal hem laten weten wanneer ik beschikbaar ben. Eindelijk heb ík een keer de touwtjes in handen denk ik.

Als ik na mijn etentje om elf uur in de tram van Slotervaart richting Amsterdam centrum zit laat ik meneer weten dat ik er klaar voor ben. We hebben nog geen locatie afgesproken dus ik vraag hem waar hij op me zit te wachten. Gek genoeg ben ik toch weer verbaasd als ik geen antwoord krijg van de mysterieuze schrijver. Ik stap uit bij Rembrandtplein en dwaal wat rond tussen de dronken toeristen.

Ik vind het ’s avonds vaak lekker om nog even door Amsterdam te fietsen of lopen. Beetje mensen kijken terwijl je over de betoverend mooie grachten slentert, het klinkt misschien suf maar ik houd er van. Vanaf Rembrandtplein loop ik die avond door de Utrechtse straat richting mijn tramhalte om dan toch maar naar huis te gaan.

Als ik de Prinsengracht nader, gaat mijn telefoon. Mijn ogen vallen bijna uit m’n hoofd als ik zie dat het Maurits is die me probeert te bereiken. Ik neem op om zijn smoesjes aan te horen. Sorry sorry, meeting dit, artikel dat alles wat hij zegt klinkt herkenbaar. Twee jaar geleden heb ik tenslotte al drie keer naar zijn mooie excuusjes geluisterd. Uiteindelijk vraagt hij waar ik ben. Ik ga net de brug over en laat hem weten dat ik op de Utrechtse straat loop. Aan de andere kant van de lijn hoor ik hem ongelovig lachen; “Daar woon ik!” roept hij vol enthousiasme. “Waar ben je precies?” Ik stop met lopen om te bekijken waar ik ben. “Ik sta nu voor een soort kroegje geloof ik” zeg ik twijfelachtig. “Je maakt een grap,” zegt hij “daar woon ik boven!”

Ik kijk omhoog en inderdaad, ik zie Maurits zijn hoofd door het raam steken. “Bovenste bel, schat!”, roept hij en voor ik het weet zit ik dan toch tegenover de schrijver met het drukke bestaan. Hij is echt, precies zoals op de foto. Geen catfish maar dus toch gewoon een man die zijn baan retebelangrijk vindt en zelfs midden in de nacht nog de deur uit zou gaan voor een goed artikel. Hij maakt een Gin-tonic voor me en steekt er met beleid een gedroogd stukje grapefruit in. We proosten en ik neem meteen een grote slok om even bij te komen van deze gekke toevalligheid.

We babbelen wat over eerdere Tinder-dates, Parijs en ons leeftijdsverschil. Hij is precies wat ik me voorgesteld had; zo zelfverzekerd dat anderen het misschien zouden omschrijven als arrogant, welbespraakt en een absolute bal. Hij praat veel en terwijl ik braaf luister vraag ik me af of hij me aan mijn haar zal trekken als hij me vanachter neemt.

Als hij opstaat om onze glazen bij te vullen, loop ik hem achterna. In de keuken ga ik dichtbij hem staan en kijk hem aan. Hij snapt de hint en leunt naar voren voor onze eerste kus. Ik voel meteen dat hij dominant is en laat per ongeluk al een zacht kreun geluidje ontsnappen. Hij sleurt me mee terug zijn woonkamer in en vraagt of hij eindelijk mijn billen mag zien. Ik lach ondeugend naar hem en draai me om. Voor de gelegenheid had ik zwarte jarretels en kousen aangedaan dus trek ik trots mijn rokje omhoog. Hij streelt mijn kont eerst voorzichtig en geeft me dan plagend een tik op mijn billen. Als ik me weer omdraai staat hij op uit zijn stoel en maakt vlug zijn riem los. “Ga zitten”, zegt hij met hese stem.

Zittend in zijn fauteuil, kijk ik omhoog. Onze ogen vinden elkaar en ik blijf hem aankijken terwijl hij zijn lul tevoorschijn haalt. “Kijk er maar naar, meisje”, zegt hij op een sexy doch dwingende toon. Ik laat mijn blik afdalen en zie een bovengemiddeld grote penis vlakbij mijn gezicht pontificaal naar voren steken. Ik ben zo verbaasd dat ik een soort zenuwachtig giechel geluid maak.

Hij kijkt me trots aan en zegt: “En? Heb ik gelogen?” Ik snap even niet waar hij het over heeft en kijk verward van zijn jonge heer weer omhoog naar zijn gezicht. “Het is toch een grote’ zegt hij “Eh, ja redelijk”, zeg ik voorzichtig. “Nou dan heb ik toch niet tegen je gelogen toen ik vertelde dat ik een mooie grote penis heb”, zegt hij breed glimlachend. Ik zeg zachtjes dat hij het nooit zo nadrukkelijk over zijn zaakje gehad heeft. “Oh”, zegt hij ineens een stuk verlegener. “Nou goed” gaat hij verder “Je ziet het nu toch” Ik knik en lik heel voorzichtig het topje van zijn lul.

Als ik voorstel om van plek te wisselen, gaat hij weer in zijn grote stoel zitten en zak ik voorzichtig tussen zijn benen op mijn knieën. Voor ik zijn lul in mijn mond neem, kijk ik hem ondeugend aan. De verlegenheid van net is compleet verdwenen, in zijn ogen zie ik alleen nog pure geilheid. Als ik hem begin te verwennen kreunt hij luid. Ik pijp hem tot hij heftig klaarkomt en kijk hem dan tevreden en een tikkeltje trots aan.

“Weet je zeker dat je echt pas drieëntwintig bent?” vraagt hij ongelovig. Ik moet lachen en knik terwijl ik zijn zaad doorslik. Hij kijkt lichtelijk onthutst om zich heen en vertelt me dat hij normaal nooit klaarkomt tijdens orale seks. Ik geef hem een knipoog en zeg dat hij niet zo moet lullen; “Dat zeg je gewoon zodat ik het volgende keer weer doe.” Hij verzekert me dat het geen mooie praatjes zijn en dat ik gewoon een uitzonderlijk getalenteerde mond heb. Ik lach en zeg: ”Heb ik in ieder geval ook niet gelogen…”

Beeld: Dollarphotoclub

3 reacties

Laura 6 januari 2019 - 21:57

Ik heb de dt fout gevonden hoor

Beantwoord
Mr Pyramus 13 januari 2019 - 22:13

Lekker geschreven!

Beantwoord
Mr Pyramus 13 januari 2019 - 22:14

Fijn geschreven. Benieuwd naar meer…

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy