K(L)ETSPODCAST #15: Single in de winter

door Esther

Na een korte break is Esther back met een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST. Inmiddels alweer de 15e verschenen op Spotify en Soundcloud. Wekelijks klets ik – Esther – met wisselende co-hosts over allerlei sex gerelateerde onderwerpen. Deze week doe ik het even anders en klets ik solo. Pak er een wijntje bij en geniet vooral niet met mate.

Single tijdens de winter

Na een weekje pauze zijn we vandaag ben ik – Esther – weer bij je terug met een nieuwe aflevering! Es kletst lekker tegen jullie aan over single zijn in de winter naar aan de aanleiding van de Netflix-film Holidate. Missen we de liefde van een vaste partner meer tijdens de koude maanden? Hoe gênant is het om zonder +1 aan het kerstdiner te verschijnen? Es deelt niet alleen haar eigen mening over deze onderwerpen, maar laat jullie ook weten wat er gestemd is in haar Instagram poll.

Beluister hieronder de 15e aflevering van de K(L)ETSpodcast.

Luister DE K(L)ETSPODCAST

In DE K(L)ETSPODCAST mag en kan alles gezegd worden. Je luistert mee met een eerlijk, openhartig en herkenbaar gesprek. Er wordt gelachen, advies gegeven en de nodige vunzige details gedeeld.Wil je DE K(L)ETSPODCAST als eerste luisteren? Je kunt ons volgen op Insta, Spotify of SoundCloud om zo gemakkelijk op de hoogte te blijven van onze nieuwe uploads.

Laat ons weten wat je van deze podcast vond en over welke onderwerpen je meer zou willen horen! Laat een (anonieme) reactie achter.

Beeld: Instagram Esther

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy